Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek S šibo po nagi riti

S šibo po nagi riti

te bom, če ne boš pridna. Je rekel Makron Ursulli.

Psihopat nastane iz razvajenosti. Tudi prostitucija.

Odgovor na objavo uporabnika
Ignus, 16.12.2023 ob 17:03

Haha, jaz sem jih do 10 let nazaj od mojega starega fasal z vsega od sibe na goli gozi, do tezkega orodja, dokler nisem bil ves krvav veckrat na teden 🙂

Je pa res da je moj bil kar nasilen aloholik, ampak upam da ti to odgovori na vprasanje. Na kratko, se mi zdi bolj pogosto kakor si mislis.

Zalostno. ???

Mama ni naredila temu konca? Csd, policija, pediater?

po nagi ritki te bom, če ne boš pridna, je rekel Robi Tini.

uh, ko samo pomislim kolikokrat in s čim vse sem jih fasal od očeta v otroštvu, mi kar slabo postane. Da ne omenjal kako je mati ravnala z mano.

In zdj si se poimenoval svinja.. nisi svinja, čeprav sta tvoja roditelja prasca.

Starši, ki tepejo svoje otroke, so psihoapati in ničvredneži. So največji podn in izločki družbe, ki vibrirajo na najnižjih frekvencah. No, finta je v tem, da se ne zavedajo, kaj s tem delajo sami sebi. Ko bo prišlo do “uravnavanja” bodo za vsak krik in bolečino nemočnega otoka odplačali … jim ni več pomoči.

Da še jaz napišem svoje mnenje.

V otroštvu nisem nikoli dobila s šibo po nagi riti, sploh nikoli po nagi ali s predmetom. Samo nekajkrat po oblečeni en ali dva udarca (dejansko, nikoli več od tega). Mislim, da je bilo takrat nekako upravičeno, ker sem pač zelo težila in se očitno ni dalo drugače. Ne vem. Travm zaradi tega po mojem nimam.

Sem pa proti telesnemu kaznovanju. Itak so psihologi že dolgo ugotovili, da telesna kazen ni v redu.

Istočasno pa ne preziram ali obsojam staršev, ki jim kdaj roka uide po riti, če so starši v osnovi ljubeči, odgovorni in vzgajajo predvsem z zgledom. Včasih morda na lep način enostavno ne zmorejo, ker imajo pač razne pritiske, težave v službi, slabo počutje ali pa ima otrok slab dan. Situacije so različne. Če smo tolerantna družba, bodimo tolerantni tudi do staršev, ki se trudijo in so dobri, a jim pač včasih spodleti.

Drugače sem stara 25 let in s šibo po nagi riti nimam izkušenj ne jaz, ne moje prijateljice, kolegi itd. Mlada generacija ali nekaj takega.

Sem se pa na to temo spomnila, ker je bil pred kratkim Miklavž in naj bi se po folklori včasih podarjalo šibo – simbolno, mislim, da ne tako zares za uporabo.

V starih knjigah, literarnih zgodbah, pregovorih se kar dosti omenja šiba in meni se zdi, da je to (bilo) bolj v prispodobi.

Ste pa eni tukaj napisali, kakor da se je res teplo s šibo po nagi, še pred 30-40-50 leti ali v tem smislu. Ne vem. Itak takega načina vzgoje ne podpiram, če je kdaj to bilo, sploh pa ne teroriziranja in krivic, ki ste jih eni omenili tule gor.

No, drugače pa v erotičnem smislu meni osebno kdaj pa kdaj paše biti našeškana. Od kod to, da mi paše, ne vem. Okusi so pač različni. To je seveda čisto drugačen kontekst. Je pač kontekst med odraslima partnerjema in seveda konsenzualno (predhodni pogovor, pristanek dveh odraslih itd.). Nekje dvakrat na mesec me moj dragi z roko našeška po nagi, včasih me malo še s kuhalnico. 🙂 To je kot občasna predigra pred seksom. Izključno kot predigra, niti pod razno v drugih situacijah. Vsekakor z občutkom, brez groznih bolečin ali modric. Včasih tudi jaz njega našeškam. Isto kot predigra in seveda konsenzualno.

