S čim so vas zdravili?
to vprašanje, 19.12.2021 ob 23:41
za2022, 19.12.2021 ob 22:23
pri nas tako, 19.12.2021 ob 19:42
Lekadol po potrebi in ležat. Ko se je razvila pljučnica, pa merit kisik in klicat rešilce, če pade pod 90.
Upam, da ti ni zdravnik svetoval Lekadola?!
Kajti, paracetamola se za Covid nikakor ne sme jemat. Ta še poslabša stanje.
V Italiji začno zdraviti takoj. Mobilne ekipe hodijo k obolelim in jim prinesejo PRAVA zdravila.
Zato imajo tako malo smrti.
Pri nas zdravniki ne zdravijo.
Samo po telefonu svetujejo počitek in klicanje reševalcev, ko že komajda dihaš.
Zato imamo toliko mrtvih. Zato smo svetovni prvaki po covid mrtvakih.
E, to.
tudi jaz trdim to ze skozi…
ni izbire, 20.12.2021 ob 07:33
Kaj naj, če nimaš dostopa do drugih zdravil? Dežurni te po telefonu pošlje k tvojemu zdravniku, ta pa je nedosegljiv. Kličeš tri, štiri dni, medtem se stanje slabša. Samo cepljenje imajo v glavi, medicina je šla rakom žvižgat.
To vpršaanje bi morali vsi (piknjeni, nepiknjeni, nima veze) zastavljati zdtavnikom. Ne sami sebi, njim.
Mene je zdravnica poslala na infuzijo protiteles in je pomagalo. V poštev pride za necepljene. Zraven sem jemala veliko Fluimukana, da se pljuča sproti dobro čistijo. Pa vitamine (C, d3, cink), matični mleček, ameriški slamnik. Ob vročini Lekadol+C. Gretje pljuč s kitajskimi vrečkami je tudi res zelo pomagalo.
Vse je treba sproti dobro izkašljati, zato morajo biti doze Fluimukana velike, večje kot piše na škatli. Pa veliko čaja pit in počivat.
Iva723, 20.12.2021 ob 09:39
Mene je zdravnica poslala na infuzijo protiteles in je pomagalo. V poštev pride za necepljene. Zraven sem jemala veliko Fluimukana, da se pljuča sproti dobro čistijo. Pa vitamine (C, d3, cink), matični mleček, ameriški slamnik. Ob vročini Lekadol+C. Gretje pljuč s kitajskimi vrečkami je tudi res zelo pomagalo.
Vse je treba sproti dobro izkašljati, zato morajo biti doze Fluimukana velike, večje kot piše na škatli. Pa veliko čaja pit in počivat.
Te je poslala takoj, ko si bila pozitivna? Si šla v Ljubljano na infuzijo? Ali te je poslala z razlogom, ker si rizična po starosti ali drugih boleznih? Hvala za odgovor.
ni izbire, 20.12.2021 ob 10:05
Te je poslala takoj, ko si bila pozitivna? Si šla v Ljubljano na infuzijo? Ali te je poslala z razlogom, ker si rizična po starosti ali drugih boleznih? Hvala za odgovor.
Klicala me je, da je pcr pozitiven, in me naročila za čez 2 dni. Zaradi astme in starosti po mojem. Šla sem na Golnik, dobro te pregledajo, preverijo, če slučajno že imaš protitelesa, če jih nimaš, dobiš infuzijo. Nas je bilo kar nekaj.
Iva723, 20.12.2021 ob 10:28
Klicala me je, da je pcr pozitiven, in me naročila za čez 2 dni. Zaradi astme in starosti po mojem. Šla sem na Golnik, dobro te pregledajo, preverijo, če slučajno že imaš protitelesa, če jih nimaš, dobiš infuzijo. Nas je bilo kar nekaj.
V naših koncih nimamo take sreče z zdravniki in se Celjsko bolnišnico imamo za hospitalizacije. Grozljivka. V našem kraju je ogromno umrlih za Covidom, se ta teden smo enega pokopali. Vsi pa doma do hudega poslabšanja, ko te napol mrtvega odpeljejo.
Grozno je bilo tole prebrati. Veliko stvari obstaja za tiste nas 50, za kronične bolnike itd. Protitelesa, pa eno novo zdravilo pravkar prihaja. Če zdravnik ne napoti, se ga lahko kar vpraša oz kar malo pritisne po telefonu. Jaz imam krasno mlado zdravnico, ki spremlja stvari in dobro srkbi zame.
Škoda je ne izkoristiti stvari, ki jih imamo na voljo. Je pa dobro začeti z zdravljenjem v roku 1. tedna. Vztrajajte, potegnite se zase, pomoč obstaja.
Forum je zaprt za komentiranje.