Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek S koliko na mesec (pre)živite

S koliko na mesec (pre)živite

hehe…. če bi ti sanjala o meni, pol bi vse žice od telekoma skurilo :)))) tko da to ni to…… 🙂

ajdi, se slišimo (tipkamo) v ponedeljek!

LP

Remedy

Pride štajerc k spovedi pa praša župnika:a je res greh bit štajerc?
Župnik reče:greh lih ni,lepo pa tud ni.

Pa brez zamere

Ne vem, če si ravno veliko popil, možgani še vedno delajo ko urica!
Sem pričakovala, da boš danes bolj sentimentalen…

Jaz tudi pijem in se kratkočasim z “dvomljivimi” vsebinami na netu. Sicer ne pijem piva, danes je na vrsti Baileys.
Ga je treba še letos uničit, da lahko nabavim novega!

Utemelji…

…. jst se popil samo tolk, da malo izgubljam rdečo nit… :)))) drugače pa jst najbolše filozofiram, ko sem “malo pod dozo” :)))) bi me mogla na faksu videt, ko sem šel k enem prfoksu na govorilne, rahlo doziran, pa mi je kr dal 8 !!!!….. čeprav sem se šel zaradi seminarske menit.:))….. ti povem….. jst bolš funkčioniram, če sem vinjen :)))))) ………….se je kr malo za zamislit, se ti ne zdi??? :))

LP

Remedy

mamama, si še kar pokonc? Zbiram tvoje štoše za družinski žur. Štajerci se res ne zavedamo svojih kvalitet:-)))

____________________ Fantasy does not deliver.

Na enga lupčka za lahko noč.

em…… utemelji…… hm…… ja no…. em…… ne vem…..

po mojem, če bi ti na mene tuhtala, bi bli tvoji “posti” tko strastni, da modem enostavno tega nebi prenesel… pa kaj modem!!! Siol centrala!!! bi vse varovalke skurilo od same strasti!!! :)))

LP

Remedy

Orkica!

Šatzi!!! si ti še pokonc????

:))

LP

Remedy

neki inteligentnega….. težko……… :)))

em….. jebat ga……. poslanci so preko študentov zaslužli tolk kolkr so pač zaslužli v mladih letih, zdej so pa rekli: ko vas je*e!!!

LP

Remedy

Pssssssssssssssssssst, pa ne v javnosti…
Zdaj, ko sva sama….nasloni se nazaj in začuti mojo dlan…ti že veš, kam naj gre…in te prijetno prebudi iz opojne zaspanosti…
Je prenežno? Naj bo dotik močnejši? Ti samo povej…
Sicer pa – Primož tega ne mara in naju bo odklopil, zato pod tuš, pa spat. OBA!

Ti ga tut jst pošiljam!

CMOOOOOOOK!!!! :))))

LP

Remedy

Res čudn, kajne, R. Ma, jaz sem že nočni inventar. Se že sprašujem, če sem zasvojena. Hm.

Mater mate vesele me spat podit.Ena redkih noči da se tamal ne zbudi,pa vsi :a še nis šla spat?

:))))))

Ajdi, čau!!!

Lahko nočko!

Remedy

heh…. to smo pa tko vsi…. zasvojeni :))

u glavnem, punce, sej vaju ne bom motil pri vajini debati, da se ne boste žespet tko spravle na mene, kot ste se prejšnjič…….. saj veste kdaj….. še danes ne morem zarad tistga spat….. mam nočne more, pa mamo kličem, pa tko……. grozn u glavnem….. bi šel takoj k psiologu, če ne bi bil to sam…… 🙂

ajdi, mejte se lepo, jst se grem pa tdele še mal UČIT!!!!. moram….. čeprav ne vem, kako mi bo poratalo v takšnem stanju, v kakršnem sem……… ajdi, srčice, mejte se fajn!

Lahko nočko (tistim, ki greste spat….)

Remedy

Pa lepe sanje!

Učit?
Zdaj?
Kaj pa?
Lahko pomagam?

Sem že stuširana, pa še mam malo časa!

R., pa ti si nor. Tule ti bejbe pišemo, ti pa učit…. Sam zgovarjaš se, ker ne sfolgaš treh naenkrat.

Zdaj si ga pa pogruntala…
Me pa se na zobe mečemo… Eh jej…

Na pamet ne morš govort. Itak, da izobrazba stane. Če ne tebe, pa mene. Nej jo plača tist, k ma korist od nje. Zdej jo plačujemo vsi vsem, kr je bedarija. To niti sociala ni! Zame je to absurd.

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Tip je zmrznu, La Luna.

Vidim!
Pol pa ni čudno, da je samski!

Remedy, jutr ti bo žal! Oz.danes.

Oba delava tri turnuse,3 nedelje na mesec,v bistvu vse dni v letu-400.000sit,nas je pa šest,oblačila ne kupujemo oziroma izjemoma,kredita imava 230.000sit,na dopust gremo s šotorom,a ne vsako leto,le če prišparamo,en je srednješolec,dva osnovnošolca,en predšolski,za ironijo naj povem,da zasluživa preveč,da bi najin otrok imel republiško štipendijo in regresirano malico,ampak mi se mamo čist fajn,tudi krediti bodo čez štiri leta odplačani pa bo bolje.
Lepo se imejte in lepe praznike

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close