Rusi probajo Uršulo sklatit z neba
Edino debilno debelo pedrsko kurje sralo se zgraža nad tem da nekdo hoče to pfizerbič prasico skinit. Ostalim je logično. In ko jo bo nekdo. kdor koli že bo rus al pa muharem al pa bugarski cigo ! bo nedvomno v očeh normalnih evropskih ljudi heroj in rešitelj naroda. Ultra heroj bi bil pa tisti kateri sklati avijon kjer so vsi kokainarji not od merca do melone do makrona pa še koga…
Zdej pa odjebi gledat tista svoja turška sranja od serij, to ti edino tvoji kurji možgani sprocesirajo .
Portal Flightradar zanika izmišljene navedbe piarovke Ursule von der Layn o motenju GPS signala. Še ena od laži EU propagande.
tzf, 02.09.2025 ob 19:22
Edino debilno debelo pedrsko kurje sralo se zgraža nad tem da nekdo hoče to pfizerbič prasico skinit. Ostalim je logično. In ko jo bo nekdo. kdor koli že bo rus al pa muharem al pa bugarski cigo ! bo nedvomno v očeh normalnih evropskih ljudi heroj in rešitelj naroda. Ultra heroj bi bil pa tisti kateri sklati avijon kjer so vsi kokainarji not od merca do melone do makrona pa še koga…
Zdej pa odjebi gledat tista svoja turška sranja od serij, to ti edino tvoji kurji možgani sprocesirajo .
Kva?
Jaz da gledam ta telenovelistična turška sranja??? ??
Od kje ti je oa to padlo na pamet? Ma da gledam to 5 minut se mi že v glavi začne vrteti.
Od kje si to idejo dubu?
Jaz ki imam rad filmsko umetnost, italjanski neorealizem itd., sovražim ameriško komercialo, holivud bom šel gledati turške kozlarije. ?
Sam to, da bojo meni razni JULIJI CEZARJI in drugi kreteni očitali, da gledam turške limonade, ki so narejene za glupe babe je pa višek viška! ?
Jaz sem ljubitelj prvinske Latinske Amerike, kjer gori vroča indijanska kri in pojejo noži in teče kri, da se vsakodnevno pišejo prave antične grške tragedije.
????️??????️?
Pa še veliko boljši igralci, ne le kot v turških ampak tudi kot v vašem usranem holivudu. Predvsem v zgornjem videu.
.https://youtu.be/ggLzIhtEeTU?feature=shared
.https://youtu.be/EPuMqE0eqsM?feature=shared
??
Zataknite si nekam svoje turške kozlarije.
Spet, 02.09.2025 ob 23:52
Glupa kokoš spet laže. Klasika.
Tu;
Anonimno 4662, 02.09.2025 ob 11:35
Ja, flightradar pa je res kredibilen vir in je bolj kredibilen kot vojaški radarji hahahaha, “interferenca” NE pomeni da se je GPS izklopil, ampak da je prikazoval napačne/lažne podatke, no shit sherlock da je prikazoval “good signal” v uradnem transponderju ki je edina stvar ki je javno dostopna in ga lahko flightradar tudi uporabi, debilčki rusofilni
Rusija je teroristična država in potrebno jih je izbrisat iz zemlje, pred meseci so želeli povzročiti nesrečo nemškega potniškega letala z istimi načini za interferenco in elektronsko bojevanje in so jim to zadnji trenutek preprečili obveščevalci, sestrelili so malezijsko potniško letalo pred 10 leti, lani so sestrelili azerbajdžansko potniško letalo itd., teroristične azijadske horde ki spadajo v krste, če pa ti kaj ne paše v EU pa spizdi živeti v rusijo, itak jim že močno primanjkuje moške populacije, ampak pazi da ne padeš skoz okno
Anonimno 4662, 02.09.2025 ob 11:52
Ja, 02.09.2025 ob 11:44
Rusi so pa res superiorni da lahko Zahodno tehnologijo motijo skoraj 1000 km stran od svoje meje. Me pa zanima kako če je motil GPS, bi lahko pilot prešaltal na Galileo ali pa mogoče Glonass.
LOL, kaliningrad je od varšave oddaljen zgolj malenkost čez 200 km, preveč pameten debil.
Koki?????, 02.09.2025 ob 18:32
V zraku je ženska in jo probajo z njenim letalom dol sklatit kot, da je neka jebena čarovnica. PM jim ruska. ? Motijo signal od letala, navigacijo, da bi se zgodila nesreča.
Če bi bili Rusi,bi jo.Ko bi vsaj sklatili nacistko umazano.Slava Rusiji.
? Ja kako si jezen incelček osamljeni iz mamine kleti.
Vem, resnica boli. ? Ukrajinci pač niso bili nacisti, zato si zaslužijo pomoč(zadevo glede Bandere obvladam in razumem bolje kot ti).
Medtem ko naciste in nacistične potetovirance financira ruska država, gradi spomenike najhujšemu komunajzarju, ker stalinizem je super. Kar podpiraj imperialiste, samo potem zahodu ne učitaj imperializma, če si pa sam isti smrad. Jaz ne podpiram nobenga(ne zahoda, ne rusije), se ne mažem z zlom.
Nora kura, 03.09.2025 ob 04:13
Ti si res bolni osihopat sprevrzenec bedak, kura nora, tebi so filmi in igralci, ki igrajo v filmih polni nazornega klanja, najboljši, sprevrženec bolni! Zato pa si pod psihiatričnim nadzorom, edino prav. Mogoce bi te moral imeti pid ključem!
To so telenovele. ?
Romantične serije za gospodinje, upokojenke in najstnice. ?❤️??
Kaj ti ni jasno?
Res je pa da znajo biti občasno malo hujše, od vaših ameriških serij akcijskega, grozljivega ali triler žarna. Ampak kaj to pove o ameriških(akcija, triler, grozljivka) serijah, če jih pa še mehiške romantične nadalvanke za stare mamce sesujejo?
Ampak lepo, da slovenski dečki(tudi odrasli) gledajo razne Bege iz zapora, Deksterje, Igre prestolov, žive mrtvece itd.
Prisrčno, srčkano ???
Koki?????, 02.09.2025 ob 22:41
Sam to, da bojo meni razni JULIJI CEZARJI in drugi kreteni očitali, da gledam turške limonade, ki so narejene za glupe babe je pa višek viška! ?
Jaz sem ljubitelj prvinske Latinske Amerike, kjer gori vroča indijanska kri in pojejo noži in teče kri, da se vsakodnevno pišejo prave antične grške tragedije.
????️??????️?
Pa še veliko boljši igralci, ne le kot v turških ampak tudi kot v vašem usranem holivudu. Predvsem v zgornjem videu.
.https://youtu.be/ggLzIhtEeTU?feature=shared
.https://youtu.be/EPuMqE0eqsM?feature=shared
??
Zataknite si nekam svoje turške kozlarije.
Kako vešča gleda, ko jo razmesari s rafalom strelov.
Forum je zaprt za komentiranje.