safari – ne morem dostopati do nlb klika
Po mojem imaš ti mal preveč časa, vidim, da povsod stresaš svojo velepametne izjave.
Uporabljam Maca in Internet expl že dolgo ne več, ampak Safari in Mozillo. In sprašujem za Safri in ne Internet expl. Ne zanima me, kaj je tebi delalo, ampak zanima me to, kar meni ne dela.[/quote]
ti se umiri malo pa kontaktiraj svoj dragi nlb
Kot prvo, certifikat za Safari mora imeti končnico .pfx in ne .p12. To lahko “pomoje” izvoziš certifikat iz Firefoxa v končnici .pfx.
Naslednje je, da certifikat uvoziš v keychain.
Če imaš težave, predlagam portal http://www.jabuk.si
nlb klik, ma kje si našla ta Safari no. A lahko namestiš e-banko še na kakšen bolj odštekan brskalnik??? Že to, da na banki še niso slišali zanj, ti lahko pove vse. Morda bi poskusila še Avant browser, hehe. Pa brez zamere. Če ne obvladaš zadev z nameščanjem certifikakot za e-banko, pač najdi nekoga, ki to obvlada, sicer nas boš nekega lepega dne prosila, kaj storiti, ko ti bo kak nadebuden hacker vdrl v e-banko.
Gargi brez zamere. Ni bilo mišljeno kot žalitev. Verjamem, da se spoznaš na zadeve, vendar si s prejšnim postom ustrelil mimo. Safari ni nobena exotika, saj je primarni brskalnik v OSx. Poleg tega da je hiter in varen tudi NLB certifikat deluje normalno. To, da nekdo uporablja certifikat z Safari brskalnikom ni nič manj varno kot ga uporabljati z IE, FF ali Chrome.
Forum je zaprt za komentiranje.