Pri mojem stricu in teti vem da se je to počelo. Začudenje je bilo toliko večje, ker smo bili na obisku in je bil bratranec star okoli 15. Sred obiska se je moral sleči čisto do golega in čakal na štirih na kavču da bo tepen. Sploh ni ugovarjal, ampak je to mirno storil. Med obiskom ga nista tepla. Tepen je bil takoj po našem odhodu. Že ko smo bili na hodniku skozi vrata se je slišalo da intenzivno pada s pasom eno za drugim brez nekega silnega joka. Enako je bilo verjetno pri drugem stricu, ki je imel dve hčeri. Saj me je starejša nečakinja, bistveno starejša tudi od mene v pričo moje mame spraševala, če je kaj s šibo po nagi riti.  In mamo skoraj prepričevala, da je to potrebno in mama se je nekako kar začela strinjat z njo.

Starejša sestrična. Ne nečakinja. Mlajša je bila pa enako stara kot jaz.

Niso to prazne zgodbe. Južneje  ko greš je še zdaj to redna praksa. Smo se poleti sprehajali po enem na pol mestu na pol vasi v Srbiji. Prileti mama od fantka ven, mu potegne tiste uboge gatke dol in takoj z roko po riti. Potem utrga šibo s prvega grma na dvorišču, ga prime za roko in spotoma tepe po riti in nogah, ko ga je vlekla v hišo. V hiši pa potem še večji jok in krič.

Mene pred 60 leti ni nihce tepel. Ne doma, ne v soli. Oce je bil zelo nezna dusa, mama precej stroga, a me nikoli nista tepla. V soli so bili po vecini do nas prijazni, a tudi odlocni, v smislu, da so drzali red. Niso pa nobenega tepli. Vem pa za posamezne primere, ko so jih tepli. Ena sosolka  jih je dobila s plasticno copato za vsak cvek. Ena je bila levicarka in je hodila na eno osnovno solo bogu za hrbtom, kjer jo je trsica v prvem razredu udarila po roki, ce je pisala z levo. Punca je ostala levicarka. In enega so za lumparije s pasom. Enkrat jih je dobil tudi zaradi spolnega nadlegovanja mene. Meni je bilo 9 let, njemu 11, ko me je prijel za bradavico. Moj oce je to videl in povedal njegovemu ocetu. Najina oceta sta bila mrzla bratranca, zato sta se poznala. In jih je dobil s pasom pred mojimi ocmi. Meni je bilo grozno gledat. A se ga ni prijelo, saj je tudi kasneje v zivljenju je letal za vsako kiklo.

teplo, teplo se je otroke tudi še s čim drugim kot samo s šibo. ?

mene me je v otroštvu foter nekajkrat pretepel ki sabaka, in to ne s šibo. Da rajši ne omenjam kako je mati ravnala z mano. Sem trdno prepričan, da so vsi vedeli za to od sosedov, CSD, policije. Pa nihče ni kurcem mrdnil. Tako je pač bilo v komunizmu.

ja predvsem tebe psihologinja mala bi bilo treba nasekat.  ampak tvoje shirano vegitelo ne z šibo ampak z tičem.

avtorici pišem.

kaj pa je tebi?  hahaahah  tebe je treba prvo preverit. pa veš zakaj. ker je sam en razlog da se punca razvije v tako žensko. da se je sama morala igrat z  atekovim lulekom. tko je resnica.  draga  mala psihologinja. ve, damice, mislite, da lahko to skrijete. pa da ne vemo.  hahaha  jaz imam velik opravka z in predsvem profesorji psihologije. poznam jih velik.  in vedno je nekako ista tema pogovora in na koncu posmeh. ja vas!!! take kot si ti naprimer.   iz zlorabljene deklice pride vedno  ven.  po letih odrasla skrajna feministka, srkjna levičarka, ker se najdete v levih strankah, ker  levica vam da sluzbo zhod in v bistvu vas izkoristi. izkorsiti to vašo nesrečo in stanje, da ga še poglobi in vam da službo socijalne delavke, učiteljice, pedagoginje neke.  ker ste izjemno predane tem  delu, k ig pa slabo opravljate. ga pa opravljate v okviru želja levh fašistov. to pa je kontrola in nadzor.  namesto ,da bi se šel zdravit, se pritajeno vpišete na faks psihologije in še poglobite zablodo.  tebe je treba preverit.  ker zloralbjenke levičarke feminsite ste najhuj do otrok  moškega spola.  prsice smrdljive.  vsi vse vemo.  vsi vemo kakše ste zlorbljenke. umske bolnice.

po mojem bi ti moral nekdo dobro namesto po nagi ritki nadevat po gobcu.

Če bi danes lahko šiba pela,bi bilo drugače.

