Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style rumeni nohti

rumeni nohti

Lepo pozdraljeni!

Že nekaj časa uporabljam lake Jessica (2x podlak, 2x barvni lak, nadlak in še briliance) s katerimi sem zares zadovoljna, ker zdržijo zelo dolgo časa. Moti pa me, ker so postali precej rumenkasti. Sicer imam večino časa nalakirane, ampak kadar jih nimam je vse skupaj precej grdo videti. Kaj naj storim?

Hvala za odgovor, LP

Pozdravljena,

res je kar praviš, da nohti porumenijo ob redni uporabi Jessike. V neki trgovini, kjer prodajajo izdelke Jessika so mi povedali, da laki vsebujejo neko posebno snov zaradi katere nohti porumenijo. Izdelki naj bi delovali globinsko in posledično je noht rumen. Zato pri Jessici zagovarjajo trditev, da morajo nohti biti vedno nalakirani.
Se bom pa o zadevi pozanimala pri strokovnjakinji za Jessico in te kasneje tudi obvestila kako in kaj.

lp Jadranka

Tudi meni so rumeneli nohti na nogi in to po uporabi L orealovega laka. Res pa je da sem si ga nekajkrat nanesla brez predhodne odstranitve starega laka. Tako je bil noht verjetno nepredihan. Mislim, da imaš tudi ti nanesenih preveč plasti laka. Meni so morali rumeni nohti izrast, zdaj pa si nanašam le lak in lak za lesk. Vse po 1 krat in imam spet lepe zdrave nohte.

Dobro prekrivni laki vsebujejo veliko barvila, ki počasi pronica skozi vrhnjo plast nohta in ga porumeni. Tako imamo lahko rumene nohte tudi po kakšnih drugih lakih ne samo po Jessiki. Če pod tak lak damo posebno podlago Diamonds prav tako od Jessike, nohti ne bodo tako rumeni. Ta lak namreč vsebuje diamantni prah ki preprečuje omenjeno pronicanje. Seveda lahko rumeni nohti nastanejo tudi od hitro sušečih lakov.
Sicer pa si po odstranitvi laka kdaj pa kdaj privoščimo kak dan brez, pa tudi drgnjenje z limono naredei lepe bele nohte.

lp Jadranka

probaj z limono ocistiti deluje

A podlak prepreči porumenitev nohtov? Ali lahko kljub nanosu podlaka nohti porumenijo? Tudi sama imam namreč probleme z rumenimi nohti, tudi če jih nekaj časa ne lakiram in postrižem vse rumeno stran, so nohti, ko na novo zrastejo še vedno grde barve. Naj torej poskusim z limono? Poznate še kakšno zdravilo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close