Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ryanair…čekiranje s telefonom

Ryanair…čekiranje s telefonom

Glede na EMŠO mi ni ravno čisto blizu vsa današnja napredna tehnologija 🙂
Kako se torej na letališču čekirati s prejeto kodo za določen let v telefonu ???

Misliš na elektronsko board karto? Samo pokažeš jo na kontrolni točki.

Tam na letališču morajo skenirati črtno kodo ki je na karti ali telefonu. Se mi je zgodilo enkrat pred 3 leti da ni šlo skenirat kode, ki sem jo imel na telefonu in potem zmeda…. Una gospa je hotla da telefon pustim tam dokler ne skenirajo jaz pa grem naprej da nebi bila gužva. Sem pa potegnil iz žepa naprintano ki sem jo imel za rezervo 🙂

Na telefon si namestiš aplikacijo Ryanair. Tam vpišeš prejeto kodo za let in dobiš v aplikacijo karto s QR kodo. To potem na telefonu kažeš na letališču

Pri nizkocenovcih si za vsak slučaj sprintaj kar še “hard copy” karte s črtno kodo.

Res je, da včasih scan koda ne prime. In ustvarjaš gnečo in zastoj tako sebi, kot drugim po nepotrebnem.

jaz imam zavihek Wallet na telefonu ( imam iPhone) in v tem zavihku ni nikoli skoraj problema za skeniranje elektronske karte.. Je bil pa že problem z zavihkom direkt prevoznika….

Dogaja se kar pogosto, da pride do težav pri elektronskem čekiranju. Papir zato vedno zmaga 😉.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close