Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Rtv je na najnizji stopnji do zdaj

Rtv je na najnizji stopnji do zdaj

Odgovor na objavo uporabnika
Replika325, 30.03.2022 ob 11:46

ničesar več ne razumem, 30.03.2022 ob 11:42

Zakaj ne stavkajo, če jih je jebeno več? Oziroma naredijo oddaj v živo mimo kontrole, s kolektivno nepokorščino, če jih je jebeno več?

Narobe je pri nas žal to, da znani špotniki ne stopijo na stran naroda. če bi Savšek v živo na podelitvi provokativno rekel, medalje sem vesel, a ne tako zelo, kot bom vesel vrnitve demokracije na RTV, bi to zbudilo mnoge. Za njim pa še Janja Garnbret in Peter Prevc. Slavnim športnikom privoščim ves uspeh in podpiram državno financiranje in tudi splošno apolitičnost njihovega delovanja, ampak kar je dovoljeno vrhunskemu pevcu New Swing Quarteta Otu Pestnerju mora biti dovoljenu tudi vrhunskim športnikom. Politična situacija ni običajna. Grozi vojna, lakota, gospodarska recesija. Zdaj biti tiho ni moralna kvaliteta. jaz grem volit, čeprav še ne vem koga, vem pa vsaj koga definitivno ne.

Tudi mene zanima, zakaj ni stavke.

Gre za manj kot mesec,  službe jih bodo počakale, sploh če stavkajo res vsi, od lučkarjev do urednikov.

A ste se vi ki pozivate novinarje k stavki kdaj udelezili kaksnega protesta? Niste je tako?

Ker sranje ki se na RTV dogaja zadnji mesec, se na vseh drugih podrocjih v drzavi za dve leti?

Kaj menite, 30.03.2022 ob 16:23

A ste se vi ki pozivate novinarje k stavki kdaj udelezili kaksnega protesta? Niste je tako?

Ker sranje ki se na RTV dogaja zadnji mesec, se na vseh drugih podrocjih v drzavi za dve leti?

O živjo, se dobiva tam, kot ponavadi, ob isti uri.

kako hitro, 30.03.2022 ob 14:48

Kako hitro po 24.4. se bo stvar vrnila nazaj v svoje tire?

To je problem.  Vodstvo ima mandat, ki ni vezan na volitve oz. vlado.  Tudi programski in nadzorni svet mislim da ne.  Ne vem če bo po volitvah kaj dosti bolje.

Replika325, 30.03.2022 ob 15:05

Pa saj so vse javne službe uničili do nerazpoznavnosti.

Zdravstvo itak, sodstvo farsa, pošta deluje na 10% prejšnje kapacitete, železnice so tik tik, šolstvo je padlo na prej nesluteno dno, zakaj bi bili mediji izjema?

Res je. Da ne govorimo tem kakšne ljudi nastavlajo na najodgovornejše položaje.

Nesposobneže, ki nikoli niso dosegli nekega preboja v poklicni poti.

Kaj zdaj ta golazen novinarska stoka in jamra nad totalitarizmom ?

Saj so dve leti podpirali fašizem, cenzuro in totalitarizem. Zdaj pa jim ni prav, ko so fašisti še prišli po njih ?

Kaj so si skuhali, še naj požrejo.

Tuki ma pa Robi prav … Še 24ur je podpiral fašizem. Ne vem, kako lahko tako preprečijo svobodo govora. V Srbiji, kot sem videla, je bila popolna svoboda glede virusa. Jesus Christ …

Odpuščati zablodelim ovcam je pot k svetništvu. Odpustite vsem, celo POP TV in RTV. Eni ste spregledali prej, oni pa kasneje. Kdor spregleda pred 24.4., zanj so rajska vrata demokracije odprta. Katera spregleda pred 24.4., zanjo so rajska vrata demokracije odprta.

Tudi ovcam, ki bodo ostale v ogradi druge svetovne vojne bomo 25.5. bomo odpustili zablode pendreka in nemarne porabe vode za pranje demonstrantov in jih z brezmejno ljubeznijo pospremili v vice parlamentarne opozicije. V odpuščanju je največja moč. Samo junak je zmožen odpuščati šibkejšim.

