SAJ NI RES – PA JE !!
Sem v rednem delovnem razmerju, pa žal z razmerami v službi nisem zadovoljna. Zato sem že nekaj časa spremljala oglase za delo.
No in po parih razgovorih me izberejo !
Z novim delodajalcem sem sklenila Pogodbo o zaposlitvi, pogodba je datirana, podpisana z obeh strani; točen datum nastopa dela pa nismo še vpisali, ker ni bilo znano kdaj lahko zapustim sedanjega delodajalca.
Seveda je bil novi delodajalec ob podpisu pogodbe seznanjen, da imam 30 dnevni odpovedni rok, seveda pa bom poskusila ta rok skrajšati.
Po sklenitvi nove pogodbe sem pri sedanjem delodajalcu oddala odpoved. Novi delodajalec me je pričel priganjati naj javim datum pričetka dela, no in po 3 dnevih sem lahko javila, da lahko nastopim novo delovno mesto v 30. dneh in nič prej.
Novi delodajalec me je takoj naslednji dan obvestil, da z menoj ne more skleniti pogodbe o zaposlitvi (pozabili so, da so jo že sklenili !!), ker je dani začetek nastopa dela zanje neprimeren.
Počutim se ogoljufano. Zato, ker sem zaupala (imam tudi sklenjeno pogodbo z njimi), bom čez cca 30 dni brezposelna oseba, brez kakršnihkoli pravic na Zavodu za zaposlovanje.
Še enkrat sem jih pozvala, da kar tako ne morejo odstopiti od pogodbe, zaenkrat pa še nobenega odgovora od njih.
Ima kdo podobno grenko izkušnjo, zanimajo me vaši ukrepi ?
lp, Simona
O bog… ko sem to brala, me je kr stisnilo. Tudi jaz imam take razmere v službi, da želim stran in iščem novo delo, pošiljam prošnje.. ampak me skrbi, kaj bo, če me kje izberejo, odpovedni rok v tej službi pa imam 2 meseca ?!?
Ti odpovedni roki s strani delavca so totalno bedni !!!! Če delodajalec odpusti delavca (redna odpoved), je odpovedni rok en mesec in neka bedna odpravnina kao… če jaz kot delavka dam odpoved, pa dva meseca, ker sem tako podpisala v pogodbi… katastrofa!!!!!!!!!!!!!! Jaz ne vem, kaj bi naredila, če me ne bi spustili takoj, ko bi dala odpoved, sploh pa glede na to, kako bedne odnose imajo nadrejeni do nas….
Jaz ti predlagam, da jih pokličeš in se skušaš lepo zmeniti, da se ne zameriš in ne izgubiš šans za novo službo. S sedanjim delodajalcem pa se probaj pogoditi, da te izpusti takoj, pa povej mu, da boš sicer šla na bolniško, tako da bo imel samo velike stroške s tabo, namesto koristi.
Poročaj, kako boš uredila….
Pozdravljeni,
3.odst.9.čl. ZDR določa: “Če datum nastopa dela ni določen, se kot datum nastopa dela šteje datum sklenitve pogodbe o zaposlitvi.”
Za konkretno svetovanje kaj vse se da narediti v Vaši situaciji in katera izmed možnosti je najbolj učinkovita, bi potrebovali pregledati Vaši pogodobi o zaposlitivi (staro in novo), saj Vam glede na resnost situacije pavšalni odgovor gotovo ne bi zadoščal.
Lahko nam zaupate!
Ma ja, s pravnega vidika je zakon seveda na njeni strani, to je jasno, ampak res se nima smisla pravdati z novim delodajalcem že preden je sploh začela delati. jaz bi vsekakor šla osebno do njih, jim opisala situacijo, malo “pojamrala” in če so vsaj malo človeški, bodo razumeli. včasih je pač treba požreti ponos, ker na koncu vsi hodim delati zaradi denarja, ki je vir preživetja.
avtorica te teme ima sigurno več šans, da se pogodi z novim delodajalcem, kot pa da skuša ostati pri dosedanjem, ki mu je z odpovedjo dala jasno vedeti, da tam noče več delati, ker ji ni všeč.
tudi sama sem bila v situaciji, ko sem pomislila na odvetnika in tožbo, ker so me hoteli odpustiti zaradi negativne ocene v času poskusne dobe, pa je brezveze… samo zameriš se in potem itak ne zdržiš dolgo v takih odnosih. jaz sem jim po ovinskih sicer povedala, da so se zadeve lotili nezakonito (zamudili rok in mi vročili neg.oceno brez enega argumenta, niti ustno mi niso znali povedati, kaj naj bi bilo narobe, razen, da podjetje slabo posluje), povedala sem pa tudi, da nujno rabim delo, da bi rada delala… pa zaenkrat še delam. ampak za vsak slučaj si seveda iščem kaj drugega, če se čez noč spomnijo, da me odpustijo.
upam, da Simona97 ugodno reši tole situaciji… vso srečo!!!
Po pomoč sem šla k odvetnici za delovno pravo, ki je sestavila dopis v katerem navaja vsa dejstva in mojega novega delodajalca na ”prijazen” način opozarja na nekorektnost. Ta dopis sem jim poslala v mojem imenu, tako da ne vedo, da je že vmešana odvetnica. Od prejema dopisa je že 5 dni, pa od njih še nobenega odgovora.
Žal njihove hitre odločitve (da me zdaj ne bi zaposlili) ne morem sprejeti !
