Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sama na dopust…..

sama na dopust…..

Nimam nobenega da bi šel z menoj na dopust! Tako sem se odločila da grem sama ima kdo predlog kam naj grem??? Stara sem 23 let! Rada bi šla nekam kjer nem čist zgubljena in se bom lahko zabavala?! Mi priporočate kakšno agencijo ali kaj ? Še nikoli nisem potovala sama!

Ojla,
zakaj si ne poisces kaksnega spoptnika na sopotniski centrali?
Ce gres na potovanje in spis po hostlih, zlahka koga spoznas,
ce gres pa kam v Dalmacijo, ti bo pa kvecjemu kak lokalni frajer zatezil…
Sicer mas pa kar nekaj organiziranih pocitnic (ZMT ali pa Collegium, za mlade),
pa kaksni planinski tabori, ce nisi zelo samostojna ali pa zelo samotarska, bo to najboljsa resitev.
lp Tinka

jaz bi šla na tvojem mestu na kakšen tečaj jezika, pa združiš prijetno s koristnim.

Jaz sem šla pred šestimi leti interrailat po vsej Evropi, in to sama. Najbolj me je skrbela morebitna osamljenost, a se je izkazalo ravno nasprotno – spoznala sem toliko ljudi kot nikoli prej. To so bile moje najboljše počitnice, in še danes me kar stiska od nostalgije, ko se spomnim nanje! Pojdi brez skrbi!!

zdravo,

jaz iscem sopotnika za naslednji teden. destinacije se nimam dolocene. lahko se kaj za skupaj zmenima.

lp,
marjan

Imam prijateljico, ki že veš čas teži, da nima nobenga, ki bi šel nekam dlje z njo….stara je 29 let, rada pleše in ponočuje. Iz kod si pa sploh ti?
lp, niki

Dve leti nazaj (24 let sem bila stara) sem šla prvič sama potovat. Zbrala sem si Tajsko. Odlična, polna popotnikov (zelo veliko jih potuje samih), navezala polno stikov, ki še vedno trajajo. Če ti finance dopuščajo ti predlagam, da daš ruzak na rame in greš….lp

Pija ce nebi šla rada sama na dopust se oglasi!
CAU

… in to si potem vse lepo napisala. Verjamem, da ti res ni bilo dolgčas! :)))))))))))))))))))))))
Super zadeva!

Hvala! Bilo mi je v užitek, oboje! :))

Tudi meni. Se mi je nekako zdelo, da sedim na vlaku poleg tebe. :)))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close