Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › s 1.2. novi ukrepi?

s 1.2. novi ukrepi?

Kaj bo novega? Marsikaj se govori. Je res , da s 1.2. PCR spet velja 72 ur in hitri test 48 ur?

Samo če se bodo hoteli fantje z rajskih otokov odreči dobičku. S tem jim ga prepolovijo. Samo še za plenjenje gre.

Odgovor na objavo uporabnika
kako sedaj, 29.01.2022 ob 09:35

Kaj bo novega? Marsikaj se govori. Je res , da s 1.2. PCR spet velja 72 ur in hitri test 48 ur?

Tukaj je nekdo pred par dnevi objavil to. Se spomnim. Najbrž natega.

Ni nateg, hitri test bo s 1.2. spet veljaven 48 ur, izvedela na licu mesta testiranja.

Ime ali vzdevek, 29.01.2022 ob 12:14

Ni nateg, hitri test bo s 1.2. spet veljaven 48 ur, izvedela na licu mesta testiranja.

saj je logično. enostavno ne sfolgajo več. je mogoče kje uradno objavljeno?

tukaj je nekdo, 29.01.2022 ob 12:17

saj je logično. enostavno ne sfolgajo več. je mogoče kje uradno objavljeno?

Poskusi pogledat, najt na strani NIJZ.

okthfgsš, 29.01.2022 ob 09:54

Samo če se bodo hoteli fantje z rajskih otokov odreči dobičku. S tem jim ga prepolovijo. Samo še za plenjenje gre.

Lahko da je to vzrok, da uradno ne objavijo.

Česa ne sfolgajo? A denarja basat v žepe?

a na drugo stran atlantika PCR testa ni vec….in mimgrede, tahitri test ni PCR.

ZDA so test, ki je bil “hrbtenica” dokazovanja COVID19 31tega decembra ukinila. Uradna razlaga: prikaze prevec lazno pozitivnih. Ja, najavili lani septembra in 31. decembra uresnicili.

Jutri se grem testirat in bom kar tam vprašala. Pa še to, kje je stvar objavljena. Morajo vedet.

http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ODLO2622

2. člen

(1) Pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja (v nadaljnjem besedilu: pogoj PCT) je izpolnjen, če se osebe izkažejo z veljavnim osebnim dokumentom in razpolagajo z enim od spodaj navedenih dokazil, in sicer:

1.      z dokazilom o negativnem rezultatu testa PCR, ki ni starejši od 72 ur od odvzema brisa, ali testa HAG, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa;

fakmi…, 29.01.2022 ob 13:05

a na drugo stran atlantika PCR testa ni vec….in mimgrede, tahitri test ni PCR.

ZDA so test, ki je bil “hrbtenica” dokazovanja COVID19 31tega decembra ukinila. Uradna razlaga: prikaze prevec lazno pozitivnih. Ja, najavili lani septembra in 31. decembra uresnicili.

Probaj prit iz EU v Ameriko potem pa piši o tolerantnih Američanih.

neprijavljena, lani sem dvakrat potoval prek Atlantika. Letos do sedaj je enkrat. V nacrtu imam se dvakrat, morda trikrat.

Januarje je bilo takole: let Ljubljana-Frankfurt-Seattle-in do koncne destinacije. Lufthansa, Condor in Alaska.

V Sloveniji sem v petek pozno popoldne opravil test, let sem imel ob enajstih in ob polnoci sem bil na cilju.

V Ljubljani papirji in HAG test, enako v Frankfurtu. Seattle pa nic. Global entry kiosk in lepo na naslednji let.

Maska pa je bila obvezna na letaliscih in na avionih.

Odkar sem tukaj, 3 tedne do sedaj, maske se nisem nataknil, testa se nisem naredil. enostavno ga ne zahtevajo.

Se kaj?

Aja, ZDA so odprte za vsakogar. Cepljeni, preboleli ali pa necepljeni – potrebujes HAG test, ki ni starejsi od 48 ob prvem vkrcanju, ce imas nadaljevalni let in ne zapuscas letalisca.

Ce te se kaj zanima, pa vprasaj.

