Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek S.p. brez izkušenj

S.p. brez izkušenj

Živjo,

prosim za izkušnje in mnenja. Ali obstaja kakšna dejavnost, da jo lahko delaš prek s.p. iz danes na jutri? Da nimaš izkušenj in bi rad samo delal. Enostaven vstop. Po čem je povpraševanje? Kako ste štartali s.p.? Sem ženska, do sedaj zaposlena, večinoma administracija, naveličana, da ima vsak pijanček boljšo plačo. Lp

če nimaš posebnih znanj, ki bi bile na trgu kaj vredne, maš bolj malo šans.

Po mojem takšna dejavnost ne obstaja. Če ne znaš veliko in nimaš izkušenj potem je tvoje mesto fabrika – tekoči trak – tja prideš prek redne zaposlitve. Drugače moraš vedeti kaj znaš in kaj bi lahko strankam ponudila, ker če sama tega ne veš, kako bodo stranke vedele?!

Jaz sem začel z druge strani. Kot študent sem delal na nekaterih projektih in ko sem zapustil firmo in se drugje zaposlil, se je pojavilo povpraševanje o vzdrževanju stvari, ki sem jih naredil. Pa sem na začetku to urejal preko kolega, ki mi je izdal račune. Eno leto je kolega toliko zaslužil, da ni mogel, sem pa moral odpreti popoldanca. Pa še par strank mi je uletelo za katere sem delal pri prejšnji firmi, pa se je malce nabral. Pa sem mislil, da bom pustil službo in šel na polnega s.p., pa mi do danes tega še ni uspelo – tako da ciljam na 2022. 🙂

Prostitucija je skoraj najbolj donosen posel za štartat iz nule, brez dohodkov. Brez posebnega znanja lahko zaslužiš 100€ na uro.

berem na temu forumu, da lego kocke prinašajo boljši profit od zlata. Evo ti ideje.

pravijo, da tam kjer je volja je tudi pot. Problem je samo ta, da sedanji negotovi časi niso ta pravi za takšne stvari.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close