Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija S katerimi ponudniki kabelske televizije ste zadovoljni?

S katerimi ponudniki kabelske televizije ste zadovoljni?

Zamenjati moram ponudnika, ker imam občutek, da zdaj plačujem zrak.

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

Telemach, čist zadovoljni.
Poleg SLO1 in SLO2 pogledamo občasno kaj na POPTV, HRT, sicer pa športni programi, filmski TV1000 in MGM, pa ARTETV, History Channel in TravelChannel. Tu pa tam mogoče pogledam še kaj na kakšnem avstrijskem ali nemškem programu. Se pravi enih tričetrt programov, ki jih imamo, sploh ne gledamo nikoli…
A nimajo vsi ponudniki več ali manj enako ponudbo? Razlika je mogoče v enih parih programih. Pa seveda v obsegu oz. velikosti (in seveda ceni) paketa. Ampak naj se javi kdo, ki res potrebuje ponudbo 100 in več programov (oziroma jih gleda). Ali pa vsaj 50? Po moje prav nihče.

anteno na streho za 20 eur in imaš kup programov, več kot dovolj. mesečni strošek točno 0 eur. odkar je digitalni signal, je antena zakon.

Ja, če si v LJ oz. drugem večjem mestu, še gre, mi smo pa zunaj LJ, pa je bolj žalost. Sem preverila pri Telemachu, žal na našem območju nimajo svoje infrastrukture. Bi šlo le prek Total TV, za kar pa se bom po vsej verjetnosti odločila.

Ima kdo Total TV? Kako se obnese?

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

Tudi Amis in T2 sta v redu. V skrajni sili Siol, v skrajni skrajni skrajni pa Total TV.

Kar se pa antene tiče – ponudba programov je zdaj povsod enaka, ker multipleks A loviš ali pa ga ne. In če ga loviš, so po celi Sloveniji enaki kanali, zato je argument o žalosti malo čuden.
Kateri programi so na voljo, si lahko pa pogledaš:

http://dvb-t.apek.si/multipleks_a

Se strinjam, ja, da je zadeva na voljo vsem. Ampak mi smo na vasi, zunaj LJ in vsakega ponudnika moram najprej vprašat, ali ponuja svoje storitve tudi pri nas. In ravno pri Telemachu so mi je rekli, da ne bi šlo – razen s total tv-jem. No, do tega pa sem malo previdna, ker ne vem, kako se obnese. 🙂

Za Siol izsiljujejo – na našem območju samo za 1 TV v gospodinjstvu; čakam še odgovor Telekoma, ali bodo vendarle kaj uredili na tem območju, da bomo lahko imeti siol tv za 2 TV v gospodinjstvu. Zdaj imamo Telekomovo kabelsko tv in mi ne ustreza, hvalijo se z množico programov, jaz imam pa črne strani, programi kar mrknejo.

Poleg tega je zame zelo malo zanimivih ang. programov, je pa množica negledljivih (množica jugoslovanskih, srbski, španski, italijanski) – to je pač moja subjektivna ocena, zato pa iščem nekaj več raznovrstnih programov.

Mi smo pred leti zelo drago plačali za kabelsko televizijo, danes pa hočejo, da plačujemo še nadgradnjo infrastrukture – česar v LJ ni. Plačaš naročnino in to je to. Mi smo pa okolica LJ, je pa že pravi šmorn. Zato sem omenila, da je vse skupaj ena žalost.

Ni mi jasno kere probleme imate vi to…se jih pokliče in zrihtajo menda…

Kar se izbire ponudnika tiče, pa ni šans da grem zaradi kateregakoli razloga iz Siola…takšno programsko shemo preko komunikatorja tud približno ne ponuja noben drug ponudnik…govorim o preglednosti in lahkotnosti menija in o servisnih straneh na internetu, preko katerih se da zrihtat ogromno zadev, od menjave paketov, vrstnega reda programov, popustov glede na dobo naročnine, itd..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Mah, ja, saj meni bi tudi pasalo ostal pri Siolu, že zato, ker imamo mejle, pa res nisem pri volji vsega spreminjat – pri njih imam še telefon in internet, ampak kot pravim – omogočajo nam le za en tv v hiši. Bom videla, koliko so se pripravljeni kaj potrudt za stranke.

Točno tako, antena na strehi 13 programov, več kot dovolj !!

Točno tako, antena na strehi 13 programov, več kot dovolj !![/quote]

trinajst programov? saj če so tisti ok, jih je še preveč, ampak vseeno, trinajst….

DVB-T pri vas je pa bolj boga. :p

Amis si poskusila? Ker nudi vse to, o čemer piše DRRR in nenehno se širijo in dopolnjujejo ponudbo. Na njihovi najcenejši shemi plačaš toliko kot pri Siolu skoraj najbolj razširjena.
Na Total TV pa ne boš dobila, kar iščeš. Srbska TV in temu primerna programska shema.

jaz jih imam z anteno čez 200…delujočih…..v slovenščini, italijanščini, angleščini, francoščini…

je pa res, da sem blizu italijanske meje……na kraj pameti mi ne pade plačevati nekomu, da mi manj programov, slabše delujočih pripelje v bajto za kakih 15 eur mesečno.

Gledam Amisovo ponudbo, fino se bere, bom videla, očitno bom res zamenjala. Hvala za idejo. Pri Telekomu pa čarajo in čarajo, danes sem spet klicala; kot da nimam kaj drugega počet kot neskončno klicarit. 😐

prosim, vsak pameten ne bo nikoli vzel ponudbo pri roku menceju,(sistem tv)

najslabša ponudba kar jih je

še ve ne kaj dela, ker je skoz opit

prosim, vsak pameten ne bo nikoli vzel ponudbo pri roku menceju,(sistem tv)

najslabša ponudba kar jih je

še ve ne kaj dela, ker je skoz opit

Mogoče kdo ve kaj mi je narediti. Prej smo imeli kabelsko pri turnšku, potem je telemach zadevo kupil. Najprej so zvišali položnico za 2€, prejšnji teden pa so še zatemnili polovico programov. A pozor! Položnica je ista! Za pol manj programov. Lahko kdo to razume? Kakšna ideja kaj storiti. V smislu programe nazaj ali pol manjši znesek. Lep pozdrav in hvala.

Splosen problem je ta, ko bos presaltala na drugega ponudnika, bo prvih par mescev vse super, ker si le nov uporabnik, potem pa bo vse enako kot drugje. Sem gledal ponudbo za Amis in so se ljudje pritozevali, kako je bilo fajn, ko so bili novi uporabniki, po parih mescih, ko pa je Amis izdal nov paket ali ga celo izboljsali, so pa potegnili ta kratko in na zalost je to povsod.

Prvo nam zaupaj kaj imas v paketu in koliko placujes. Vsekako je odvisno kje tudi zivis ter oddaljenost od centrale. Ali imas baker ali xdsl torej kabelsko? Ce povezava enostavno ne znese (baker, 2 do 4 mb), potem je bolje imeti samo en TV kot obremenjevati povezavo.

Pri siolu je odvisno od paketa (programske sheme) in kaj dodatno doplacas (HBO,..ipd). Ce imas osnovno programsko shemo, nimas discover, history, bbc in podobno, v skoraj popolni oz. popolni pa imas te programe. Vse je odvisno od sheme in cisto nic enako ni pri Amisu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close