Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style (rumena)barva za tkanine

(rumena)barva za tkanine

V pralnem stroju se mi je (nesrečno in nenamerno) obarvala rumeno srajco (dobila je rdeče pike).Dala sem jo v varikino- postala je nežno rumena- kar lepa, a ka, ko je intenziteta barv neenakomerna!
Sedaj išče barvo za tkanine in ljudi z izkušnjami domačega barvanja srajc in podobnih oblačil.Imam kakšno upanje, da bo obarvanost enakomerna?
Kje se dobiti omenjene barve, ki pa seveda cenovno ne smejo preseči vrednosti srajce?Hvala vsem z empatijo!

KUPI TEKOČI VANISH, NAMOČI SRAJCO V RAZTOPINO VANISHA IN VODE ZA CCA 2 URI. POTEM SRAJCO PO REDNI POTI ŠE ENKRAT OPERI V PRALNEM STROJU. FLEKOV NE BO VEČ.

LP

Tonya, jaz sem že pred časom doma barvala bele bombažne majice s kratkimi rokavi. Barvo sem kupila v trgovini s čistili in barvami, opazila pa sem, da barve za tkanino zdaj prodajajo že tudi v “navadnih” trgovinah.
Obarvalo se je lepo enakomerno, ker so bile majice iz 100% bombaža. Če tvoja srajca ni bombažna, je več možnosti, da se ne bo lepo obarvala. Slaba stran teh barv pa je, da precej hitro zbledijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close