Najdi forum

Rusija in viza

Ali kdo ve kje lahko dobim vizo za Rusijo, koliko časa to traja in koliko stane? Potujem v Moskvo, če lahko priporočate kaj je tam vredno ogleda bom zelo hvaležna.

MENDA TO UREJA RENEE TOURS IZ LJUBLJANE.

FRANK

Direkt na rusko ambasado, je cenej in hitrej. Glede na to da je ambasada v sloveniji ni problema.

Če boš šla direkt na rusko ambasado, potrebuješ še garantno pismo.
Za videt v Moskvi: VSEKAKOR Kremelj, pa Krasnaja ploščad (Rdeči trg) z baziliko Sv. Vasilija in Kazansko katedralo ter Leninovim mavzolejem (če je že odprt). Kaj drugega me v sami Moskvi ni navdušilo… No, metro je tudi zanimiv.

Vizo dobiš pri nas na ruski ambasadi. Vabilno pismo dobiš ppreko ruskih agencij, cel kup jih je na internetu, ki ti pošljejo vabilo. Bistveno so cenejše od Reneeja, ne poznam trenutnih cen.

lp

bv

Hvala vsem za pomoč!
lp,
dj

jaz delam vizo preko reneea in stane 80 eurov (ta cena velja v primeru, ce vizo delas vec kot 14 dni pred potovanjem). cena na ambasadi pa je bistveno nizja (7.800 sit). ja pa to ni garantno pismo ampak potrdilo o sprejemu tujega turista – vsaj glede tega izraza so bili na ambasadi zelo natancni.

Ja, in nekateri hoteli ti kar sami, brezplačno, pošljejo to potrdilo…

Isto potrdilo, za katero ti Renee zaračuna razliko. Isto potrdilo ti izdajajo tudi agencije prek interneta…

Je pa res, da če hočeš na Kamčatko ali Altajske gore, potem rabiš poleg tega potrdila še eno, nekakšno potovalno dovoljenje. Ampak v praksi nihče ne preverja, če ga imaš.

lp

bv

Živjo!
sem bilv Rusiji že 3x. Zadnjič junija 2006. vedno sem vizo urejal na Renee tours, vendar je postalo kar drago ok. 80Eu, vendar nikoli nisem imel nobenih težav.
Lp

Ali Renee tours ureja vize tudi za Belorusijo? Jure

Belorusije mi žal ni uspelo osvojiti. Mogoče bi bo Rennie pomagal.

Lep helenski pozdrav
Napoleon

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close