Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek S porezano roko,brisačo napojeno s krvjo ga niso sprejeli …

S porezano roko,brisačo napojeno s krvjo ga niso sprejeli …

S porezano roko,brisačo napojeno s krvjo ga niso sprejeli v obravnavo, zdravljenje, šivanje rane dokler ni opravil cov. testa.

Faš faš faši…

Poslušajte SVI ovu djevojku što govori!!! – YouTube )

Še dobr, da se je to zgodil v SLOVENIJI, pička ti materna.

A ti sploh veš v kateri državi si ti zdle?

Mene do mame na ukc niso pustil kljub testu katerega sem na licu mesta opravil  češ počaki 15 min na izvid ,dubu sem rezultat čez 1uro in to negativen .Banda pokvarjena od stroke l

P

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10944, 08.12.2021 ob 18:45

Še dobr, da se je to zgodil v SLOVENIJI, pička ti materna.

A ti sploh veš v kateri državi si ti zdle?

Sploh nism v državi ti matrna vagina

Zbudite se

A to se zapriseženi anticepilci prtožujete?  Neprecenljivo 🙂

Pa ja de, 08.12.2021 ob 18:53

A to se zapriseženi anticepilci prtožujete?  Neprecenljivo 🙂

…se te usmili, ko se obrne situacija

Kaj Kaj Dej Še Mal No Dej Nadaljuj Tole Svojo Misel 🙂

darwindarko, 08.12.2021 ob 18:54

…se te usmili, ko se obrne situacija

🙂

Ma cep se  kaj ti je še za mene ovca obrita .Kaj ti pomen cepljenje ,če ti velja sam 9 mescev brihta še dohtarji niso vsi cepljeni in prve primerke iz tujine so sami prispeval za tako stanje in pol naj mavaden človk plačuje za takimi preseratorji l.p

jap, na takih primerih se pa sploh vidi, kako je stroki do zdravja ljudi… hinavci!

Pa ja de, 08.12.2021 ob 18:57

Kaj Kaj Dej Še Mal No Dej Nadaljuj Tole Svojo Misel 🙂 🙂

brigaj se za svojo rit ker to je vse kar je tvojega

Zartrose izven profila, 08.12.2021 ob 19:10

jap, na takih primerih se pa sploh vidi, kako je stroki do zdravja ljudi… hinavci!

Sej tebe bo bioenergetik pozdravu. Ne rabš ti zdravstva. V zdravstvenih domovih CEPIJO ljudi ????

darwindarko, 08.12.2021 ob 19:15

brigaj se za svojo rit ker to je vse kar je tvojega

Ja niste sposobni sploh sprocesirat kaj se dogaja. Ko vam kuzla v rt skače pa jokat, to je vse kar znate. Samo moli, da v teh dneh, ko ni ne placa, ne kadra v bolnicah, ne boš rabil zdravnika. Sej veš kako ge. Se urežeš, polomiš, zaletiš … prideš v bolnico, tam pa nobenga, ker so vsi na kovidu.

Dobro jutro 🙂

Pa ja de, 08.12.2021 ob 19:21

Ja niste sposobni sploh sprocesirat kaj se dogaja. Ko vam kuzla v rt skače pa jokat, to je vse kar znate. Samo moli, da v teh dneh, ko ni ne placa, ne kadra v bolnicah, ne boš rabil zdravnika. Sej veš kako ge. Se urežeš, polomiš, zaletiš … prideš v bolnico, tam pa nobenga, ker so vsi na kovidu.

Dobro jutro 🙂

Vsi so na kovidu tok kot sm jst astronavt, ki vsak dan poleti od zemlje do lune, marsa ter nazaj.

Možno pa da jih je polno na koki sploh tisti v “stroki”.

darwindarko, 08.12.2021 ob 19:32

Možno pa da jih je polno na koki sploh tisti v “stroki”.

Pa sej ti pravm da bodi rajš doma, da se ti ne zgodi, da boš rabu kdaj njihovo pomoč. Do konc lajfa se drži tega nasveta.

Pa ja de, 08.12.2021 ob 19:47

Pa sej ti pravm da bodi rajš doma, da se ti ne zgodi, da boš rabu kdaj njihovo pomoč. Do konc lajfa se drži tega nasveta.

Še nasvet od mene za tebe. Ne glede na to, da sneg pada bi bilo dobro, da greš na pot. Morda te sreča pamet in se nekoč spremeniš v bistrega in ne ostaneš brezumen stvor.

Anonimno 2751, 08.12.2021 ob 19:19

Sej tebe bo bioenergetik pozdravu. Ne rabš ti zdravstva. V zdravstvenih domovih CEPIJO ljudi ????

Zdravnik je tam da zdravi ljudi, bolnišnice/urgence da sprejemajo bolne in poškodovane ljudi. Pika ne raje klicaj hehehe   !

Tisti ki nasedate kovid propagandi in zanemarjate ostali 98% zdravja pa ste pač opranoglavci, kaj čem ti druzga rečt..

Moram prav pohvaliti, čeprav ponavadi nimam glih najboljšega mnenja o njih: v Šempeterski bolnici na urgenci NE preverjajo pct in ne testirajo, pač pa vsakega sprejmejo. Lepo.

Me je pa preverila danes v trafiki, jaz zunaj seveda in ker skozi tisto okence 40×40 si res lahko izmenjamo viruse. In v eni trgovini šele po 15 minutah, ker sta imeli dve prodajalki toliko dela z nekimi ljudmi, da sem čakala in si ogledovala robo. No, kupit pa ne bi mogla, dokler ne pokažem pct.

Vedno bolj noro vse skupaj.

Presunljivo.

Dekle pravzaprav govori novinarjem, kako, da ne vedo in ne pišejo o tem kaj se zares dogaja v bolnišnicah. Zakaj so tiho in se sprenevedajo, ko človek delavec, zavarovan poškodovan ali bolnik ne prejme zdravniške obravnave.

Ljudje, ne bodo pozabili, zato novinarji, ne obračajte hrbta ljudem z megabombasticnimi naslovi, ki trenutno pihajo na vaše pero. Ko se bo zadeva obrnila, bo prepozno iskati kruh.

Že tako šelesteči papir, cajtng izumira in se pišejo novinarjem slabi časi, zato ne bodite sami sebi grobarji.

darwindarko, 08.12.2021 ob 18:48

Sploh nism v državi ti matrna vagina

?

Darmun blesavi ne ve da obstajajo nekritične rane.

Pozdrav soncu, 08.12.2021 ob 21:41

Presunljivo.

Dekle pravzaprav govori novinarjem, kako, da ne vedo in ne pišejo o tem kaj se zares dogaja v bolnišnicah. Zakaj so tiho in se sprenevedajo, ko človek delavec, zavarovan poškodovan ali bolnik ne prejme zdravniške obravnave.

Ljudje, ne bodo pozabili, zato novinarji, ne obračajte hrbta ljudem z megabombasticnimi naslovi, ki trenutno pihajo na vaše pero. Ko se bo zadeva obrnila, bo prepozno iskati kruh.

Že tako šelesteči papir, cajtng izumira in se pišejo novinarjem slabi časi, zato ne bodite sami sebi grobarji.

podpis

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close