Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija S čim pacate po papirju?

S čim pacate po papirju?

Jaz s Canonom i560 (cena v Metroju 115 €),barve nalivam(za 5 x polnjenje vseh treh barv 4000 SIT /tiska 18 barvnih /22 čb strani na minuto) in sem z njim zelo zadovoljen.Fotografije ,tiskane na fotopapir ,se ne razlikujejo od fotografij ,izdelanih pri fotografu.Edina slaba stran je visoka cena fotopapirja ,ki pa se bo (upam) v naslednjih letih spustila.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Se razlikujejo, pusti jih nekaj časa na soncu, al pa da jih vlaga dobi.
Prav nič ne kaže, da bi bile tiskane fotke kdaj cenejše / konkurenčne tistim iz foto studiev. Zaenkrat pa sploh ni računice, saj jih na netu lahko naročiš po 50 sit, če jih boš nekaj več, celo z brezplačno dostavo s hitro pošto.

Podobno je s fotovizitkami: 100 kosov za 6.500 SIT (vključen ddv in dostava s hitro pošto). Ga ni tiskarja, ki bi ti jih v 3 dneh naredil za to ceno.

Oho in kdo na netu ti naredi fotovizitke za 6.500 sit? A imaš morda link?

Link…

http://www.foto-tone.si/Cenik.htm#DigitalneMontze’

Hja… Najd.si 10 sekund

Ne bo držalo. Te so dražje, saj v ceno ni vključeno pošiljanje.
Tule je ponudba ugodnejša in nedvomno bolj kakovostna:

Iskalnike premalo nucate fantje, to bo!
No, kot novoletno darilce še en cool iskalnik, da ne boste le po Googlu šarili, ki itak vse preveč posega po zasebnosti uporabnikov:

lp Tajfun

Fotopapir se že ceni-juhuhu!V Metroju pride 25 A4 listov svetlečega fotopapirja 6,59 € ,kar pomeni en list 15 x 10 za cca 16 SIT.Če se znajdete pri printanju je tako fotografija ,tiskana doma ,že krepko cenejša od fotografove.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Zdravo,

tudi jaz imam tak printer in sem zelo zadovoljen. Zanima me, kje si nabavil set za polnjenje kartuš in ali je postopek kompliciran?

lep pozdrav!

Najprej sem uporabljal polnilo Jet -pro od firme Adi Peter ,nato pa sem odkril cenejšega Jet Tec.V Mariboru ga ima papirnica Kob na Strossmayerjevi13.Postopek polnjenja je enostaven;odstraniš tank ,ga spodaj zalepiš z izolirnim trakom ,zvrtaš luknjo 3,2 mm ,naliješ tinto ,vrtino zapreš s priloženim gumi čepkom in zadevo daš nazaj v glavo.Verjetno ne rabim razlagat ,da moraš imeti prvič na sebi gumi rokavice in mizo podloženo s časopisnim papirjem….Pa veselo polnjenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close