Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Rusija se je zapletla

Rusija se je zapletla

Odgovor na objavo uporabnika
Koki?????, 05.08.2025 ob 08:06

Julij Cezar, 05.08.2025 ob 07:57

Koki?, 05.08.2025 ob 07:53

Julij Cezar, 05.08.2025 ob 07:38

Koki?, 05.08.2025 ob 07:33

No kaj zdaj revček ?

Koki?????, 04.08.2025 ob 23:45

Julij Cezar, 04.08.2025 ob 15:09

kurji motenec…za razliko od tebe jaz delam, to kar tu pises so seveda zgolj in samo tvoje in zahodne blodnje, ti kreten zabiti niti lagati vec ne znas zgolj podajas naprwj zahodne lazi….ajajajaj hehe….sem ti ze ovedal. tebi in modrodebilnemu kretenu…100x lahko ponovita laz pa ne bo resnica….

JULIJ CEZAR,

kaj ima to, da ti hodiš v službo veze s tem, da Rusi radi nadvpovprečno prakticirajo homoseksualni seks in se potem delajo, da so anti-homo tradicionalen narod? ?

Torej praviš, da sedaj po novem so tudi to, kar PUTIN reče in kar Ruski uradni mediji ven dajo zahodne blodnje? ?

Res, tako daleč si že prišel v svoji zblojeni, počeni in že na prvi pogled vidno zabiti betici?

Tako je z vami teoretiki zarot in norci, a ne? ? Ko se vse ubrne proti vam in se še tisto, kar ste branili izkaže za lažno, so pa reptili in satan krivi, ker so ustvarili lažno realnost, a ne butelj zabiti? ?

IMAŠ TAM VIR ti počena prizadeta faca(URADNI RUSKI ČASOPIS OD NJIHOVE VOJSKE namenjen predvsem zdravju vojakov) in to je vse kar zmoreš napisati?

Kakšen debil si izpadel… ?

In zdaj naj še kdo resno jemlje tvoje psihotične blodnje… Eh.

Pa pojdi Rusom, dat seksat, nastavi jim, da se sprostijo, če pač to takšni ruski ljudje tvoje baže tako radi delate.

funkcionalno nepismena kura…spet blodis…kje sem napisal da hodim v sluzbo?napisal sem da delam , to je nekaj kar je tebi neznano….kot ti jr neznana resnica in lazes kot pes tece…par dni ze ponavljas lazi ISW, nikjer v ruskih mrfijih ne pisejo tega kar ti trdis….jebo te cuk zblojen kurji drek

Ne, nikjer ne pušejo ruski mediji o temu… ?

Seveda…

Razen tega, da to celo doktorji ruskega obrambenega ministrstva priznavajo…

Kok si bogi v svojem obupu…

??????

ne samo to, se čistilke z ruskega ministrstva pisejo disertacijo o tem hehe….in glej cudo….kurji loj v obskurni sloveniji pise o tem….razodetje hehe

Kaj ti budali ubogi ni jasno? Časopis ruske vojske o zdravju vojakov je to dal ven. Ljudje z ruskega obrambenega ministrstva so to priznali.

Tako da če je število okužb 20x večje, pomeni da Rusi 200x več seksajo z moškimi kot prej. Recimo raje 300x več, glede na to, da nekateri verjetno se zaščitijo.

Evo Rusija je naredila bebca in klovna iz tebe, ki se mu lahko režimo. Ti se kar pojdi z Rusi fukati v rit. Očitno imate ruski ljudje to radi.

Toliko o temu kako je Rusija branik proti zahodni lgbt agendi. ?

???????

