S koliko na mesec (pre)živite
…. jst se popil samo tolk, da malo izgubljam rdečo nit… :)))) drugače pa jst najbolše filozofiram, ko sem “malo pod dozo” :)))) bi me mogla na faksu videt, ko sem šel k enem prfoksu na govorilne, rahlo doziran, pa mi je kr dal 8 !!!!….. čeprav sem se šel zaradi seminarske menit.:))….. ti povem….. jst bolš funkčioniram, če sem vinjen :)))))) ………….se je kr malo za zamislit, se ti ne zdi??? :))
LP
Remedy
heh…. to smo pa tko vsi…. zasvojeni :))
u glavnem, punce, sej vaju ne bom motil pri vajini debati, da se ne boste žespet tko spravle na mene, kot ste se prejšnjič…….. saj veste kdaj….. še danes ne morem zarad tistga spat….. mam nočne more, pa mamo kličem, pa tko……. grozn u glavnem….. bi šel takoj k psiologu, če ne bi bil to sam…… 🙂
ajdi, mejte se lepo, jst se grem pa tdele še mal UČIT!!!!. moram….. čeprav ne vem, kako mi bo poratalo v takšnem stanju, v kakršnem sem……… ajdi, srčice, mejte se fajn!
Lahko nočko (tistim, ki greste spat….)
Remedy
Oba delava tri turnuse,3 nedelje na mesec,v bistvu vse dni v letu-400.000sit,nas je pa šest,oblačila ne kupujemo oziroma izjemoma,kredita imava 230.000sit,na dopust gremo s šotorom,a ne vsako leto,le če prišparamo,en je srednješolec,dva osnovnošolca,en predšolski,za ironijo naj povem,da zasluživa preveč,da bi najin otrok imel republiško štipendijo in regresirano malico,ampak mi se mamo čist fajn,tudi krediti bodo čez štiri leta odplačani pa bo bolje.
Lepo se imejte in lepe praznike
Forum je zaprt za komentiranje.