Ryanair-koliko prtljage brezplačno
Jap pri meni je blo enako. Sva plačevala za Dublin in kar naenkrat enkran, da naj pokljukava prtljago in plačevanje za prtljago. No in sem poklicala in so mi povedali, da se vsaka prtljaga plača, da je tako prav, če bova imela pa več kot je kilaža na kovček pa še dodatno plačilo.
Sem pa imela potem še eno dodatno kozlarijo. Namreč moje zavedanje je bilo, da grem lahko Pula – Dublin z osebno izkaznico, ker smo državljani EU in potujem v EU. Pa ni ravno tako, na zunanjem ministrstvu so mi povedali, da ker potujem iz Hrvaške ki ni EU v Dublin in čeprav sem državljan EU rabim veljaven Potni list. Tako, da če ste v kakšnih podobnih dilemah – za potovanje Hrvaška – EU ali London z Raynair rabite POTNI LIST.
Lepo potovanje
Urška
ja ni čist tako samoumevno a ne? Sej ima Slovenija z Hrvaško sprejet sporazum o prehodu meje z osebno izkaznico… Problem nastane potem ker Hrvaška nima sporazuma z Irsko.
Tako da ni čist samoumevno – ker jih je kar nekaj po drugih forumih spraševalo oziroma bilo prepričanih da bodo šli brez problema z osebno izkaznico:) – neki tazga kot jaz.
Lepe počitnice
Urška
Forum je zaprt za komentiranje.