Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice s kolesom kam daleč

s kolesom kam daleč

Od 17 junija naprej imam 3 tedne dopusta in razmišljam da bi šel kam daleč s kolesom, najbolje po balkanu-smer Istanbul, nizkoproračunska varijanta, spanje v šotoru ipd..
če je kdo zainteresiran za družbo, ali ima kakšne nasvete z že prevoženih tur bom vesel če se javi
sem moški, 38 let

oj,

Se ravno vracam iz kolesarjenja po Turciji.
Dve leti nazaj sem kolesaril Albanijo, ki je najbrz na tvoji poti.
Ce te kaj zanima, se mi lahko javis na 9poba9@gmail.com.

lp

sicer se ne ujemam s tvojim dopustom, je pa vseeno fajn, k mam podobne načrte za julij avgust sept. odvisno kolk si bom določil časa za delati.
kolesaril sem že parkrat po obali do murterja, pa istra, po nizozemskem. prej sva šla s punco, zdej pa bom šel kar sam. star sem malo čez 30. iz lj. vozim gorsko, kar pomeni 100 km na dan. stroški ponavadi samo hrana, kar je do 10 eur na dan.
lp.

Dober da imaš velio časa in boš z lahkoto uresničil plane, me prav zanima do kje bom jaz prišel, bom sporočil ko se vrnem..

Pa ne bo punca nič huda, ker je ne boš vzel s sabo? – Malo heca – pa brez zamere… Veliko kolesarske sreče, bic! -:))

verjetn bo tolk huda, da bo še zraven šla.)

”bic” – sam že kar nekaj časa razmišljam o poti s kolesom in nikakor ne najdem nobenega kandidata, ki bi imel j…. in bi šel poleg. Odpravil bi se kar od doma in bi pot zaključil nekje v Aziji – recimo Kitajska ali pa Nepal. Prepotoval sem že kar nekaj sveta in to s kolesom, tako da izkušenj je veliko in tudi letos v juliju se s kolegom odpravljava v Indijsko Himalajo za nekaj več kot 3 tedne. Tako, da če te pot zanima bi bil vesel, če me kontaktiraš. Drugače sem moški star 31 let in trenutno brez službe z veliko časa, problem je pa enak kot bi bil verjetn pri tebi – prepričat punco…
Tukaj pa še link tipa iz Jezerskega, ki se je za pot odločil v letu 2010 – http://matejtonejec.wordpress.com/

Lp,

bok!Berem tole pa kar mravljince dobim…:-) Ja mene tud full zanima ena dolga tura s kolesom…sem pa tud že jest bil dost s kolesom po svetu,imam izkušnje…pišite mi prosim na : maroltmetod@yahoo.com pa se kaj dogovorimo!!!!jest imam namen jit prot indiji nekje novembra.
.Čim prej me prosim kontaktirajte da nardimo plan,star pa sem 33 let.Lp Metod

Javi se mi Damjan na email, pa kako rečeva o potovanju!lp Metod

ojla, damjan.
sebe kot sopotnika za himalajo julija ti ne morem obljubiti, k mam v mislih kolesarjenje tle okoli, alpe. plj, še plezal bi rad.
tam pa vam bo gotovo zanimivo.
lahko pa smo v stiku za vnaprej in bomo videli če bo iz tega kašna tura.

Me zanima, ali obstaja v SLO kak forum ali kaj podobnega, kjer lahko iščeš sopotnika za kolesarska potepanja?
Sem poizkusil na bicikel.com, pa ni bilo velikega odziva.

damjan s: sem bil lani s kolesom v tem delu Indije, od Manalija do Leha. Pot je prečudovita, ne bo ti žal.

lp

Matej ojla,

ali lahko kaj več poveš o tej poti?

Lp,

Damjan

a je kak pacient/ka ki bi šel zraven do šibenika s biciklom? nekje sredi julija

Pozdrav!

Tudi sam planiram pot s kolesom v začetku avgusta, za 3 tedne, če dobim dopust. Ena varianta je prek Balkana do Turčije, druga pa da bi opravil del poti ob Baltiku in potem se spustil čez srednjo Evropo proti Sloveniji (poti bi bili kombinirani z vlakom). Če ima kdo kakšno koristno informacijo se priporočam; pa tudi, če je kdo zagret za kako tako turo (seveda, bolj na “izi”).

LP

http://www.eurovelo6.org/
http://www.routard.com/comm_be_liste_annonces/mod/7.htm
http://www.rad-forum.de

kaj pomeni na izi? 🙂

@bic:

Prilagojeno najšibkejšemu členu… pa da maš čas si kaj pogledat… 🙂

Tnx za info.

Evo jaz sem nazaj, nisem šel do Istanbula, sem naredil ovinek čez Bosno, pa potem prek črne gore v albanijo, od tam pa v makedonijo na Ohrid, to mi je naneslo okol 1300 km, nekak si ne predstavljam da bi se dalo naprej še do istanbula it v treh tednih, se mi zdi da bi do tja potreboval več časa, sicer pa saj je bil tole zame kot amaterja tud čisto v redu podvig:) še bom šel

bravo! menjam pivo za “predavanje z diapozitivi” 🙂

seveda, sam nabav “piksno” pa prid slike pogledat,sicer pa se mi zdi da ni blo nič tko zahtevno vse skupaj kot sem mislil da bo 🙂

kje se lahk dobimo? piksne so zaenkrat v trgovini, cakajo na komando 🙂

dej od kod pa ste? jaz iz šk.loke,če prideš kaj mimo se obvezno oglas s piksno ali brez 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close