Sam(a) na počitnice
Ojla Arabo, 50+, Floy…
tudi jaz sem 50+, jaz tole vašo debato brala šele zdaj… Sem iz Ljubljane. Če je katera zainteresirana za počitnice (Grčija, Tunizija….) za 1 teden ali krajše potovanje par dni (London…), imam sicer zdajle zelo na knap termin (od zdaj pa do konca junija), naj se mi javi na enka.bace@gmail.com.
Drugače pa septembra.
Upam, da se vidimo !!!!
že nekaj časa načrtujem potovanje vsaj za 3 tedne v daljše eksotične kraje ( malo potovanja in malo počitnic na kakšnem eksotičnem kraju. Npr. Nova Zelandija in stoppover na Francoski Polineziji ali Fidžiju, lahko kakšna druga kombinacija. Ker so cene enoposteljnih namestitev vedno x2 bi bila zelo vesela, da najdem sopotnico ali sopotnika za na pot, da zmanjšam stroške nočitev in dobim dobro družbo. Stara sem 40 in malo čez.
Če je kdo zainteresiran se javi.
Pozdravljena,
Zanima me v katerem terminu bi ti želela iti, ker sem službeno omejen med 10-30 v mesecu. Sam sem gledal zanimivo ponudbo na shappa.si in sicer za Nepal – iskanje jetija v terminu od 07.11. do 28.11.10. Sicer sem iz Ljubljane, star 53 let. Pišeš mi lahko na mail :
andrejp111@gmail.com
Lp
tudi jaz iščem družbo za drug teden. Čel bi za nekaj dni na morje ali kak krajši izlet.
Star sem 34, prilagodljiv za vse predloge in destinacije :)))
torej če je kdo zainteresiran moj mail je ryobi76@gmail.com
lepo se mejte
Ko sem tole prebrala sem ugotovila, da je junija že konec:)… Samska, 37, nekomplicirana- tko pravijo, dejstvo pa je, da ma tko vsak svoje muhe…., z enkrat mal večjim enkrat mal manjšim proračunom za kak dopust, bi rabla kako družbo.. lohka last minute – tam se v zadnje Dahab gledala, lahko poležavanje ob bazenu – sam da se da plavat, lohka pa sem tudi mornar, če jim kje manjka kakšen člen za jadranje…. če rabi kaka bogata familija varuško za svojega mulčka- tudi to bi blo zanimivo; teden, deset dni…
moram reči, da sem se letos menla z babnicami, pa so totalno zabluzile z dopusti, željami itd… in sem preko foruma našla super varianto… Morda sem mela tud srečo.
Na tale način sem šla na jadranje – fant se je ločeval in je rabil družbo. sam sem se mela prov super, pa še vzljubila sem zadevo… da o tem, da sem se naučila skakanja po pasarelcah in uporabi čaklje ne govorim ….
skratka nimam nekega plana, pa tudi glede časa se bi pomoje lohka kr prilagodila….
Lep pozdrav vsem.
Sicer nisem prebral vsega na kar bi lahko odgovoril. Konec augusta in začetek septembra se odpravljam na dopust z motorjem, šel bi dol po Bosni in nazaj po Hrvaški pa nimam družbe.
Lahko mi pišete na mail andrej.pintar@siol.net
Andrej
topli kraji…jaz bi lahko šla od 23.8 za en teden last minute nekam ven…javi se na novakmojca322@gmail.com
anna.. čau. jaz sem zdej vzela dopust naslednji teden, vendar nimam nobenega plana, niti nisem splanirala nič, ker sem se dolgo dogovarjala, pa se nič ni dalo zmenit… da o tem, da bi moški šli na morje malo v dvoje ne govorim… tko da sem se odločla, da sploh ne grem in bom raje pokala s frendi dec ali pa jan kam.
Letos še nisem bila na dopustu, saj me je prijateljica pustila na cedilu, zato se bom odpravila kar sam. Dobrodošla bi bila družba.Sem ženska stara 43 let.
Forum je zaprt za komentiranje.