Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek s starejšim na morje

s starejšim na morje

Julija sem spoznala precej starejšega moškega..(ubitvu je mel 37 let več od mene)..Odlično sva se ujela že prvič..
Po 1 mesecu me je povabil na morje in sicer high class počitnice (na jahto, ki jo imajo skupaj s drugimi precej premožnimi kolegi)…Drugače je pa bil zame popolni tip…nesramno bogat, kul oseba,precej starejši, odličen izgled za svoja leta, ogromen korenjak u hlačah….itd.
Zanima me vaše mnenje kaj si mislite o tem nasplošno, o teh počitnicah..jih odobravate, se vam ne zdijo prav, skratka raba bi kak komentar na to stvar…
Loh pa tu mal komentirate kko se vam zdijo te sex zveze s precej starejšimi tipi..

Hvala za komentarje smiley.smiley

Kaj naj ti rečem? Uživaj! In pazi, da se ne opečeš 🙂

Saj se bo najbrž mazala s kakšno kremo 🙂

Jaz si ne predstavljam da bi šel z 71 letno na morje pa ce je se tako bogata in se s tako velikim korenjakom v hlacah : ))))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ne znam si predstavljati sebe v sex zvezi z 37 let starejšim moškim.
Ne sedaj, ne v kateremkoli obdobju mojega življenja.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Moji so že tud skor na britof tolk starejši…tko da če bi bla negovalka, pol bi si vsaj predstavljala…tko si pa niti nočem :)))

Ti pa …ehh uživaj, pa pazi da ne izdihne na teb…gre pol glas okol…mimgrede:)))

Ah, če bi bil res nesramno bogat, bi bila jahta njegova, ne pa, da si jo deli s prijatelji. No, vseeno je odlična priložnost, da opazuješ njihovo psihopatologijo – če ni zaznavna v mladih letih, jo pa na stara leta razvijejo.
Aja, pa ne glede na to, kako dobro za svoja leta izgleda star tip, bo ob mladi punci še vedno izgledal star.

Aja, pa v vseh marinah poznajo te “žurerske” jahte, tako da etiketo fašeš že prvič, ko te vidijo na njej…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Včasih, ko vidim mlajše in lepo dekle z nekom, ki bi ji lahko bil najmanj foter, mi pade na pamet besedna dvojica: pridevnik grdo in samostalnik koristolovka.

Da mi po meni 37 let starejši tip skakal….fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babja nevoščljivost 🙂

Zakaj bi bila nevoščljiva dekletu, ki bo čez par let svojemu partnerju igrala negovalko, mu pucala rit, parklje, ga stregla 24h/dan,….priznam, da me tak scenarij resnično ne mika, ne osmišlja življenja. Če kateri drugi, naj kar uživa.

Zakaj bi bila nevoščljiva dekletu, ki bo čez par let svojemu partnerju igrala negovalko, mu pucala rit, parklje, ga stregla 24h/dan,….priznam, da me tak scenarij resnično ne mika, ne osmišlja življenja. Če kateri drugi, naj kar uživa.[/quote]
Ah, kakšno negovalko neki, itak jo bo kmalu skenslal, ker bo prestara… 😀

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zakaj bi bila nevoščljiva dekletu, ki bo čez par let svojemu partnerju igrala negovalko, mu pucala rit, parklje, ga stregla 24h/dan,….priznam, da me tak scenarij resnično ne mika, ne osmišlja življenja. Če kateri drugi, naj kar uživa.[/quote]
a odkod teb ideja, da bo to njen partner. Gresta na morje in trenutno se dajeta dol. Torej sta združila prijetno s koristnim. Njemu je prijetno njej koristno..
Kaj zdaj delate dramo iz tega?

a odkod teb ideja, da bo to njen partner. Gresta na morje in trenutno se dajeta dol. Torej sta združila prijetno s koristnim. Njemu je prijetno njej koristno..
Kaj zdaj delate dramo iz tega?[/quote]
Kakšno dramo? Dramo bo imela avtorica, ko se bo “zaljubila” vanj. No, mogoče bi bil ustreznejši zapis: …ko se bo zaljubila “vanj”.

Kakšno dramo? Dramo bo imela avtorica, ko se bo “zaljubila” vanj. No, mogoče bi bil ustreznejši zapis: …ko se bo zaljubila “vanj”.[/quote]

ČE se bo zaljubila ….

Ogabna tema, torej se iz nje umikam preden se mi dokončno zagabi ves nasprotni spol.
enTip, nisem si mislila, da si taka ogaba, ki bo trdila, da je njemu prijetno, njej koristno…fuj!

Kakšno dramo? Dramo bo imela avtorica, ko se bo “zaljubila” vanj. No, mogoče bi bil ustreznejši zapis: …ko se bo zaljubila “vanj”.[/quote]

ČE se bo zaljubila ….[/quote]
Mnja.

Ogabna tema, torej se iz nje umikam preden se mi dokončno zagabi ves nasprotni spol.
enTip, nisem si mislila, da si taka ogaba, ki bo trdila, da je njemu prijetno, njej koristno…fuj![/quote]

Tvoja stvar kako gledaš na to. Da bi se pa zaradi tega tako teatralno zgražala?? Hecno res.
Če jima ne bilo bilo prijetno biti skupaj potem pač ne bi bila. A je to tako težko razumet? Eni majo radi bjonde eni črne drugi velike spet četrti suhice… eni pač mlajše in ene pač starejše ali pa bogate.
Delate dramo, zraven še žališ in se zgražaš zarad malenkosti. Kaj si šele doživela ob novici da je spoštovan odvetnik natepaval svoje pse. Še čudno da sploh živiš, da te ni pobralo ob tem!

Hmmm, če bi bila TI zadovoljna, nas ziher ne bi tu spraševala, kaj si mi mislimo. Vprašaj sebe kaj hočeš, dokler lahko izbiraš… če lahko…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Saj menda ne rabiš pridigarskih komentarjev na to temo, kajne!

Ne glede na vse, če boš šla, vsaj primerno kasiraj denar. Po tem pa, odfrči- upam, da brez negativnih posledic: spolna bolezen, nosečnost ali pa še kaj hujšega……..

Lep pozdrav,

D

fakda bruhaš koja keš picku_re_tina

Hmmm, če bi bila TI zadovoljna, nas ziher ne bi tu spraševala, kaj si mi mislimo. Vprašaj sebe kaj hočeš, dokler lahko izbiraš… če lahko…[/quote]
Verjetno bi izbrala mlajšega in hkrati nesramno bogatega. 🙂
Če bi lahko….:)

O počitnicah, ki jih nisem doživel, nimam nekega izdelanega mnenja. :))
Tisto zadnje bi pa lahko ti sama pokomentirala. Al še ne? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nisem vedel, da imamo tukaj prerokovalko. 🙂 :/

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Silvio je moj vzornik 🙂

:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close