s starejšim na morje
Tega kar se ti gres niti ni tako malo. Samo v “pravih” krogih se clovek mora gibati, pa vidi. Res pa, da je v Sloveniji, zaradi majhnosti in ozkogledosti, to se toliko bolj problematicno.
Jaz gledam z druge strani. Ko bom nekoc stara in bogata faca, lol, bom lahko se vedno uzival. Samo, da mi bo se stal. 🙂
pejt!!!!!
no itak se mende ne misliš za celo živlenje vezat z njim, al …?
vseen, pejt, uživaj ta dopust!!!!
Zakaj bi bila nevoščljiva dekletu, ki bo čez par let svojemu partnerju igrala negovalko, mu pucala rit, parklje, ga stregla 24h/dan,….priznam, da me tak scenarij resnično ne mika, ne osmišlja življenja. Če kateri drugi, naj kar uživa.[/quote]
a odkod teb ideja, da bo to njen partner. Gresta na morje in trenutno se dajeta dol. Torej sta združila prijetno s koristnim. Njemu je prijetno njej koristno..
Kaj zdaj delate dramo iz tega?[/quote]
to ja, vidiš
velka razlika v letih, mogoče bo pol vidla, da to ni to, ampak če jo bo ded dobr spedenal, zakva pol ne
nj se zdej zabavata en z drugim …
V bistvu taksna avantura ni tako nedolzna rec za mlado dekle, ceprav se tega (se) ne zaveda. Problem je v tem, da se ljudje z lahkoto navadimo boljsega, s tezko muko pa preidemo na slabse. Puncam, ki dlje casa vztrajajo v taksnih avanturah, obicajen partner vec sploh ni zanimiv.
Poznam primere 25-letnic, ki so spremljevalke svojih osivelih “sponzorjev” na popotovanjih po svetu. In kaj ko bo veselja konec? Kako se vrniti v svoj vsakdan, ki ni niti senca dozivetega?
Tako da pamet v glavo in ostati trdno na tleh. Ohraniti zavedanje za kaj se tu gre, za zacasno avanturo.
se podela?[/quote]
bejbam na ksiht ☺
btw: a iz spalnice tvojih staršev ni več glasov globokega dihanja, škripanja postelje??? — to je toja bodočnost – mir in tišina v spalnici
se podela?[/quote]
bejbam na ksiht ☺
btw: a iz spalnice tvojih staršev ni več glasov globokega dihanja, škripanja postelje??? — to je toja bodočnost – mir in tišina v spalnici[/quote]
Kaj Collina, spet sereš? 🙂
Komu si pa ukradel tole “erotično zgodbico”, mogoče Branetu Kastelicu iz Lady? :)) Menda tudi ono o ginekologu? 🙂 Ah, on je kralj zate. Priporočam več izvirnosti in domišljije , če bi rad deloval vsaj malo prepričljivo in zanimivo za večjo žensko odzivnost. :)))
Zgodba je fake, itak…
…ampak na žalost (ali pa tudi ne) velikokrat videna. Že letos na morju sem videl par takih primerov, pa niti ni zgledalo tako slabo.
Mislim, en vidim kaj je s tem narobe – razen foušije tistih, ki si na stara leta ne morejo dobiti 30 in več let mlajše…je pa res, da so tisti tipi zgledal bolje kot marsikateri 20-30 letnik in niso bili neki plešasti&zamaščeni oebki.
Mi pa zelo neestetsko deluje starejša ženska in mlajši moški. Moški pač bolj padamo na zunajost, ženske pa na karizmo…
a odkod teb ideja, da bo to njen partner. Gresta na morje in trenutno se dajeta dol. Torej sta združila prijetno s koristnim. Njemu je prijetno njej koristno..
Kaj zdaj delate dramo iz tega?[/quote]
Ogabna tema, torej se iz nje umikam preden se mi dokončno zagabi ves nasprotni spol.
enTip, nisem si mislila, da si taka ogaba, ki bo trdila, da je njemu prijetno, njej koristno…fuj![/quote]
Potrpi no vsaj toliko, da dobiš nekega resnega oplojevalca, saj je edini smisel parčkanja najbrž le v tem.
Ampak zraven je očitno še en drugi glas, ki pravi, je ideja odlična. Katerega sedaj poslušat? 😉
z glasovi v glavah se radi ukvarjajo v nekih prav posebnih ustanovah.[/quote]
Samo z glasovi v glavah ni nič narobe, če je človek še neizkušen na nekem področju. Če jih ne bi bilo, bi pomenilo, da nas ni več ali pa da se sebe ne zavedamo. 😉 Tem glasovom se reče razmišljanje.
z glasovi v glavah se radi ukvarjajo v nekih prav posebnih ustanovah.[/quote]
Samo z glasovi v glavah ni nič narobe, če je človek še neizkušen na nekem področju. Če jih ne bi bilo, bi pomenilo, da nas ni več ali pa da se sebe ne zavedamo. 😉 Tem glasovom se reče razmišljanje.[/quote]
pol pa ti na zelo čuden način razmišljaš.
Saj ni problem v teh moških. Takšen tip si bo vedno lahko našel eno komajda polnoletno kuro. Se pa točno ve kakšne ženske izbirajo takšni strici in kakšen sloves spremlja ženske, ki takšna povabila sprejmejo. Mladost zapravijo za stare dede in malo blišča, misleč, da je to samo začasno, ko bi si rade omislile resnega tipa za kaj več, pa se jih vsak normalen na daleč ogiba. Potem jo mahnejo v tujino, ker so “predobre” za Slovenijo. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.