Sam(a) na počitnice
Od 25. junija pa do 4.7 imam v planu dopust.
V planu imam kampiranje v manjšem kampu v Istri ali Dalmaciji.
Imam 35+.
Vsako jutro tečem…
Če koga zamika plezarija.. tudi ni problem..
Bicikl pa po dogovoru…
Kuham sam (vsejedec)…
Imam vso opremo za kampiranje.
Skratka zaželjena je pozitivna druzba..
Če se kdo želi pridruzit naj me kontaktira na zgornji , ki se pojavi, če klikneš na KEMP!!
A je še kdo tukaj, ki mu je tale predlog všeč? Sama planiram dopust začetek avgusta, verjetno kar Grčija. Mislim da bi bilo prav luštno dobiti se na kakšni pijači, poklepetati …[/quote]
Uu tudi jaz planiram isto, Grčijo v avgustu… V bistvu mi najbolj ustreza prvih 10 dni v avgustu… vsekakor se da na pijači bolj konkretno pogovorjat…. 30sonček in ostali lahko pišete na popotnik777@gmail.com pa se lahko zmenimo in dobimo…
LP
Hej!
Tudi jaz bi nekam šla, v bistvu kamorkoli, s kakšno fajn družbo. Frej imam kar nekaj terminov v juliju in 3.-10. avgust. S svetlobno hitrostjo se bližam 30im, nekompliciran tip, namestitev mi ni pomemben faktor, samo hotelov ne maram. Torej apartma, šotor, hostel ipd. Kakšen interesent/interesentka? Lahko tudi na mail: katja.krneki@gmail.com
Heeeeey 🙂
jst grem na potovanje po obali do Portugalske (poudarek na Provansi) za približno tri tedne med 14.julijem in 4.avgustom! Če kje od preutrujenosti in vročine omedlim bi blo fino met še nekoga s seboj…hec! Prevoz planiram vlak, bus, karkoli do tja, nazaj pa mogoče letalo, ladja….uglavnem čim bolj skromno priti čim dlje 😀 prenočišča: hostli, kampi (hotel bl not) ipd. nizkocenovne namestitve (tud zastonj plaža in spalka:). Stara sem 22 let, ne kompliciram, če se interesi pokrivajo piši in gremo!!!!
by
thetasy@yahoo.com……že en teden preračunawam čas in denar, pa mislm da bo treba mal omejit, samo do barcelone jit oz če bo provansa res kooooonc huda kr tm ostat 😉 by
Jaz tudi iščem nekoga (23+) za dopust nekje od 8. do 23. avgusta 2009. Načeloma sem najbolj za kakšnih 7-10 dni last minute Egipta/Hurgada, ker se sem sliašal, da je tam razmerje med ceno in storitvami trenutno najugodnejše. Drugače pa bi lahko prišla tudi kakšna Turčija v poštev.
Če koga zanima, mi naj kar piše na mail. Star sem 25 in iz Mb.
Lp, Bojan
živjo!
tudi jaz imam podoben primir, istih let, lahko pa prilagajam dopust. moja želja pa je Tunizija ali kak Grški otok.lahko je konec augusta ali pa začetek septembra. zlatir@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.