S črne na blont
Spoštovani!
Trenutno imam lase pobarvane na črno, rada pa bi počasi spet prišla na blont (moja naravna je mišja blont), pa me zanima, kater postopek bi bil najprimernejši zame, pa da bi najmanj poškodoval lase (obrit se na balin ne pride v poštev 🙂 ). Kako uspe vsem zvezdnicam, ki si dnevno menjajo barvo, sploh te, ki grejo iz črne direkt na blont (Christina Aguilera, Ashlee Simpson), da imajo še sploh kaj las na glavi … še več – da zgledajo lasje popolnoma zdravi.
Lp
Vcasih te zvednice uporabljajo lasulje ali podaljske las. Tudi one so samo ljudje. Imajo pa vrjetno dobre frizerje in si lahko privoscijo menjavanje barve. Pri nas, ko omenis, da bo postopek stal vec kot 20.000 tolarjev, se nekatere kar hitro premislijo.Da ne govorimo o cenah, ki jih one placujejo svojim frizerjem:-)
Skratka, jaz osebno sem naredila kar nekaj takih prehodov in sicer na cim blazji nacin. Mogoce najprej s prameni, pa naslednjic zopet..itd. Vcasih traja lahko spremeba tudi do pol leta. Odvisno kaj zelis in kaksen riziko sprejmes. Postopek ni enostaven, ce zelis ohraniti cim bolj zdrave lase. Ni pa nemogoce to narediti na hitro, vendar pazi komu se bos zaupala.
lp alenka
Kakšni barve pa bi bili prameni? Na koliko časa bi morala hodit k frizerju? Kakšni so ponavadi postopki in s čim bi obvarovali lase pred izsušitvijo?
Vem, da bi bila seveda najlažja rešitev, da se pobarvam s peroksidom kar sama doma, ampak tega, da mi sežge vse lase, pa nočem tvegat. Vseeno mi je koliko časa bo trajalo, samo da mi ne bo preveč uničilo las.
Kje pa je vaš frizerski salon?
LP
Se opravicujem za pozen odgovor, krivi so bili prazniki. Vsak frizer ima nek svoj nacin dela, tako da je najbolje, da poves svoje zelje, opozoris, da ti zdravi lasje veliko pomenijo in se posvetujes o samem postopku. Na tvoje zelje ti bo potem frizer najlazje svetoval kako in kaj.
Zal mojega salona ni vec od lani junija, ker sem se preselila v Australijo, tako ti sedaj odgovarjam iz vroce in zanimive dezele.
srecno!
lp alenka
joj, samo ne se s peroksidom pobarvati!!!!! to je naredila moja sestra in je zgledala kot 3 barvni pav, poleg tega pa ima sedaj, (čeprav po pol leta )čisto uničene lase. tudi jaz sem imela temno rjave lase in sem si jih posvetlila takole: v trgovini sem kupila odtenek barve, ki je bil za občutek svetlejši od moje barve. tako sem delala 1 leto, potem pa sem šla k frizerki, ki mi je dala blond pramene. sedaj vsi hvalijo barvo, in že 3 prijateljice so storile isto
Forum je zaprt za komentiranje.