Rtv1 – a spet promovirate nezakonite migracije?
Da vas ni sram na RTV spet promovirate nezakonite migracije. In problematizirate zaščito LASTNIH mej pred nezakonitimi vstopi. RTV1, vaš sedež bi bilo treba prestaviti na južno mejo, da bi se končno streznili, da omajo tamkajšnji domačini težave z smetmi, krajami itd. Iz centralne Ljubljane je luštno biti pameten. Lahko pa jim nudite zatočišče in jih živite iz RTV proračuna, na račun delovnih ljudi, ki plačujejo davke, pa nimate nobene pravice vabiti tujcev!!
Če pozorno spremljaš migrantsko tematiko na rtv slo lahko vidiš, da vse prispevke pripravlja vneta zagovornica in častilka migrantov novinarka Vanja Kovač. Omenjena obiskuje begunska taborišča po bivši jugi in deli solzave zgodbe, vse v prid migrantom. Da bi rekla kakšno o migrantskih kaznivih dejanjih kot so posilstva, uboji, kraje, prodaja organov, o tem pa nič. Pa to se dogaja v Sloveniji, ne nekje daleč. Ne vem, koliko jih je že sprejela k sebi domov. Migranti so itak polni denarja, preveriti je treba, koliko ji pade v žep, ker poroča o njih. Vse skupaj je šlo daleč čez rob, kmalu nas bo strah živeti v lastni državi.
Prečkajo deset varnih držav in so še vedno migranti? Koliko jih pa Kovačeva živi pod svojo streho?
Tukaj je tako v navadi da so tujci v prvem planu, tako da mogoče njena dejanja niti ne čudijo.
-
Bi dal vsak 50€ na mesec sosedu? Če ne, zakaj bi pa potem dali 50€ več davkov za ekonomske migrante, ki potem tukaj koristijo sistem in šolajo otroke na račun žuljev starih staršev.
Namesto da se tule ven mečeš s ksenofobnimi teksti, mal preveri, kolk tvojih sorodnikov je šlo v Ameriko pred cca 80 leti iskat boljše življenje, al pa se umaknit vojni, ki je samo v Sloveniji terjala 100.000 žrtev.
Blazno me jezijo počez pisani teksti na forumih, katerih avtorjevi miselni domet sežejo do prvega soseda. A to namenoma izbirajo nerazgledane ljudi, al kako to gre?
Ne ti posluš, ti bom dal jaz ksenofobijo ! Za razliko od mene si ti bolj nerazgledan/a. Ti Slovenci, o katerih govoriš so šli v ZDA DELAT, tisto, kar ti verjetno nisi nikoli znal/a, kaj pa ti migranti naredijo koristnega, a pridejo pošteno delat slučajno ? Ne, želijo se prisesati na našo socialo, na račun delovnih in poštenih Slovencev, po glavi pa jim samo gre, kje so kakšne varne poti za nezakonit prestop meje ! Takšen človek, ki je prestopil že ničkoliko mej in še te nezakonito že v osnovi nima dobrih namenov, ko pa bi jih bilo še več, pa bi si hitro želeli prevzeti stvari (beri zakone, pravila, ustavo) v svoje roke. A lahko od takšnih ljudi pričakuješ poštenje ? Daj lepo te prosim, vzami si jih. Če jih imaš tako rad/a, pa jih živi, vzgajaj, hrani izključno s SVOJIM denarjem, z denarjem drugih, ki davke plačujemo jih ne boš, niti slučajno ! Prav je Putin povedal in to naj velja tudi za Slovenijo: citiram: “v naši državi se spoštuje naš red, naši zakoni, naša ustava. Noben nam ne bo silil v glavo drugačnega načina življenja. Če vam ni všeč, adijo, in to takoj !”
Senza736, 05.02.2022 ob 20:40
Nov, uravnotežen program že v izdelavi. Samo še par novinarjev zaposlijo. No, ali pa “novinarjev”…
Ja, če bo zdaj cela RTV razen 3 novinarjev 30 let trobila orto pro Janša propagando, tkao kot jo je 30 let za rdeče levake, potem bomo prišli do uvanoteženja.
