Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rusilni potres v Iranu??? in Sloveniji

Rusilni potres v Iranu??? in Sloveniji

Rušilni potres uničil vasi
Teheran | 22.2.2005 | Reuters
Jugovzhodni del Irana je stresel močan potres, ki je po zadnjih podatkih zahteval več sto smrtnih žrtev.

A ni tisti ruski znanstvenik Martinov napovedal rusilni potres stopnje 6.5 v Iranu???? Huuuuh???

Mene pa (kljub vsem seizmoloskim odgovorom o lari-fari napovedovanju) kar zmrazi…

Anca-Banca

Za Iran se ne spomnim, da bi ga napovedal. LP

Je, je! -> http://www.kp.ru/daily/23442/35917/

Tudi če je napovedal za Iran, je to kar velika država in potres se je zgodil na drugem koncu. To je kot če bi se sedaj zgodil potres nekje v Srbiji, kar bi bilo približno enako daleč od Slovenije, kot je sedaj ta potres oddaljen od napovedi.

jaz pa grabljic ne znam brati 🙁

Tule je bil nekoc slovenski povzetek:

hkrati pa so bili te novice nekaj tednov nazaj polni skoraj vsi slovenski casopisi in tedniki (Delo, Vecer, Dnevnik, Jana…)

mah, ne berem 🙁 nimam časa, zato hvala …
saj sem slišala za tega rusa, ampak se nisem poglabljala v njegova dognanja, razen, da je omenil Slovenijo, nisem kaj prida poslušala 🙁

Ja menda je v novi Jani spet intervju z njim in njegove replike na naše seizmologe, sem ravnoslišala v reklami na radiu.

Nisem brala, sem pa slišala za tega rusa in Slovenijo in se celo malo zamislila. Halo, kaj pa če? No, kar ene dva dni mi ni dalo spati, pa skoz gledam mojega malčka in premišljam kaj pa…..me kar stisne, res, tudi premišljevati sem začela, kaj bi se dalo naredit, pa se mi mož smeje.
Res me žuli, ženemo se za stvarmi, pozabljamo na odnose, hodiš v službo, hitiš doma pospravljat, pa jaz še ob delu študiram, saj bomo zmogli teh par let, potem bo pa bolje…. bomo imeli čas potem, bom potem nadoknadila popoldneve s tamalim, ki sem jih sedaj zamudila???bo kdaj potem????

Oh zabredla sem, moram se učit, se vidi da se mi ravno ne da!!!!!!!!

Oprostite ker vem da to ne paše sem ampak res me zanima ali zna kdo od vas cerilico.In če bi jo napisal.Ampak vso.
Naprimer tako.

a-ej
b-bi
c-si
in tako dalje.Samo da je v cerilici.
Iskrena hvala.

kadarkoli te kaj zanima … pojdi v iskalnik … najdi.si , google ali kaj podobnega … vpiši ključno besedo in ti vrže ven morje podatkov 🙂

Ruska cirilica Latinica
Velika črka Mala črka
А а a
Б б b
В в v
Г г g
Д д d
Е е e
Ж ж ž
З з z
И и i
Й й j
К к k
Л л l
М м m
Н н n
О о o
П п p
Р р r
С с s
Т т t
У у u
Ф ф f
Х х h
Ц ц c
Ч ч č
Ш ш š
Щ щ šč
Ъ ъ trdi znak
Ы ы y
Ь ь mehki znak

Э э ė
Ю ю ju
Я я ja
Ё ё jo

evo stran

B.

joj barbara najlepša ti hvala.In hvala ker si me spomnila tudi na to da na iskalniku dobiš vse.

Odgovor na objavo uporabnika
Anca-Banca , 22.02.2005 ob 11:58

Rušilni potres uničil vasi
Teheran | 22.2.2005 | Reuters
Jugovzhodni del Irana je stresel močan potres, ki je po zadnjih podatkih zahteval več sto smrtnih žrtev.

A ni tisti ruski znanstvenik Martinov napovedal rusilni potres stopnje 6.5 v Iranu???? Huuuuh???

Mene pa (kljub vsem seizmoloskim odgovorom o lari-fari napovedovanju) kar zmrazi…

Anca-Banca

Kazen Božja, naj se ve kdo je glavni, kot tisti turški pos(r)anec , kritiziral jude, dobil infarkt in škripnil na licu mesta.

In?

Kaj piše za Slovenijo?

Zavarovalnica že pravi, da po novem stara polica ne velja, ker vlada meša meglo. Haha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close