Kok ste popušili bebci. ?

lazes kot pes…sem sel iskat…niti enega verodostojnega vira, da je to objavili rusko ministrstvo je navadna laz, pisejo ps o tem t.i lgbtq strani ki sevedangojijo sovradtvo do rusije zaradi tega ker so ptepovedali pedrstvo, cudno da so tiho glede trumpa ki je pedre, transpolne itd fuknil iz vojske….tako da kura…lazez lazes in lazes hehe

Julij Cezar, 05.08.2025 ob 08:17

lazes kot pes…sem sel iskat…niti enega verodostojnega vira, da je to objavili rusko ministrstvo je navadna laz, pisejo ps o tem t.i lgbtq strani ki sevedangojijo sovradtvo do rusije zaradi tega ker so ptepovedali pedrstvo, cudno da so tiho glede trumpa ki je pedre, transpolne itd fuknil iz vojske….tako da kura…lazez lazes in lazes hehe

A ne rabiš ti v službo klošar? ?

Russia’s HIV statistics and dynamics were far from encouraging long before the full-scale invasion of Ukraine. But the war has dramatically worsened the situation. In the first year of the war, according to Defense Ministry data, the recorded incidence of HIV among military personnel soared by more than 40 times.

Ja taki pedri ste ruski ljudje. ?

Koki?, 05.08.2025 ob 08:22

A ne rabiš ti v službo klošar? ?

Russia’s HIV statistics and dynamics were far from encouraging long before the full-scale invasion of Ukraine. But the war has dramatically worsened the situation. In the first year of the war, according to Defense Ministry data, the recorded incidence of HIV among military personnel soared by more than 40 times.

Ja taki pedri ste ruski ljudje. ?

klosar ti je foter…ne hodim jaz v sluzbo….jaz delam kurji bebo…od kod si ti pripisal?z zahodne lqbt strani ki siri protirudko propagando…to je vse in s tem je tvoje laganje potrjeno hehe

Obolelost za HIV v neki družbi ni v korelaciji s pogostejšimi homo odnosi v tej družbi v primerjavi z drugimi družbami, ampak v neuporabi zaščitnih sredstev. Nerazvite države in/ali države v vojni imajo velik porast HIV okužb zato, ker se tam zaščita zaradi neozaveščenosti ali ker se jim za to jebe (ko na bojišču itak gledaš smrti v oči) ne uporablja. To ne pomeni, tako kot si ti nepravilno zaključil, več gejevskih spolnih odnosov, ampak pomeni samo neuporabo zaščitnih sredstev. Če bi na zahodu naenkrat vsi pedri nehali uporabljati zaščito, bi bilo povišanje HIV enormno, se ti ne zdi? Pa to ne bi pomenilo, da je na zahodu največ pedrov (čeprav verjetno jih je, haha).

Spet delaš pavšalne in napačne zaključke, kot je to pri tebi itak stalnica.

no ja, 05.08.2025 ob 08:15

Kura, spet si vse narobe razumel. Tudi če je res, da se v vojnih razmerah ruski vojaki med seboj dol dajejo, je to vedno bilo in vedno bo. Nima to veze z biseksualnostjo, to so deviantne situacije, ko ni možnosti za hetero seks in ob popolnem pomanjkanju tega pride do sproščanja frustracij, ki se oblikujejo skozi spolno slo na isti spol – pač na nekoga, ki je pri roki. Večinoma nobene veze s seksom, ampak z nadvladovanjem šibkejšega. Kot v zaporih. Tipom ki ga porivajo drugim tipom v rit, uni pa trpijo, pride zaradi tega, ker uživajo v ponižanju drugih. V reali taki tipi uživajo v nasilnem seksu z žensko in jo imajo radi v podrejenem položaju. To jih še najbolj vzburja. Ali pa zaradi vseh frustracij v zaporu in nemoči zaradi odtegnitve svobode sproščajo te frustracije tako, da seksualno ponižujejo šibkejše od sebe. Ti pa mešaš te občutke z navadnim seksualnim vzburjenjem med dvema pedroma. Kot vedno spet vse mešaš in napačno razlagaš. Ehhh….

“NO JA”,

kako naj z teboj debatiram o čemerkoli, če pa si kot oseba strahopetna pička, ki takoj pobegne ko dobi argumente? ?

Vsak normalen opazi, da sem edino jaz tisti, ki se v najinih debatah potrudi razložiti stvari, ki ponudi podlago za svoje trditve in razlago.

