Najdi forum

Ruska viza?

Živijo
katera agencija v Ljubljani ureja Ruske vizome?A ma kdo njihov naslov?
Hvala

daco

ruska ambasada v ljubljani

lp

bv

VELEPOSLANIŠTVO RUSKE FEDERACIJE
TOMŠIČEVA ULICA 9
1000 Ljubljana
Tel.: (01) 425 68 75
(01) 425 68 80
01) 425 41 41

Reene tours na Tržaški.

Oj
hvala vsem za podatke!Iskal sem Reene tours.
Karlita a imaš mogoče njihov internet naslov ali pa email naslov?
Hvala
daco

Daco, sam eno vprašanje bi mel, zakaj rabiš agencijo, če je ambasada pri nas?

ker mi je nekdo reko da se da pri njih dobit vse informacije o potovanju po Rusiji in tudi rezervirat karte za potovaje po Rusiji.Zdaj pa zelim to preverit!
lp
daco

Za Rusijo rabiš tudi garantno pismo (če se ni kaj spremenilo v zadnjih letih), česar ti ne morejo priskrbeti na ambasadi. Pri Reneeju ga pa lahko dobiš, seveda za ustrezno ceno.

Daco, izvoli njihov telefon 01/4231275 in jih kar pokliči, so zelo prijazni. Oni ti bodo vse uredili, od garantnega pisma do vize. Prineseš sliko in potni list in poveš od kdaj do kdaj jo rabiš in to je vse:)
Lahko pa po želji seveda to rediš na ambasadi, vendar rabiš garantno pismi, ki ga najprej potrdijo v Moskvi….komplikacije…..in tega ne priporočam! Tam je cela štala, pa še slabo govorijo angleško!!
Lep pozdrav!

bil sem s kompasom in so mi uredili vizo.
lp, staso

Hm, zgleda da nisem bil dovolj jasen. Kolegica je šla mislim da 3 tedne nazaj v Moskvo, za vizo ni rabila garantnega pisma, edine težave ki jih je omenjala so bile, da je za vizo zlo doooolga vrsta 🙁

ugotovi sam

Šel sem tja, oddal potni list s slikami, fotokopijo avionskih kart, naslednji dan (mogoče kak dan več) sem dvignil poštempljane potne liste. Ambasada v Ljubljani. Nobene štale. Notranje vize (ali kako se imenujejo) pa itak ne moreš urejati tam.

lp

bv

KOMPAS, LP, STASO

GARANTNEGA PISMA NE RABIS..STASO

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close