Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style SALON MALI-ŠIŠKA

SALON MALI-ŠIŠKA

POVEJTE MI, KATERI JE DOBER FRIZER V SALONU MALI V ŠIŠKI?
SLIŠALA SEM , DA SO KAR OK.PA NE VEM NA KOGA SE NAJ TAM OBRNEM DA BOM ZADOVOLJNA.

Jaz vam na to vprašanje ne morem odgovoriti popolno, saj nobenega ne poznam osebno. Ce ste slišali, da je v redu, je najbolje, da se tudi prepričate.
Sama verjemem, da delajo v redu, če ne, po vsej verjetnosti ne bi imeli toliko strank.
lp, alenka

Ojla, ja že nekaj let hodim v ta salon in se vedno naročim pri Janiju.
Meni je on najboljši.

lp Neja

Nepopisno sem razočaranna nam lastnikom Sašotom ter njegovimi zaposlenimi.

Bila sem v frizerskem salonu Mali na prečni ulici, šlo je za priložnostno urenanje za poročno obletnico. Naročena sem bila pri Sašotu, saj naj bi bil mojster svoje stroke, vsaj tako mi je zagotovila njegova sporoga, ki sem jo spoznala v otroški igralnici. Najprej je zamudil skoraj celo uro, to še nebi bilo tako hudo, če nebi v salon prišel vidno pijan in precej slabe volje. Ker mi je bilo nerodno kaj reči sem vseeno dopustila, da me ureja on. Ko sem želela opisati kaj si želim me je nenehno prekinjal in se odzval na telefonske klice, bilo jih je vsaj 5, ter se prerekal z nekom na drugi strani. V salonu je imel še eno zaposleno, ki je samo zginila bog ve kam in se ni menila za situacijo.
Ko sem vstala z stola in mu povsem mirno želela razložiti, da ne želim, da me ureja on, je postal histeričen in od mene zahteval, da plačam vsaj polovico cene ker naj bi zasedla termin in to je plačjivo.
Ker sem se ga resnično nekoliko ustrašila sem plačala tisto polovico in v solzah odšla domov.
Tako neprofesionlanega in prostaškega vedenja nisem bila deležna še nikoli. Ogorčena sem in odsvetujem ta frizerski salon saj so nezanesljivi.

Ti si nezaneslijiva, ker si plačala polovico, čeprav ni bilo ničesar od urejanja. Sama plačam drugje samo 10 evrov, da me kar na suho postrižejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close