Run time error ‘5’
Kadar zaženem računalnik in se mi nalagajo programi, se mi med drugimi na sredini ekrana tudi prikaže oz. naloži neki okvirček v katerem zgoraj piše “Spoolsvv”, na levi strani v tem okvirčku je tudi rumeni trikotnik s klicajem in zraven na desni piše “run time error ‘5’, invalid procedure call or argument” in nato “zapri”. To bi rada odstranila iz programa pa ne vem oz. ne najdem kje in kako. (spomnim se da sem pred dvema dnevoma, ko se včasih na internetu samodejno odpirajo reklame nekaj pomotoma stisnila pa ne vem kaj in se mi je nekaj downlawdalo, verjetno je v tem problem, ker se mi to dogaja od tistega dne). Uporabljam windowse ME. Ali mi prosim lahko kdo pomaga kako naj to odstranim?
Hvala in lep pozdrav:-)
Naložila sem si program “ad-aware 6.0” in skenirala vendar to ni rešilo tega problema. Ali sem mogoče naredila kaj narobe pri “ad-aware-u”ali pa mogoče obstaja še kakšna druga pot za odstranitev te “nadloge”, ki se mi pojavlja ob zagonu računalnika?
Prosim, če mi še lahko kako pomagate s kakšnim nasvetom, hvala in lep pozdrav:-)
Ja, naredila sem tudi “check for updates now” pa še vedno ni šlo. Ampak zadevo mi je le uspelo rešiti, vendar po drugačni poti. Namreč šla sem v urejevalnik registra (start, zaženi…), poiskala mapico “spoolsvv”, preden sem jo zbrisala sem naredila “back kopy” in nato mapico “spoolsvv” zbrisala in čisto na koncu sem zbrisala še “back kopy” in tako mi je ta problem uspelo rešiti. Vseeno hvala za pomoč, katera je vedno tako dobrodošla.
Lep pozdrav:-)
Zahvaliti se vam je najmanj kaj lahko storim v takšnih situacijah in prav tako opisati problem kako sem ga rešila saj dobro vem kako vsak nasvet pride prav, ki je tukaj napisan, če si ga prebereš kadar ga rabiš. Vem pa tudi, da bom še vedno rabila kaksno pomoč oz. nasvet kateri je vedno tako dobrodošel, še posebej zdaj ko sem si kupila novi računalnik z veliko boljšimi kapacitetami, tako da bom namesto windowsow ME lahko uporabljala XP windowse, kateri so pa za mene nekaj novega in jih še ne poznam tako dobro.
Vas lepo pozdravljam:-)
Forum je zaprt za komentiranje.