Ne gre mi iz glave posnetek iz doma starostnikov,ki ga je smrklja sama objavila.Jaz samo upam,da ji je stari dobro izprašil rit in zlomil par šib na njeni riti

Pisem avtorici posta. Pa sploh veš kdo je avtor posta? Sklepam da si novi tukaj.

xxl182, 23.12.2023 ob 06:21

avtorici pišem.

kaj pa je tebi?  hahaahah  tebe je treba prvo preverit. pa veš zakaj. ker je sam en razlog da se punca razvije v tako žensko. da se je sama morala igrat z  atekovim lulekom. tko je resnica.  draga  mala psihologinja. ve, damice, mislite, da lahko to skrijete. pa da ne vemo.  hahaha  jaz imam velik opravka z in predsvem profesorji psihologije. poznam jih velik.  in vedno je nekako ista tema pogovora in na koncu posmeh. ja vas!!! take kot si ti naprimer.   iz zlorabljene deklice pride vedno  ven.  po letih odrasla skrajna feministka, srkjna levičarka, ker se najdete v levih strankah, ker  levica vam da sluzbo zhod in v bistvu vas izkoristi. izkorsiti to vašo nesrečo in stanje, da ga še poglobi in vam da službo socijalne delavke, učiteljice, pedagoginje neke.  ker ste izjemno predane tem  delu, k ig pa slabo opravljate. ga pa opravljate v okviru želja levh fašistov. to pa je kontrola in nadzor.  namesto ,da bi se šel zdravit, se pritajeno vpišete na faks psihologije in še poglobite zablodo.  tebe je treba preverit.  ker zloralbjenke levičarke feminsite ste najhuj do otrok  moškega spola.  prsice smrdljive.  vsi vse vemo.  vsi vemo kakše ste zlorbljenke. umske bolnice.

Ti družboslovc me spominjaš na:

..https://youtube.com/watch?v=NoLdlmr-v2w&feature=shared..

jaz pa, 16.12.2023 ob 16:55

Ni bila samo šiba včasih. Tudi pas je pel po riti in še kje.

točno tako

CrazY FroG ?, 23.12.2023 ob 06:36

Ti družboslovc me spominjaš na:

..https://youtube.com/watch?v=NoLdlmr-v2w&feature=shared..

Njega so po betici tolkli, ne tepli, ne po riti. Zato je pa še slabše z njim kot bi bilo.☝️

Pri stricu, 23.12.2023 ob 05:09

Pri mojem stricu in teti vem da se je to počelo. Začudenje je bilo toliko večje, ker smo bili na obisku in je bil bratranec star okoli 15. Sred obiska se je moral sleči čisto do golega in čakal na štirih na kavču da bo tepen. Sploh ni ugovarjal, ampak je to mirno storil. Med obiskom ga nista tepla. Tepen je bil takoj po našem odhodu. Že ko smo bili na hodniku skozi vrata se je slišalo da intenzivno pada s pasom eno za drugim brez nekega silnega joka. Enako je bilo verjetno pri drugem stricu, ki je imel dve hčeri. Saj me je starejša nečakinja, bistveno starejša tudi od mene v pričo moje mame spraševala, če je kaj s šibo po nagi riti.  In mamo skoraj prepričevala, da je to potrebno in mama se je nekako kar začela strinjat z njo.

Joj. To je zame nepredstavljivo (sploh ker sem iz novejšega časa). Težko verjamem. Recimo pa, da poskušam verjeti, da je bilo res.

Kdo je napovedal (ukazal), da bo tvoj bratranec tako tepen? Je bila njegova mama (tvoja teta) ali oče?

Koliko časa je bratranec čakal na štirih na kavču preden je bil tepen?

Kakšen je bil “argument” tvoje starejše sestrične, zakaj je treba tepsti s šibo po nagi riti? Je ona imela kakšno posebno proceduro v mislih?

Ah ne verjamem, da je to bilo res. Čudna zgodba ali pa nakladanje.

Ja tudi jaz ne verjamem takim zgodbam, vsaj ne da bi bilo to kdaj redna praksa. Mogoče 150 let nazaj če že. Samo enkrat sem doživel nekaj zelo na približno takega. Ene 20 let nazaj na morju na Braču, ko sem bil konec srednje šole. Bila je v bližini ena češka mama srednjih let, ki je svojemu sinu staremu kakih 14 let potegnila dol kopalke in ga šestkrat pljosnila z roko po nagi riti. Razloga ne vem. Ni zgledalo ne vem kako hudo in noben na plaži se s tem ni ukvarjal. Tisti Čehi so funkcionirali kot čisto normalna povprečna familija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close