Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ryana air – prestavljanje datuma poleta

Ryana air – prestavljanje datuma poleta

Imam plačane letalske karte pri ryanairu.

Zdaj pa… jaz se res ne spoznam.

Moram prestavit datum poleta. Kolikor sem razumela iz FAQ, je tako, da moram prestaviti celotno povratno karto in ne gre prestavit samo polovičke (se pravi samo let v eno smer). In tako bi morala prestaviti 3 lete namesto 2 (prestavljam samo povratne lete).

Za vsak prestavljen let moram doplačat 25 €(tega ne vem a povratna karta šteje za en let al kako) in doplačat ceno vozovnic, ker sem jih jaz dobila praktično zastonj (akcija pač)

Zdaj pa razmišljam. A se mi potemtakem ne splača enostavno kupit samo nove karte (kar bi me trenutno prišlo okorg 100€ s taksami vred, kot pa da plačujem 50€ (ali celo 75€) za prestavljanje plus prestavljanje letov?

prosim za vaše mnenje.

Hvala.

Jaz sem za povratek enostavno kupil novo karto, ko sem moral prestaviti let. Me je prišlo bistveno ceneje. Kupil sem jo pač samo za povratno smer.

Ja seveda je tudi moje mnenje, da se bolj splača kupit nove karte, kot pa spreminjati datume na starih, če pride ceneje na koncu. Taka je pač cenovna politika nizkocenovnih prevoznikov. In menim, da je prev tako, saj so oni zaradi tega, ker si ti kupila npr. tri karte za določen polet za en datum , potem čez čas, ko se je datum približeval, to upoštevali in polnili avion na ta dan. Ča jim kdo z odpovedjo poruši načrte, naj pač plača. Itak si rekla, da so bile karte zastonj, torej ne bo nobene škode, če enostavno pozabiš nanje in poiščeš najugodnejšo varianto za nazaj. Morda tudi z drugim prevoznikom ?? 🙂
Izračun, kaj je ceneje, pač na koncu šteje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close