Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice salvador – brazil nujno!!!!

salvador – brazil nujno!!!!

pozdravljeni,

prosim za informacije in vaše izkušnje iz brazilije – Salvador.
21.06. odpotujeva s prijateljico za 14 dni, ni veliko časa za priprave (za pot sva se odločili iz danes na jutri). Bila sem že v Mehiki letos in izkušnje so fantastične. Edino kar vem je da greva do Ilheusa, do slovenske šamanke Vide Vidmar.
Zanima me kaj se splača videt, na kaj je treba bit pozoren, kake so cene…..
Res lepo lepo prosim za informacije…….
Hvala

bil sem v salvadorju pred mesecom. ravno sem še ujel super vreme pred jesenjo. zdaj je malce bolj nestabilno, malo dežja-malo sonca, pa še vedno vroče. v salvadorju je kar nekaj slovencev ki tam že dalj časa živi, jaz sem spal v apartmaju od enga slovenca-lastnika več nepremičnin. zame je to bil bolj oddih in ne klasična popotniška tura saj sem 14 dni preživel v salvadorju in okolici. cene so podobne našim, da pa se jest dobro in poceni…
pazi na žeparje, kriminala je kar dost. ne pokazat da imaš kakšno vrednost s sabo; uro, nakit..pazi na kamero, če uporabljaš common sense bo ok!

živjo!

v salvadorju imej hostel v pelourinhu – stari mestni del salvadorja. za par dni pojdi še na otok morro de sao paulo…ni cest avtomobilov, sami mladi…dobra zadeva!

živjo
mene pa zanima koliko si dala za karto, pa pri katerem podjetju. 😀

P.S.:uživajta tam, pa probajta si čimveč ogledati.

Morda želiš LP South America. Posodim za eno leto brezplačno.

Pokliči.

LP!

Ledeni Samo

Ma daj Samos ti ze enkrat tudi kaksen koristen nasvet ne pa samo ponujat prastarih vodnikov na posojo…..

Vodniki niso stari. Tudi jaz se ne vtikam v odgovore ostalih.

Ne vem, zakaj ti to počneš. Prosim, da mojih odgovorov več

ne komentiraš, kot sem ti že enkrat jasno napisal.

Ledeni Samo

Tvoji Vodniki so stari!!

Nekaj je starih, nekaj je novih. Do sedaj so bili zadovoljni še

vsi člani tega foruma, ki sem jim posodil vodiče.

LP!

Ledeni Samo

IN KAJ JE TU SLABEGA A.. S POSOJANJEM VODNIKOV BREZPLAČNO??Hvalabogu da so tudi takšni na forumih, ki ne smetijo ampak kaj konkretnega naredijo…

Angolalife a mi lahko ti kaj poveš o Afriki, o Angoli, ker se tja kmalu odpravljam, ali pač boljše da odprem novo temo?

Raje ne, da ne pokvarim tvojega podstresja z svojimi smetmi!!

PERIEGETES:

Posodim lahko LP Africa za eno leto brezplačno.

Pokliči.

LP!

Ledeni Samo

hah star topic

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close