Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style rumeni lasje

rumeni lasje

pozdravljeni,
že dve leti se barvam na blond, imam pa svetlo rjave lase. frizer mi predhodno ne svetli las, tako da je moja barva zelo naravna, zadnje čase pa mi posamezni prameni rumenijo in vse skupaj izgleda ogabno. ali naj si dam lase svetliti in pobarvati z bolj hladnimi toni, ali obstaja kakšna druga rešitev? vijolični šamponi mi namreč ne pomagajo, samo naredijo slamo iz las. lepo vas prosim za nasvet in vas lepo pozdravljam!

Spostovani, resnicno ne razumem, zakaj ze vec kot en mesec ne dobim odgovora in zakaj jih ostali dobijo prej.

Spoštovana Dalila.
Opravičujem se za pozen odgovor.
Problem je v tem, da imate veliko rdečih – oranžnih pigmentov v lasu. Ko lase svetlimo, oni najprej svetlijo na svetlo rdečo, oranžno, svetlo oranžno, rumeno, svetlo rumeno, zelo svetlo rumeno in na koncu belo – brez pigmenta. Pri vas svetloba pride do rumene in se ustavi, kar vas moti, ker so lasje prerumeni. Svetujem dvoje.
1. Pravilno ste ugotovili, da bi moral frizer uporabiti barvo z hladnimi toni, pri svetljenju, ker z tem neutralizira rumene nijanse.
2. Barvanje pramenov z svetlejšo barvo – blanžem, kot se barvate zdaj. Prednost je, da so lasje manj poškodovani, narastek pa se ne pozna takoj.Pa še bolj naravno izgleda.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close