Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sam doma po 40tem

Sam doma po 40tem

No, pa je tako naneslo, da bom od danes pa do ponedeljka sam doma. Brez žene in otrok-hišo imam polno obrtnikov, zvečer pa že planiram kam:
-en večer s kolegi na bowling;
-en dan v kino,
-en večer pa bi šel “ven”-amapak kam, s kom???.

Kaj še sploh laufa-a Franci na balanci še deluje za moške po 45??

Aja, pa bivšo ljubico bi lahko še poklical, če me sploh še pozna, pa kaj vem, a kaj še…. Ali pa če je kakšna bejba za to, da se dobiva na pijači-LJ, Kranj, Kamnik, a?-a, je to sploh možno….!

Če ne bom kar obtičal s pirom pa čipsom pred televizijo.
bodite v cvetju, saj vse tako hitro mine….

Tale je pa skoraj tak kot simpatikus24

:)))

Veš kaj se sprašujem…a do zdaj nisi imel še nikoli nobene priložnosti?:) Ravno tako se bere kot da so te prvič spustili iz ketne, pa si mal zmeden:)).

Če imaš hišo polno obrtnikov, pomeni, da bo treba za njimi počistit. Torej splaniraj, kako boš lepo počistil in ženko na polno presentil, ko pride v ponedeljek domov.

Ubiješ dve muhi na en mah… razveseliš ženo in opraviš dobro delo.:)))

Ma, marsikaj je že blo…priložnosti dovolj, tudi prakse se je nabralo-v redu, nič več o tem!!!
Samo zdajle je tako, da mi ni potrebno potem na uro pa na telefon ves čas gledat.

Kar pa se tiče prve opazke…počasi…ne primerjaj mulca 24 let starega in skoraj še 1x starejšega moškega, ki marsikaj pozna, tudi čutečo in nežno žensko dušo, vezano v zakonu. OK!

grem zdaj delat…čao!

Veš, od mulca človek še dojame take traparije, tip z družino in enkrat starejši pa res ne more klobasat takih traparij. Aja, ta druga puberteta je tu, to bo.

Kaj jamraš saj kot si opisal imaš dovolj štale za počedit, ljubica, varanje itd…jaoo kam gre ta svet

A res ni več dobrih poštenih ljudi z vsaj kančkom morale

Ne ga zdaj tako “peglat”; saj je že upošteval nasvet in šel delat.:) Se vidi, da ima komando v krvi 🙂

Ja, pa če že čistiš, lahko narediš kar generalno – tudi po omarah daš vse ven, poblišeš prah in ponovno pospraviš noter. In ne pozabipomit oken – tega moški res ponavadi ne vidite, da se je tudi “umazalo” ko so delavci pri hiši…

Pa že ker si pri delu, lahko še perilo opereš in ga zlikaš (saj se opere samo, ga daš le v pralni stroj in ta naredi vse sam). Pa garažo pospraviš, za to ponavadi res ni nikoli časa. Pa v nedeljo skuhaš kosilo, tako da v ponedeljek ženi ne bo treba.

Pa ne pozabi pokosit trave, da bo lepa in boš imel naslednji ten z njo mir.

Efekta bo več kot od čvekanja pri kavici, pa žena bo bistveno bolj zadovoljna (in ne bo težila) Pa v tej vročini je to še super rekreacija, dobro za linijo, da naslednjič, ko boš imel “prost” vikend, boš lahko (ponosno) kontaktiral bivšo ljubico… :)))

Ja ko mačke ni doma miši plešejo in ti zgleda bolj malo plešeš in bi takoj šel v kurbarijo to pa znajo samo vrli slovenski fantje

Uf, zmatran, lačen….delam-vroče.

Ja,ja bom vse naredil, še garažo bom prebelil-zdajle pa kosilo: salama +sir+kumarice, sladica: slivovi cmoki (ja iz vrečke, že narejeni). Ja, zdajle ni časa za mislit na kur…, ampak kri črna, teče in vre, bog vedi kaj še bo…

čao!

Ja, za na sok pa ni prav nobene, prav…saj smo pridni!

Ha, ha, a ti pa na sok vabiš. Simpatikus pa rabi inštrukcije. Dajte it skupaj, mogoče vama pa skupaj uspe.

Miska a sem ti tako zlezel pod kozo?Naj koncno ze en razkira 50eur da ji placa in pokavsa

O v tej temi je pa simpatični fantič poročen pa s familijo.

Jaz bi ti prišla slivove cmoke naredit, testo vsaj, da ti ne bi bilo treba iz vrečke jesti, samo imam preveč dela z vkuhavanjem paradižnika.. pa še malo sem zmedena, da se tipu ne sme kuhati…(?)

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kaj, točno ta verz, jaz ne znati nič francosko??
Nekaj v tem smislu:
Moj dragi … Jaz preziram ženske, da jih ne ljubijo, ker bi sicer življenje preveč smešno melodrama “.[/b]

Cmoki so bili OK, boljše kot pa včerajšnja pica-fuj!

Je že prav!-K.Vonnegut

No prav, prevedeno v slovenščino, ker sem čisto preveč očarana nad tem, kar skupaj spravi google translator… in ti ž njim ccc :))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Oh, lepo Katenjka-pa se vse to drži.

Drugače pa sem utrujen od čiščenja-ja, je res najboljši lek za skušnjave je DELO!

Kot je pel Ivica Šerfezi: Sanje so sanje, vračam se ženi domov…

Ali še bolj preprosto, sanje so edini paradiž, iz katerega ne moremo biti pregnani… kaj je bil razlog, da je dotični to (na)pisal, pa raje ne…

a pridem sama a lahko s prijateljico .Ma ne prišlo nas bo pet,če že ta pru dan pogrešaš svojo ženkico se mi pa res smiliš.

OK, nadaljujemo s fantaziranjem: ja, pridita kar dve-bomo lahko remi v troje igral, prav. Pet vas bo preveč. Ženo seveda pogrešam, kaj pa drugega čem napisat-da jo ne in da samo čakam…na?

No, da vidimo če se upaš oglasiti,
čao

Pozdrav!

Sicer je datum mimo ampak mogoče samo en nasvet.

Ti me kar pokliči…..

Joj, Joj, moja draga MS! To greš šele danes brat, vmes sem ti že napisal pošto…ja, tisti čas pa je minil, nič nisem klical, škoda, pa drugič, pa,pa..:)..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close