Delajo se norce iz ljudi dve leti. Mq bo počilo. Ker to nima dolgoročne strategije  žal

fakmi…, 29.01.2022 ob 22:11

neprijavljena, lani sem dvakrat potoval prek Atlantika. Letos do sedaj je enkrat. V nacrtu imam se dvakrat, morda trikrat.

Januarje je bilo takole: let Ljubljana-Frankfurt-Seattle-in do koncne destinacije. Lufthansa, Condor in Alaska.

V Sloveniji sem v petek pozno popoldne opravil test, let sem imel ob enajstih in ob polnoci sem bil na cilju.

V Ljubljani papirji in HAG test, enako v Frankfurtu. Seattle pa nic. Global entry kiosk in lepo na naslednji let.

Maska pa je bila obvezna na letaliscih in na avionih.

Odkar sem tukaj, 3 tedne do sedaj, maske se nisem nataknil, testa se nisem naredil. enostavno ga ne zahtevajo.

Se kaj?

Aja, ZDA so odprte za vsakogar. Cepljeni, preboleli ali pa necepljeni – potrebujes HAG test, ki ni starejsi od 48 ob prvem vkrcanju, ce imas nadaljevalni let in ne zapuscas letalisca.

Ce te se kaj zanima, pa vprasaj.

Daj no, v Aziji oa pred kratkim z droni. Da vas vidim tu. Po kruh v nedeljo, saj bi Mon pregorel od sile pritiska. Dostava Mon now ?☺

Konvoji po Kanadi, Evropi, Avstraliji, Mehika ukinla vse, skand drzave ukinjajo, otrok ne bodo pikali, v bih dosegli nicnost ausvajzov, povsod protesti, a jbt mi sprasujemo, kaksni bodo se ukrepi. Namest da se jim upremo.

Te ni sram lagat?

Fantje so samo posredniki s podjetjem, ukaze dajejo šefi, no, Šef, h kateremu se stekajo milijoni.  Menda res ne verjameš, da tisti zafiksani trioadio deluje samostojno in nevtralno?

Dostavise, 30.01.2022 ob 04:04

Konvoji po Kanadi, Evropi, Avstraliji, Mehika ukinla vse, skand drzave ukinjajo, otrok ne bodo pikali, v bih dosegli nicnost ausvajzov, povsod protesti, a jbt mi sprasujemo, kaksni bodo se ukrepi. Namest da se jim upremo.

Jp, tko so folk ‘sprogramiral’, da je že morebitno malenkostno rahljanje ukrepov, darilo.

Oddahniti bi se smeli šele, ko se vrne samoumevnost..

noja13, 29.01.2022 ob 21:51

http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ODLO2622

2. člen

(1) Pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja (v nadaljnjem besedilu: pogoj PCT) je izpolnjen, če se osebe izkažejo z veljavnim osebnim dokumentom in razpolagajo z enim od spodaj navedenih dokazil, in sicer:

1.      z dokazilom o negativnem rezultatu testa PCR, ki ni starejši od 72 ur od odvzema brisa, ali testa HAG, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa;

Na poročilih ni nič o PCR (72ur) in HAG (48ur) . V uradnem listu pa je. Kako je sedaj s tem?

Tu že tako piše.

https://www.zurnal24.si/slovenija/veljavnost-pct-potrdil-380217

Žurnal, 30.01.2022 ob 20:18

Tu že tako piše.

https://www.zurnal24.si/slovenija/veljavnost-pct-potrdil-380217

Niti ne.

DOPOLNJENO. Odlok je bil še pred začetkom uporabe spremenjen, tako da je veljavnost hitrega testa 24 ur, veljavnost PCR testa pa 48 ur. 

Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/veljavnost-pct-potrdil-380217 – http://www.zurnal24.si

poročila tvd, 30.01.2022 ob 19:29

Na poročilih ni nič o PCR (72ur) in HAG (48ur) . V uradnem listu pa je. Kako je sedaj s tem?

Razumeti je bilo, da s 1.2. stopi v veljavo 72 ur za pcr in 48 ur za  hat. Lahko se pa zgovarjajo, da je bilo mišljeno, da ne velja več. To je bilo  z novim letom določeno. Ne more biti 2x. Ali pač.?

V glavnem, ko jih je…be..dost je tega je…anja ljudi!

Kje na testirnemmestu? Moj sin je bil včeraj popoldan in je vprašal. Niso nič vedeli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close