Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek RTV novoletni program KATASTROFA

RTV novoletni program KATASTROFA

Patetično je bilo.

Gledam malo v ogledu za nazaj, ker še nisem šel spat. Včaraj sem folk tu na forumu v kurac poslal, pol sem pa šel ven malo do kolegov. Zdaj pa gledam kaj so pripravili na naši nacionalni televiziji za novo leto.

Razen tega, da je bil gost svetovna popularna zvezda Slavoj Žižek, ni bilo nič zanimivega.

Animatorji so bili histerično nadležni. Začelo se je ob 20 uri z silvestersko oddajo kaj dogaja s Tilenom Artačem. In sem čisto zgrožen. Ljudje a je to vas za humor? Pa tako super je bila RTV 20, 30 let nazaj. Zabavne oddajew so bile na nivoju. Že HRIBAR SHOW kjer sta Artač in Godler začela kariero je bil občasno zabaven in smešen. Kako se je lahko potem vse tako izpelo? Vsak naslednja oddaja z njima je bila manj zabavna. Ampak to včeraj pa katastrofa.

Odkar je proklet Janša zmagal na RTV referndumu in so gor nastavili politične kadre je šlo vse navzdol.

Pa se spomnim še leta 99/2000 ko so na nacionalki posneli humoristično serijo, ki se je lahko postavila ob bok Monotony Payton-u, ki velja za največjo sodobno komedijo ali za navdih vsem sodobnim komedijam. Zdaj pa takole.

Žalostno.

Pa je bila dolge čase nazaj RTV boljša od nacionalnih televizij največjih evropskih narodov.

Meni je Kaj dogaja, odkar vodi Artač, super.

Novoletni program pa – na začetku, tja do pol enajste ure je bilo zanimivo, kasneje pa pa preveč govedoreje.

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši, 01.01.2022 ob 12:15

Patetično je bilo.

Gledam malo v ogledu za nazaj, ker še nisem šel spat. Včaraj sem folk tu na forumu v kurac poslal, pol sem pa šel ven malo do kolegov. Zdaj pa gledam kaj so pripravili na naši nacionalni televiziji za novo leto.

Razen tega, da je bil gost svetovna popularna zvezda Slavoj Žižek, ni bilo nič zanimivega.

Animatorji so bili histerično nadležni. Začelo se je ob 20 uri z silvestersko oddajo kaj dogaja s Tilenom Artačem. In sem čisto zgrožen. Ljudje a je to vas za humor? Pa tako super je bila RTV 20, 30 let nazaj. Zabavne oddajew so bile na nivoju. Že HRIBAR SHOW kjer sta Artač in Godler začela kariero je bil občasno zabaven in smešen. Kako se je lahko potem vse tako izpelo? Vsak naslednja oddaja z njima je bila manj zabavna. Ampak to včeraj pa katastrofa.

Odkar je proklet Janša zmagal na RTV referndumu in so gor nastavili politične kadre je šlo vse navzdol.

Pa se spomnim še leta 99/2000 ko so na nacionalki posneli humoristično serijo, ki se je lahko postavila ob bok Monotony Payton-u, ki velja za največjo sodobno komedijo ali za navdih vsem sodobnim komedijam. Zdaj pa takole.

Žalostno.

Pa je bila dolge čase nazaj RTV boljša od nacionalnih televizij največjih evropskih narodov.

TV ima tudi gumb za izklop.

1999/2000 katera hum. serija je bila to?

Ne gledam redno, 01.01.2022 ob 13:31

TV ima tudi gumb za izklop.

Že, že, ampak če je tip pijan ali neumen ga je težko uporabit …

Kaj dogaja je bil super, samo kaj pa je Žižek tam delal. Kr neki. Je tip brez denarja, pa je rabil honorar?

Tudi v nadaljevanju je bil program soliden. Samo kaj ko so na momente v program dali neko jugo novokomponovano glasbo, tisto je bil pa bruh. Kar neki pevci. Kje so našli te modele ala Tilen Lotrič? Za kozlat, neki trubači, v slovenski verziji.  Ali ti ta mladi ne premorejo nobene kreativnosti? Ampak kako je ta tip sam sebi všeč. Kakšen narcisek. Tu sem preklopil. Avsenik je za tak program obvezen, Plestenjak pa tudi, da o harmoniki ne govorim.

moje mnenje, 01.01.2022 ob 12:39

Meni je Kaj dogaja, odkar vodi Artač, super.

Novoletni program pa – na začetku, tja do pol enajste ure je bilo zanimivo, kasneje pa pa preveč govedoreje.

kaj dogaja in je blo top… vse pohvale  vsem ustvarjalcem… res se narežiš zraven

Se strinjam. Porazno! Pa same take komade so izbrali, ki za silvestrovo ne pašejo, razen seveda Alfi Nipič.

Nije bilo pederluka pa ti se zato nesvidza.

Men je blo tudi ok.

Slabs ne more bit… Ane

So kr izvirni…

katera serija, 01.01.2022 ob 13:44

1999/2000 katera hum. serija je bila to?

Mene tudi zanima, katera je bila ta humoristična serija posneta na nacionalki 99/2000.

Artač je o.k. Jonas prej ni bil za gledat . Včeraj je bila oddaja fajn. Nadaljevanje (v petek zvečer?) sem res spremljala bolj po kosih. Kar sem videla, mi je bilo komaj povprečno. Kasneje sem videla, da je na HR1  oddaja A stran. Sem preklopila in uživala. Oni znajo to naredit.

