Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek S kom se pogovarjate osamelci?

S kom se pogovarjate osamelci?

S kom se pogovarjate tisti, ki nimate prijateljic/moža/znank? Hodite na kakšne debatne krožke in kakšne? V zadnjih letih nisem skoraj nič komunicirala, se pogovarjala. Saj mi je fino biti sama, ampak pogrešam pogovore na nivoju. Torej ljudje, ki so vsaj malo razgledani/imajo svoje mnenje, argumente.

Odgovor na objavo uporabnika
Debatni, 05.09.2025 ob 22:23

S kom se pogovarjate tisti, ki nimate prijateljic/moža/znank? Hodite na kakšne debatne krožke in kakšne? V zadnjih letih nisem skoraj nič komunicirala, se pogovarjala. Saj mi je fino biti sama, ampak pogrešam pogovore na nivoju. Torej ljudje, ki so vsaj malo razgledani/imajo svoje mnenje, argumente.

Že davno te je čas povozil. Vsak gleda samo v svoj mobi..tako se sedaj živi.

Bivši sošolci in starejši sorodniki.

V gostilni se sigurno kakšen pijanec najde

Sama s sabo. Včasih kakno rečeva tudi z mojo mačko in z eno sosedo, ampak res redko, mogoce 2x na leto in takrat imava več urni maraton, Ampak tudi ona ni na moji valovni dolžini. Je preprosta ženska, ampak dobra po srcu.

Potem ti pač ni fino biti sama…

pri meni v tišini cas mineva.

Jaz se precej pogovarjam sama s sabo, da se z vsaj enim pametnim 🙂

Sicer pa ko se mi zalušta družbe, ni hudič, da se ne bi našla. Pokličem svoje kolegice, pa gremo na kakšno pivo. Pa seveda se odzovem tudi takrat, ko kdo drug mene pokliče.

Kakor hitro se s kom pogovarjaš, se ne moreš šteti med osamljene. Ali?

AI je ena izmed možnosti.

Odgovor na objavo uporabnika
g44, 06.09.2025 ob 16:47

AI je ena izmed možnosti.

https://www.psychologytoday.com/us/blog/urban-survival/202507/the-emerging-problem-of-ai-psychosis

Velja tudi za ljudi ki imajo samo prek interneeta “stik” z “ljudmi”. Ta forum je dokaz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close