mojster623, 05.02.2022 ob 21:06
Ne ti posluš, ti bom dal jaz ksenofobijo ! Za razliko od mene si ti bolj nerazgledan/a. Ti Slovenci, o katerih govoriš so šli v ZDA DELAT, tisto, kar ti verjetno nisi nikoli znal/a, kaj pa ti migranti naredijo koristnega, a pridejo pošteno delat slučajno ? Ne, želijo se prisesati na našo socialo, na račun delovnih in poštenih Slovencev, po glavi pa jim samo gre, kje so kakšne varne poti za nezakonit prestop meje ! Takšen človek, ki je prestopil že ničkoliko mej in še te nezakonito že v osnovi nima dobrih namenov, ko pa bi jih bilo še več, pa bi si hitro želeli prevzeti stvari (beri zakone, pravila, ustavo) v svoje roke. A lahko od takšnih ljudi pričakuješ poštenje ? Daj lepo te prosim, vzami si jih. Če jih imaš tako rad/a, pa jih živi, vzgajaj, hrani izključno s SVOJIM denarjem, z denarjem drugih, ki davke plačujemo jih ne boš, niti slučajno ! Prav je Putin povedal in to naj velja tudi za Slovenijo: citiram: “v naši državi se spoštuje naš red, naši zakoni, naša ustava. Noben nam ne bo silil v glavo drugačnega načina življenja. Če vam ni všeč, adijo, in to takoj !”
Če ti je Putin tko všeč, pa se v Rusijo preseli, kot čistokrvnega slovana te bodo gotovo sprejeli z odprtimi rokami.
“Naš red, naša ustava, naši zakoni” so tukaj pač malo drugačni kot v Rusiji in temeljijo na osnovnih človekovih pravicah – ja, tudi migrantov. Ruski red je pa druga zgodba, tam gre bolj za “zato ker sem jaz tko rekel” temelj. Če ti to bolj leži – izvoli!
Huhhhh, 05.02.2022 ob 21:21
Če ti je Putin tko všeč, pa se v Rusijo preseli, kot čistokrvnega slovana te bodo gotovo sprejeli z odprtimi rokami.
“Naš red, naša ustava, naši zakoni” so tukaj pač malo drugačni kot v Rusiji in temeljijo na osnovnih človekovih pravicah – ja, tudi migrantov. Ruski red je pa druga zgodba, tam gre bolj za “zato ker sem jaz tko rekel” temelj. Če ti to bolj leži – izvoli!
Ja, upam si reči, da je Putin večji poštenjak in pameten možakar, kot te zahodne pičke na čelu z ZDA in dementnim Bidenom, ki jim tudi ti pripadaš.
Kot plačnik RTV prispevka želim tudi s takega zornega kota vedet, kaj se med migranti dogaja. Če hočem protimigratski pogled, lahko gledan noro24, pa mogoče lahko tudi Pirkovič in Možina kakšnega na RTV pripravita.
Enim pač zadošča – “oni so svinje, kriminalci, posiljevalci”, mi smo pa super, radodarni, demokratični, gostoljubni in vse naredimo prav. Če gre karkoli proti temu, pa že jok in stok.
mojster623, 05.02.2022 ob 21:25
Ja, upam si reči, da je Putin večji poštenjak in pameten možakar, kot te zahodne pičke na čelu z ZDA in dementnim Bidenom, ki jim tudi ti pripadaš.
Vsekakor. Razen če si Rus in bi rad celo kaj pametnega povedal na temo njegovega vladanja. Potem bi pa videl kakšen poštenjak je – v gulagu ali pa zastrupljen z živčnim plinom.
Res ne vem, zakaj se ne preselite v Rusijo, Turčijo, Belorusijo ali celo Srbijo, če vam je všeč, da vam vladajo avtokrati in diktatorji? Nas pa pustite tukaj v demokraciji.
kot plačnik, 05.02.2022 ob 21:26
Kot plačnik RTV prispevka želim tudi s takega zornega kota vedet, kaj se med migranti dogaja. Če hočem protimigratski pogled, lahko gledan noro24, pa mogoče lahko tudi Pirkovič in Možina kakšnega na RTV pripravita.
Enim pač zadošča – “oni so svinje, kriminalci, posiljevalci”, mi smo pa super, radodarni, demokratični, gostoljubni in vse naredimo prav. Če gre karkoli proti temu, pa že jok in stok.
Saj drugega nimajo. Migranti dve leti niso bili problem – zdaj so volitve, pa kar naenkrat spet so.
Ti pa res nimaš pospravljeno na podstrešju, ti migranti gredo čez 10 varnih držav, me prav zanima, kako bi s tabo ravnali v Savdski Arabiji, Iraku, Iranu, ko bi izvedeli, če bi šel čez 10 držav nezakonito. Smrtno kazen bi dobil in to že v primeru, da le njihove meje nezakonito prestopiš. Pa ljudje dajte že pamet si v roke, al ste res tako nori ? Ne rečem, da so domačini krasote, ampak a kdo od nas Slovencev, Evropejcev nezakonito prestopi več 10 držav in potem na koncu, kot iz norčevanja pričakujejo, da bodo črpali denar iz naših sistemov, ki je temelj evropske sociale, delal pa nebi itak nobeden, vse kar znajo je tapkanje po mobitelih. Lepo vas prosim ! Evropska in Muslimanska civilizacija pač ne greta skupaj, a vam je to tako težko razložiti. Če pa hočete multikulti konflikt na svojih evropskih tleh, pa izvolite, bog ne daj, da bo kdaj od vaših otrokov ogrožen, potem se boste mogoče enkrat streznili. Pamet v roke in razmišljajte z razumom, ne pa s čustvi, ker s čustvi vedno sprejmemo napačne odločitve.
fdgkjačćo, 05.02.2022 ob 21:32
Vsekakor. Razen če si Rus in bi rad celo kaj pametnega povedal na temo njegovega vladanja. Potem bi pa videl kakšen poštenjak je – v gulagu ali pa zastrupljen z živčnim plinom.