Le kdo nas bo cenil, če nas je sram pred nami samimi!?

Če se sami ne maramo, 01.01.2022 ob 16:11

Le kdo nas bo cenil, če nas je sram pred nami samimi!?

Za mene je več vreden moj travnik na katerem rasteta samo regrat in tropotec, kot sosedov na katerem je sama detelja in konoplja.

Po več letih soliden program!

Kaj dogaja super. Tudi v petek zvečer prav OK.  Zadovoljna.

še ENA V PENZIJI, 01.01.2022 ob 18:16

Po več letih soliden program!

Kaj dogaja super. Tudi v petek zvečer prav OK.  Zadovoljna.

Slovenka z veliko začetnico.

Tokrat brez pripomb, jasno da je glasba pestra, za več okusov… Bravo RTV, tudi Bizovičar na POPu super…

Tudi jaz.

Mene pa res zanima koliko od vas, ki tu hvalite RTV novoletni program, je na RTV referndumu glasovalo, da se uvede spremembe???????????

Da je desna stran zmagala in na RTV nastavila svoje politične kadre. Koliko od vas je prepričala Eva Irgel s svojimi  argumenti, medtem ko vam je Majda Širca šla na živce? Koliko vas je razveselila obljuba Janeza Janše, da bo znižal RTV naročnino???

Koliko od vas je prispervalo k temu, da se uniči našo največjo in najvplivnejšo kulturno ustanovo? Koliko od vas je s tem izdalo svoj narod? Ker narod dela njegova kultura.

To sprašujem zdaj, ko ravnokar na prvem programu RTV vrtijo Hollywoodski akcijski film! Kot se mnogokrat zgodi. Koliko vas je Ameriških kurb, ki ste skoraj dve desetletji nazaj v času RTV referenduma prdeli in rigali ob ameriških filmih? In ste z svojim glasom pripomogli k širjenju ameriškega vpliva, da se amerikanizira naša mladina?

Koliko od vas, ki danes hvalite RTV, njegove zabavne oddaje in ostale vsebine je takrat bilo ameriških kurb??? In ste takrat spremljali raje POP tv, ker je bila takrat popularnost ameriških filmov še v polnem zagonu (in se režali debilnim oddajam z Zrnecom in Bizovičarjem)???

Koliko od vas je bilo tako prostaške debilne kmetavzarske raje, da je na vas naredil bolj vtis POP tv, medtem ko ste imeli za RTV za nekaj manj. In ga morda celo šli pomasgati uničiti na referendumu.

RTV, ki je bil včasih 1000 krat boljši kod danes in bil boljša nacionalna televizija od nacionalnih televizij največjih Evropskih narodov!!!

No RTV je na referendumu izgubil, prav tako so na referendumu padle pravice istospolno usmerjenih! Ste obakrat hoteli, da Janša in desnica zmagata? No jaz pa sem zadnjikrat volil SDS in se celo korono režal takim gnojom kot jih opisujem v temu sporočilu. Pa ste fasali govna kar vam gre. In še naprej bom volil SDS, če je treba do konca živlenja. Vse do takrat dokler ne bojo pravice istospolno usmerjenih na ravni zahodnih držav(in tolk, da je jasno ne strinjam se z LGBT+++ agendo) in dokler ne bo RTV spet takšen kot je bil pred 20, 30 leti.

kar si zgoraj napisal. Se spomnim, da se je včasih ogromno pritoževalo čez rtv. Danes, ko je program slabši pa ni več slišati toliko pritožb.

res je839, 01.01.2022 ob 23:13

kar si zgoraj napisal. Se spomnim, da se je včasih ogromno pritoževalo čez rtv. Danes, ko je program slabši pa ni več slišati toliko pritožb.

Opažam enako. Zanima me kaj je temu razlog, ker program ni boljši kot v preteklosti. Se je morda spremenila družba?

. https://youtu.be/BPl3wEnG5v0

Program se redko ocenjuje, ker je zelo malo gledalcev. Tudi jaz sem pogledala kaj dogaja, na koncu sem pa gledala Dr, Pol- a ali nekaj takega( je veterinar). Mislim, da je bil letošnji program V petek zvečer primerljiv z resničnostnimi šovi ala Skok čez plot, glasbeni gosti zato tam ker nekdo mora biti…. Večkrat sem preklopila iz drugih programov in vse je samo še tonilo, tonilo……  Slabo mi rata, kaj moram plačevati. Mislim da sta tudi Švab in tista zraven že zdavnaj izpeta.

Kdo pa sploh še gleda TV na Silvestrovo??? Ali pa katerikoli drugi dan, če smo pošteni. Zame RTV obstaja samo še kot spletna stran (zelo dobra in informativna spletna stran!), TV kanalov pa sploh ne spremljam več. Že kar nekaj let. Nove generacije verjetno spremljajo še manj kot jaz.

Janez ne da (RTV SLO) več toliko denarja. Pa morajo varčevati.

mon mon, 02.01.2022 ob 11:12

Janez ne da (RTV SLO) več toliko denarja. Pa morajo varčevati.

Ne gre za malo denarja, pa tudi program ni bil slab.  Neprimerno boljši, kot so ga imeli npr na HTV!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close