Ti si pač zgolj psihopat, ranjen narcist, ki si niti enkrat nisi upal odgovoriti kakšne so tvoje kompetence. Iz svojega psihopatskega ega vsiljuješ neumnosti, ki nimajo nobenih temeljev na izkušnjah.

In na drugi strani tvoj primitivizem “to je tako, ker jaz tako pravim” in potem tvoje neskončno bevskanje iz tvojega užaljenega ega, da imaš ti prav. Ko te prosim, da to opredeliš, ko te prosim, da podaš razlago, ki je z dejstvi in argumenti, ki temljijo na psihologiji podkrepljena, tega ne narediš!

……………………..

tole si mi napisal NO JA:

Edino to morda: iz konteksta si vzel to, kar sem rekel glede vpliva družbe na naša čutenja. Seveda družba vpliva na to, kako naj bi človek čutil in moral delovati. Govoril sem specifično o seksualnosti in homo ali hetero usmerjenosti. Po mojem mnenju družba na to nima vpliva. Tak se rodiš. Družba te sicer lahko prisili, da se poročiš z žensko, čeprav si peder, v sebi boš pa še vedno peder, družba gor ali dol. Ne more družba človeku dirigirati, da se mora vzburiti na žensko, če ga spolno privlačijo moški. Bo šlo razumevanje tega? 

…………………..

Sprašuješ me, če bo šlo razumevanje tega kar si napisal?

Ne, razumevanje, tega kar specifično govoriš o homo in hetero usmerjenosti, ne bo šlo.

MI PA DOKAZUJE, EDINO TO DA SE POGOVARJAM Z IMBECILOM.

Imbecilom, ki je nesposoben razumevanja prebranega in zato ne zna niti odgovoriti.

Resno “NO JA”, tako šibkega se počutiš, da odgovoriš nekaj tretjega? ?

Res si ubogi.

Poglej, da te zdele vprašam, da če se po tvoje ne gre za osvobajanje žensk, da je potem posledično več žensk, ki jim je všeč moška homoerotika, kaj pa je potem tisto, zaradi česa je neki ženski všeč moška homoerotika. No če te zdele vprašam, bi se ti, ki si imbecil preprosto izmislil en razlog, kr iz nikoder ga bi potegnil, samo da bi mi negiral.

Zmislil bi si razlog, BREZ DA BI VEDEL KARKOLI O TEJ TEMATIKI ALI IMEL IZKUŠNJE.

Ker tako bebci delujete.

Ker si bolnik. Nakladač. Moten narcist.

In popolnoma nekompetenten sogovornik.

Še enkrat, vprašanje je bilo:

❓❗❓❗❗❓

PROBLEM PA JE, da kljub temu ne znaš pojasniti, zakaj potem, z osvobajanjem žensk, ko patriarhat izgublja moč obenem število žensk, ki jim je všeč moška homoerotika POČASI narašča, če po tvojem ni povezave med tema stvarema?

❓❗❓❗❓❗❓

Tvoje pojasnilo, je bilo, da družba, ne vpliva na ljudi kaj čutijo.

Zdaj pa trdiš, da družba vpliva na občutje in da je to letelo le na spolno hetero ali homo usmerjenost, na kero ne vpliva.

AMPAK TO NI BILO MOJE VPRAŠANJE❗❗❗❗

(z odgovorom se ne rabiš več truditi, ker ne rabim tvojih predvidevanj in izmošljotin brez podlage)

TOREJ TO NI BILO MOJE VPRAŠANJE. Odgovoril si nekaj tretjega. Si zabit a ne, hitro se zgubiš a ne, ZATO KER NIMAŠ BLAGEGA POJMA KAJ SPLOH PIŠEŠ IN KAJ HOČEŠ POVEDATI, KER NIMAŠ POJMA O TEH STVATEH! 

Ker si samo en mali izmeček, ki so ga zjebali v otroštvu in tu izživljaš svojo narcistično osebnostno motnjo.

rusija se je zapletla?zblojena kura pa se je zamotala v pajkovo mrezo osebnih blodenj, lazi in polresnic….dobro mu jih je no ja napela…..celjust do poda, diha komaj in se trese v blodnjah hehe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close