Ryanair prtljaga
Da! Bodite pozorni tudi kolesa se štejejo v te dimenzije. Moj predlog, večina kovčkov ima znotraj oblogo katera je na zadrgo, odpni jo in odvijači nosilec na katerega se nasloni kovček, pridobiš 3 do 4 cm, kar je po navadi že ok. Tako se da na avion tudi s popularnim Kappa kovčkom kupljenim v Sparu če mu odvijačiš plastično nogo. edino ne smeš ga na polno napolniti, ker je drugače previsok, višji od 20 cm…pa veliko veselja na potovanju.
LP Janez
Jst letim nasledm tedn v London z Ryanairom in me zanima glede teh kappinih mini kovčkov iz špara, sm use zmerla in mi tut višina pride (s plastično nogo vred) cca 53 cm, skrbi pa me zaradi širine ker je spredn del kovčka malo napihnjen, ko je kovčeš še prazen, in pa pri kovčku so sprednji vogali malo “ojačeni” z nečem podobo usnju in pač to vn štrli…zdej me zanima a gre to čez al pač rabm manjši kovček? in pa imam še nek manjši kovček mer 46x36x22 in ko zmerim širino pride cca 18, ali mogoče ta 22 pomeni ko je kovček nabito poln in se spredn del mal vn dvigne? hvala za pomoč 🙂
Pozdravljeni,
v primeru težav ki zadevajo zamude in odpovedi letov imate kot državljan EU določene pravice. Za več informacij obiščite naslednjo spletno stran:
http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/passenger-rights/air/index_sl.htm
zdravo 🙂
okej js sm ze zdej mal zmedla…kokr sem razumela se lahko na letalo (ryanair) nese 1 ročno prtljago do 10 kg…ali sigurno ni v ceno leta vštet tudi kovček (15-20kg) ? ker na njihovi spletni strani vedno omenjajo to checked baggage (je to dodatno-ki moreš doplačat ali je že vštet v ceno)??
Hvala!
Živjo!
Tudi jaz in oče letiva z Ryanairom v Wezze(Nemčija). Ker potrebujeva veliko prtljage sva dodatno plačala slednje.
– jaz imam: 1X20kg in 1X15kg + ročna prtljaga 10kg
– oče ima: 1X20kg + ročna prtljaga 10kg
vse skupaj je bilo precej za doplačat tam okoli 100€..
Zdaj me zanima ali imam poleg ročne prtljage, ki gre v prostor nad sedeži tudi NAHRBTNIK?
Hvala za odgovor! :))
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://optimist.si/image/cache/data/Prtljaga/Coveri%20World/Potovalni-potovalni-kovcek-cw2500-nizkocenovniki-314×314-w-70-middle.jpg[/img]