Res ne vem, zakaj se ne preselite v Rusijo, Turčijo, Belorusijo ali celo Srbijo, če vam je všeč, da vam vladajo avtokrati in diktatorji? Nas pa pustite tukaj v demokraciji.
Demokracija pa takšna ja, da je na zahodu vse v razsulu in se nič ne morejo zmeniti. Aja to je takšna demokracija, kot so jo izvažale ZDA v Irak, Libijo, Afganistan, bravo za tvoje razmišljanje. Lahko se odseliš v te države, ker imajo baje od ZDA najbolj napredno demokracijo. Pa da te srat pritisne hahahaha
ojoj646, 05.02.2022 ob 21:40
Ti pa res nimaš pospravljeno na podstrešju, ti migranti gredo čez 10 varnih držav, me prav zanima, kako bi s tabo ravnali v Savdski Arabiji, Iraku, Iranu, ko bi izvedeli, če bi šel čez 10 držav nezakonito. Smrtno kazen bi dobil in to že v primeru, da le njihove meje nezakonito prestopiš. Pa ljudje dajte že pamet si v roke, al ste res tako nori ? Ne rečem, da so domačini krasote, ampak a kdo od nas Slovencev, Evropejcev nezakonito prestopi več 10 držav in potem na koncu, kot iz norčevanja pričakujejo, da bodo črpali denar iz naših sistemov, ki je temelj evropske sociale, delal pa nebi itak nobeden, vse kar znajo je tapkanje po mobitelih. Lepo vas prosim ! Evropska in Muslimanska civilizacija pač ne greta skupaj, a vam je to tako težko razložiti. Če pa hočete multikulti konflikt na svojih evropskih tleh, pa izvolite, bog ne daj, da bo kdaj od vaših otrokov ogrožen, potem se boste mogoče enkrat streznili. Pamet v roke in razmišljajte z razumom, ne pa s čustvi, ker s čustvi vedno sprejmemo napačne odločitve.
KAj sploh hočeš povedat, da bi morali imeti tako ureditev kot Savdska Arabija?
ojoj646, 05.02.2022 ob 21:43
Demokracija pa takšna ja, da je na zahodu vse v razsulu in se nič ne morejo zmeniti. Aja to je takšna demokracija, kot so jo izvažale ZDA v Irak, Libijo, Afganistan, bravo za tvoje razmišljanje. Lahko se odseliš v te države, ker imajo baje od ZDA najbolj napredno demokracijo. Pa da te srat pritisne hahahaha
Zakaj bi se selil, če imam demokracijo doma? Če pademo v totalitarizem (dejansko se mi to ne zdi več tako nemogoče), bom pa res razmislil o selitvi. Tudi kot ilegalec če bo treba.
fdgkjačćo, 05.02.2022 ob 21:57
No, še dobro, da si napisala razlog, zakaj migranti gredo na pot v bolj demokratične države, kjer te ne ubijejo zato, ker prečkaš mejo.
Ok, bom 100-im migrantom kar povedal, da lahko pridejo v tvojo hišo (če pač lahko prečkajo mejo, še lahko pridejo v tvojo hišo) in delajo v njej kar čejo, še babo naj ti nabijejo, budalo na kubik.
Čakičaki, 05.02.2022 ob 21:50
KAj sploh hočeš povedat, da bi morali imeti tako ureditev kot Savdska Arabija?
Ma si idiot, daj razmišljaj malo bolj širše. Ko boš pa dobil vse te ljudi semkaj bo pa v Evropi kaj ? Ozri se na tvoje začetno vprašanje in se poglej v ogledalo ter se strezni, kakšne klamfaš !
burek471, 05.02.2022 ob 22:02
Ja totalitarizem, bogi si. Zdaj te bom pa vprašal, kaj totalitarnega čutiš na svoji koži ? Te kdo pretepa, muči, je tu smrtna kazen, moraš paziti kaj rečeš ? Z besedami na dan prosim.
Si šprical šolo, ko ste jemali pogojnik? Veš, kaj pomeni “če”?
Forum je zaprt za komentiranje.