Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SAM SVOJ MOJSTER

SAM SVOJ MOJSTER

Za izdelovanje bomb ali če si omisliš tak torpedo, ki te izstreli v nebo. Ni slabo:).

Daj, daj, če jaz objavim tukaj sto slik palet in starih kovčkov, še ne pomeni, da moraš it brskat po podstrešju in skup zbijat nekaj v stilu risanke “A je to”. Nihče te v nič ne sili, sploh če nisi takšne sorte človek, nima smisla. Če te to zanima, uživaš v tem, potem boš v tem morda videl nek smisel, sicer pa ne.

LoL, kiri izpadi nepotrebni. S tem sploh nisem želel povedat nič slabega. Mislu sem dobesedno, pač kot otrok sem imel zelo rad to serijo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

tole je dobro – sploh, če ima vsak član svoj vagon … ko ti dojadi ga pustiš na ranžirni postaji

hiša v vagonu – klik

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No, potem pa tako, da bosta Sadni in ribica lahko kaj v luft pognala. 🙂

[img]http://larryfire.files.wordpress.com/2009/03/macgyver.jpg?w=580[/img]

o Bog … a toliko se je ribici nabralo iza junferja ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

V moji hiši, hiši stare čarovnice, se pripravljamo na halloween party, kot se za čarovnice spodobi.
Na meniju bodo pečene kosti in kuhani prsti.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Njami. 🙂

Kosti bodo za kužke , pa prsti za mucke … jaz bom pa z znucanimi in polomljenimi metlami podkuril in pristavil pisker za golaž z žabami, podganami in netopirji … njami …

skratka, navadna vsakodnevna košta Gostilne pri Margot- ☺

MN-3w, pazi da ne boš spet kozlal …

a ti pošljem na ZS, pa boš ti namesto mene ☺

skratka, navadna vsakodnevna košta Gostilne pri Margot- ☺[/quote]

Tako, ja. Nedeljska kosila so videti precej podobno, samo da ob nedeljah ne režem prstkov… Prideš? ☺

Hvala – ni treba … sicer ti pa za kompletno prvo deseterico manjkajo še komentarji na “srno , holesterol in lepo pesmico ” … aja, pa še tega sem ti trenutno sfižil …

Kosti bodo za kužke , pa prsti za mucke … jaz bom pa z znucanimi in polomljenimi metlami podkuril in pristavil pisker za golaž z žabami, podganami in netopirji … njami …[/quote]

Hočemo dokaz ali vabilo!

A sliko kotla v katerem se kuha nad polomljenimi metlami … ? Je zmanjkal prostora na SD kartici – žal.

Vabila so bila pa razposlana, tako da kdor ni dobil, pride morda na vrsto drugo leto – kotel je le 20 litrski … vas je pa toliko lačnih …

Če pohitite, vam bo mogoče celo še uspelo …

Ej ful ti hvala za dobre ideje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close