Imam svojo družino, sem mama 3 otrok in zato me tako ”igranje” še toliko bolj boli.
hvala vsem za podporo !
lp, Simona
Pozdravljeni,
prepričani smo, da je (pravno gledano) pogodba o zaposlitvi sklenjena, četudi ni določen datum nastopa dela; v tem primer se uporabi zgoraj navedena določba ZDR. To navajamo zato, ker je pri pogajanjih pogosto pomembna zavest, kaj lahko sam ali nasprotna stranka doseže na sodišču, če pogajanja ne bodo uspešna – večje možnosti kot imaš za uspeh v pravdi, boljši pogajalski položaj imaš.
Zakaj pa si podpisala takšno pogodbo? Pri nas je na obeh straneh enak odpovedni rok.
Odpovedni roki so pa zato, ker mora tudi delodajalec najti nadomestilo zate in to ne gre od danes na jutri, razen če si popolnome nepomemben in brezvezen kader, ki se ga lahko takoj sname s ceste.
Pri nas se ne zadržuje nikogar, ki ne bi želel delati v našem podjetju, ampak pričakujemo pa spoštovanje odpovednih rokov, tudi zato so pogodbe.
Zaposlenih s takšnim razmišljanjem, kot ga imaš ti, si ne želimo, znano pa je, da slab glas seže v deveto vas, velja pa tako za delavce, kot za delodajalce.
Mislim, bolj neumnega vprašanje pa še ne!!! Zakaj sem podpisala??? Ker sem potrebovala delo in nisem sploh komplicirala, ampak samo lepo podpisala in bila vesela, da imam službo. Kaj pa misliš ti??? Se ti prav vidi, da si nekomu delodajalec, da tako zviška gledaš in razmišljaš kot da nimaš pojma, kakšna je situacija. Tipično…
Mislim, bolj neumnega vprašanje pa še ne!!! Zakaj sem podpisala??? Ker sem potrebovala delo in nisem sploh komplicirala, ampak samo lepo podpisala in bila vesela, da imam službo. Kaj pa misliš ti??? Se ti prav vidi, da si nekomu delodajalec, da tako zviška gledaš in razmišljaš kot da nimaš pojma, kakšna je situacija. Tipično…[/quote]
Jaz nisem delodajalec, ampak vsako pogodbo predno podpišem preberem.In se pogajam o stvareh,ki mi ne odgovarjajo-včasih bolj,včasih manj uspešno. Nikoli pa na slepo.
V tem primeru je “krivda” res na tvoji strani in dejstvo, da si rabila službo ne odtehta naivnosti in brezbrižnosti ob podpisu pogodbe.
Jaz sem res nujno rabila službo in ker sem jo dobila v svojem poklicu, ki me veseli, nisem komplicirala. Seveda pa na nisem pogodbe podpisovala na slepo, sem imela teden dni časa, da sem jo prebrala. Na koncu pa se mi je zgodilo, da sem prišla podpisati in mi je na brzino sprintal novo različico, kjer je dodal poskusno dobo (ne vem, zakaj je v predpogodbo, ki sem jo vzela za domov, ni dal).
Žal trenutno pri nas niso časi, da bi se človek, ki nujno rabi službo, kaj dosti pogajal glede česarkoli. Taki časi so bili morda še leto ali dve nazaj, zdaj pa definitivno niso. In večina delodajalcev to s pridom izkorišča, ker vedo, da lahko skoraj vsakega nadomestijo (razen kakšen res iskan profil poklica, ki ga ima malo ljudi).
Ne, v moji pogodbi piše takole: “Odpovedni rok na strani delavca znaša 2 meseca. Če pa delodajalec redno odpoveduje pogodbo, velja odpovedni rok, kot ga določa zakon.”
Tako imam jaz napisano v pogodbi, iz tega sklepam, da je moj odpovedni rok 2 meseca, njihov pa 1 mesec. Razen, če kje v zakonu piše, da je odpovedni rok delodajalca avtomatsko enak kot ga je določil delavcu??? Tega res ne vem, nisem se nikoli zanimala in tudi ne vem, kje v ZDR naj to poiščem. Tudi ne vem, ali v tem primeru velja ZDR ali kolektivna pogodba… nimam pojma.
Ma ja, če vnaprej veš, da imaš idiota za šefa, je bolje enostavno ne priti v službo, da imaš pet “plavih” (ali koliko je že potrebno, da te krivdno odpustijo), pa lepo čakaš, da te vržejo na cesto. Bolj pametno to, kot pa dati odpoved in naivno pričakovati, da te bo nekdo razumel… danes poštenost in zaupanje nimata več veljave. Več verjameš in zaupaš, bolj se opečeš. Enostavno je treba imeti naštudirane zakone in luknje v zakonih ter delati samo sebi v prid, da si na boljšem. Če ne boš sam zase poskrbel, ne bo nihče in boš vedno na slabšem.
Ej, brez zamere, ampak tukaj si si pa čisto sama kriva… jaz enostavno ne bi več šla v službo in začela drugje takoj. Nihče te ne bi tožil zaradi tega, ker se nisi držala odpovednega roka, to samo malo grozijo za brezveze, ker se jim itak ne bi splačalo. Škoda res, ampak boš drugič malo manj labilna in bolj odločna ter boš enostavna šla…. A si se vsaj v stari službi lahko zmenila, da ostaneš?
Forum je zaprt za komentiranje.