Najdi forum

Runtime error

Imam originalen CD, prilozen Albertsovemu ucbeniku (Molecular biology of the cell). Na tem CDju so v glavnem filmcki – simulacije kemicnih interakcij, delitve celic in podobno. Instalacija normalno uspe, cim pa hocem odpret kaksno od podpoglavij, mi izpise “A Fatal Error, click OK to quit”; ko pritisnem OK, se izpise se “This application has requested the Runtime to quit in unusual way. Please contact the application support team for more information” (zadnji okvircek napise Microsoft Visual C++ Runtime Library). Support teamu sem ze pisala, pa ne dobim nobenega odgovora.

Uporabljam XPje.

A ima kdo kaksno idejo?

pozdravcek,

proxima

A si pred tem inštalirala Office XP ali pa kakšen program od Office XP? Lahko da kaj ni kompatibilno med seboj…

Lp, Max

Office-a nimam. Instalacija CDja je hotela imet Netscape 4.79, (8-|, ampak knjigca je malo manj kot 3 leta stara), Acrobata, Chime in Real Player.

pozdravcek,

proxima

Ali imaš inštaliran SP2?
S čim odpreš podpoglavje… Z Internet explorer-jem ali z Netscape-om? Če z IE, probaj z Netscape-om.

Lp, Max

Imam SP2. Med instalacijo sem nastavila Netscape za default browser, sicer uporabljam lisicko.

Hmmm.. mogoce bi kazalo poskusit se na kaksnih 98 ali celo 95…

pozdravcek,

proxima

Aha, SP2. Mislim, da je za napako s CD-jem kriv SP2. Probaj dobiti popravek za tvoj CD, da bo kompatibilen s tvojim SP2-jem.

Lp, Max

Hvala.

pozdravcek,

proxima

To je tipična programerska napaka, ki se zgodi med tem ko program kliče cejevsko funkcijo, vmes pa se zaradi napake konča.

Točen vzrok zakaj se to zgodi, ti bo lahko dala le tehnična podpora izdelka, dvomim pa , da bi bilo to ravno zarad SP2.

Mrbit pa tud 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close