Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice S fantom prvič na morje … HRVAŠKA – kam??

S fantom prvič na morje … HRVAŠKA – kam??

Pozdravljeni!

Ker sem prepričana, da imate obiskovalci tega foruma veliko izkušenj, se na vas obračam z naslednjim vprašanjem.

S fantom nameravava v začetku julija skupaj na morje – ker on trenutno ne sme na letalo, se bova odpravila v apartma kar na Hrvaško obalo – in sicer v Dalmacijo.

Iščeva kraj, kjer bo lepa plaža, predvsem pa da bo senca (drevesa) in tuši na plaži. Ker sva mlada, bi rada, da gre vsaj za manjše mesto (ne pa majhno vasico), da greva malo ven zvečer. Lansko leto sem bila s starši v Tučepih – tam je bila res čudovita plaža, ampak to leto bi šla kam drugam …

Kaj nama svetujete, kam naj se odpraviva – vsak nasvet bo več kot dobrodošel :)!

Hvala že vnaprej!!!

MAKARSKA, je mesto, plaža in tudi z avtom se lahko odpeljeta na kakšno drugo plažol. BAŠKA VODA in BRELA sta tudi dve vasici, samo za kopanje, ostalo je tuga…

od otokov je najbolj obljuden HVAR, mesto hvar nima plaže, se je treba vozit drugam, ostali kraji so meni kar preveč samotni, se nič ne dogaja.

ni slabo niti v okolici ZADRA in ŠIBENIKA, ampak tam še nisem bila, sem samo slišala, da je uredu. mogoče bo kdo drug kaj vedel.

a PAG vama pa ni všeč?

Hej, hvala za odgovor :). Takole je – na Pagu sva oba že bila, prav tako na večini otokov – drugače sploh ne bi bilo vprašanje, bi šla gotovo takoj na Hvar ali na Brač, kjer je čudovito :).

Ampak bi rada šla nekam, kjer še nisva bila, zato se pa zdaj mučiva, ker obalo pa bolj malo poznava v Dalmaciji (jaz sem bila edino kot rečeno lansko leto v Tučepih, kjer je res čudovita plaža, sicer smo bili pa vedno samo na otokih).

Tako da če kaj veste za kakšno luštno mesto z lepo plažo (OK, seveda razumeva, da tako lepo, kot na otokih pač ne bo), od Zadra pa vse do Makarske vas res prosim za nasvet, saj si res, glede na to, da bova šla prvič skupaj na morje – želiva nekam, kjer še nobeden od naju ni bil …

Poglej kaj sem napisal pri temi Biograd,je tud krasno za večerne sprehode in lepo mesto.
Lepo je tudi v Vodicah,veliko življenja in turistov.

Vodice!!!

Živjo trobentica,

kaj praviš na Korčulo. Midva s fantom sva bila lani v krasnem apartmaju čist zraven morja. Apartma se imenuje Oaza na Korčuli, poglej na internetu, čist cute. Ne rabiš skrbet za plažo, ker je spodaj pod apartmajem.

Ni ga lepšega zvečer sedet na balkončku in poslušat morje, kakšna svečka za vzdušje. Tudi sama Korčula je krasna za sprehode.

Sporoči, če te zanima kaj več.

Pozdravček 🙂

Mene malce zanima Korčula – če ni odveč, da pristavim piskerček. Lumbarda točneje. Kako dolgo se potuje, približno koliko nanese pot v stroških (trajekt, cestnina?

Živjo prosim :),

midva s fantom sva lani porabila za pot v eno smer približno 100 eur s trajektom vred.

Link za cene trajekta: http://www.jadrolinija.hr/pdfs/st.kn.pdf.

Lumbarda kokr vem ima peščeno plažo, ful dolg je nizka voda (70m) in dolg morš hodit, da sploh lahko normalno zaplavaš.

Tam kjer sva bila midva maš pa privat urejeno plažo plažico, ki jo vidiš iz balkončka in lahko iz nje narediš čof v vodo.Lahko greš pa tud na plažico 300m stran, kjer je iz majhnih kamenčkov, nikol nobene gužve…nama je blo ful všeč.

Poglej si najin apartmajček 😉

http://www.biseri-jadrana.si/biser/419/768/apartmaji-oaza-na-korculi

Nepozabno, kaj praviš?

Lep pozdrav iz offica

Ja, to stran pa sem gledala – sem bila navdušena nad vilami. In če so vsaj tri družine, ki skupaj dopustujejo se jim splaća najet celotno vilo.
Mi smo se žal še vedno opekli, zato po tretjem poskusu letujemo sami.
Je pa res – oohh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close