Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sam(a) na počitnice

Sam(a) na počitnice

Spet jaz, zdaj sem vsa prebrala do konca
pa tud kampirat bi šla, al pa Rozi a bi šla na Bavarske gradove za 3 dni, al pa s košuto Matejo na Ciper,
… še moja starost, 33 🙂 in iz okolice LJ

oi…..jaz bi šla za teden dva na morje kam…ni važno kam sam da gremo v družbi skupaj…je kdo za?

Rada hodim tudi na krajše izlete…sem lih razmišlala o Bavarskih gradovih.

zdravo vsem skupaj,

ja, ideje dežujejo: eni bi šli kampirat s košutami, eni na bazen brez kopalk, eni v španijo-;)) vsi pa nekam na off. ok, se zmenimo na primer na drinku v Cutty sarku, to soboto ob 21,00. Vam je to ok? zbiram potrditve na mitja2008@gmail.com da se dogovorimo, kako se bomo prepoznali;)))- če je komu bolje petek (kot na primer meni) naj sporoči.
Mitja

Heeeej, a res ni nobengea tukaj, ki bi bil mojih let????????’marička, kakšna škoda se dela!!
Javite se, “naši”, torej 50+!!!

Živjoooo

Kar lepo ste se razpisali o željah, ki jih vsi sanjamo čez leto. Da, tudi jaz in z istim problemom, da nimam letos s kom it.Nagibam se za Egipt, lahko pa kam drugam, samo, da je družba prava in se imamo fajn, V poštev pride september.
Torej,če je kdo z podobnimi željami in srednjih let, se naj oglasi.
Danyca 47

Živjo,

Ja, se pridružujem…. tudi sama imam letos isti problem…. šla bi pa v Grčijo, Egipt, na Malto, Irsko …. po 20.07.08, kak last minute bi prav prišel ….. skratka, če ima kdo podobne želje…..

Pozdrav vsem,
Irena, 38

Ja, če mene vprašaš absolutno bi šla na Bavarske ali kamorkoli drugje..no, ja ..v glavnem . mi zelo odgovoyrjajo kratke počitnice bilokdaj.. še posebaj potovanja.
javi se kaj lidočka, ko boš pri volji …
In ti, Igor, kam si odšel na morje ?

Sori, ni mi uspelo prit vceraj, me je ujela kolona z Gorenjske in prisla prepozno :-(, ste se uspeli kaj zmenit?

Evo ene ideje, jadranje z malo dirkalno jadrnico, aktivno raziskovanje obale (tek, plavanje al pa plezanje), improvizacija v kuhi,vse daleč stran od mainstreama. Zvečer filozofske razprave ter poezija.Prtljaga minimalna. Vse na jadranu. Jest 50 iščem sopotnico.

Ola, jz sm planirala it dva tedna po franciji, španiji, p tko, kamr ns pot zanese in mislla sm štarat 17.7. iz lj, zainteresirani: valko8@yahoo.com, sicer p vidm d sm med mlajšimi tukj (20);))

logarska dolina, postojnska jama, kolpa,…

Živjo!
Je kdo za potovanje – Turčija, Kanarski ipd., termin nekje od 1.8. do 18.8.08?
Če ja, javi na pet-rica-1@hotmail.com
Petra (33)

men časovno bi recimo čist ustrezalo, lohk kj mau več poveš o tem potovanju, kje točen vse pa za koliko pa te reči
lp

Ojla vsem,

škoda ker vas nisem prej našla. Meni je pa zadnji teden vse padlo v vodo, zdaj sem pa naslednih 14 dni na dopustu, pa nikogar nikjer, ki bi se podajal kam vsaj za par dni.

Lp

ja povej mal kam te vleče pa to, morda se pa le da kj zment

lep pozdrav vsem skupaj,

Očitno sem precej zamudila, ste se že kaj uspeli dogovoriti za pijačko?
če ima kdo čas, in je ZA , se lahko dobimo vsi tisti, ki še nimamo sopotnika ali sopotnico ta teden v centru na eni drinki. Bo verjetno precej lajžje se dogovarjati okoli dopustov. Stara sem 28 let, nagibam se pa k precej bolj živahnemu dopustu.

Kam in kdaj bi se pa podala? In kaj si predstavljaš pod “bolj živahen” dopust?

hehe bolj živahen dopust:) ja…si bil/bila že kdaj na IBIZI? party 24h! non stop. SIcer zna biti mal preveč divje, ampak neka kombinacija žuranja, poležavanja na plaži, skratka čimveč od dopusta. Planeram pa avg. sept. odvisno od destinacije, ampak pri meni ni problem , grem lahko kadarkoli.
Upam, da kmalu odpišeš…LP

Karmmi, kaj zdej, a si kam šla? Pusti vsaj mail.

Ne nisem še bila na Ibizi. Bolj iščem varianto poležavanja na plaži, da se ne utrudim preveč 🙂 Je pa res, da meni trenutno ostane samo še last minute varianta…

oj tud jaz mam enak problem gre kdo na dopst med 3 in 10 avgustom javi se 031 807776 star27

Jaz pa nekje vmes. 41 let. Dopust pa šele v septembru.

50+ če si iz ljublane napiši svoj e-mail in se dobive na kavici…nisem še 50 ampak zeloooooooooooooo hitro bom hi-hi..kmalu ker zelo hitro odputujem ,deleč…………………………………..

Arabo,lahko pišeš na soncece.zlato@email.si, meni sporočila na tvoj gornji naslov zavrača.
Nu, pa dej zelooooo hitro:)

Še ena 50+. Za konec avgusta načrtujem krajše potovanje z agencijo (Berlin ali katera druga destinacija v Evropi). Če želite družbo, se mi pridružite.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close