Četna komisija za medverski dialog: Grmič, Erniša, Baltić, Cohen, Vojnović in Riche Lama ter stalno vabljeni zunanji svetovalec Brajdič

Black Sherriffhttps://kjopforerkort.com/

mr money.https://kjopforerkort.com/

Janšizem je derivat orto komunizma. Orto komunizem “from the dark side”, ki ga mi sploh nismo doživeli in ga ne poznamo. Samo toliko v vednost.

Ta se poskuša instalirati preko lojalnega priskledniskega kadra v zadnjo poro vsake institucije. RTV je primer kaj se začne dogajati čez čas, ko avtokrat bolestno željan oblasti steguje prste po javnih medijih.

24.04.2022 je zadnja priložnost, da to prekinemo.

Katera stopnja pa je to? ?

Ou je, 02.04.2022 ob 07:56

Janšizem je derivat orto komunizma. Orto komunizem “from the dark side”, ki ga mi sploh nismo doživeli in ga ne poznamo. Samo toliko v vednost.

Ta se poskuša instalirati preko lojalnega priskledniskega kadra v zadnjo poro vsake institucije. RTV je primer kaj se začne dogajati čez čas, ko avtokrat bolestno željan oblasti steguje prste po javnih medijih.

24.04.2022 je zadnja priložnost, da to prekinemo.

Čez čas ko avtokrat željen oblasti steguje prste po javnih medijih?

Pa to se je zgodilo že tam 18 let nazaj na RTV referendumu, ko je gor nastavil 100 janšistov s pomočjo slovenskega fašističnega naroda.

Kokoši ???????, 02.04.2022 ob 08:01

Čez čas ko avtokrat željen oblasti steguje prste po javnih medijih?

Pa to se je zgodilo že tam 18 let nazaj na RTV referendumu, ko je gor nastavil 100 janšistov s pomočjo slovenskega fašističnega naroda.

V zadnjih dveh letih je prišlo do ekspanzije janšizma z vladanjem preko odlokov. Ta del je najbolj problematičen in toksičen za državo. To da jih je bilo prej 100, jih je pač bilo…saj to velja tudi za druge opcije. Zadnji dve leti sta bili to kar se ne bi smelo zgoditi.

bil sem enkrat na Kolodvorski 2 z prošnjo, da bi v eni njihovi oddaji objavili mojo zgodbo v zvezi mojih dveh odpovedi delovnega razmerja (od istega delodajalca) iz krivdnih razlogov. Ker sem videl da so mi v firmi podtaknili robo med izdelke sem šel na policijo, da bi zadevo prijavil. In kaj so mi rekli na PU? Da ni v njihovi pristojnosti se vmešavat v delo firme. Na RTV so me pa samo pošiljali od vrat do vrat. Ko sem videl kakšna vse golazen se nahaja v tej stavbi sem se obrnil in odšel domov. Zadnji čas, da nekdo počiti to gamad na Kolodvorski 2 Pod nujno je treba naredit red v tistem podganjem gnezdu. Seveda niso vsi podgane. Obstajajo tudi izjeme.

Pa saj prej ni bilo demokracije, na rtv je vladala trda levica, onega možino so pustili malo po svoje varati samo zato, da je delovalo, kao da so uravnoteženi pa demokratični.

Je pa tako na rtv od 2200 osebja jih je 500-600 psiho levih fanatikov, 20 norih desničarjev, ostalim se pa bolj ali manj fučka za politiko.

Zato več ne gledam rtvslo…

tako je…, edino športniki bi pacienta postavili na pravo mesto, ki so v svetu prva liga, ko bi javnosti sporočali kakšnega pokvarjenega dvoličneža oz. večličneža ima Slo. za predsednika vlade.., že to, kar je najmanj bi bilo dosti, da bi omenili, da je čestital Trumpu dva meseca prej pred zaključkom volitev za predsednika Amerike.., pred dvemi tedni se je pa rokoval z Bidnom..

citiral… @ničesar več ne razumem

parapariparo https://kjopforerkort.com/

Nima Janša veze s tem. Takrat ko je RTV začel favorizirati politične opcije in zaposloval blesave filozofe, ki nam pridigajo s svojega vzvišenega konja, takrat so preživeli svoje poslanstvo. Ukiniti je treba to skropucalo.

obanje https://registriertenfuhrerschein.com/

2022-2026, 30.03.2022 ob 16:29

To je problem.  Vodstvo ima mandat, ki ni vezan na volitve oz. vlado.  Tudi programski in nadzorni svet mislim da ne.  Ne vem če bo po volitvah kaj dosti bolje.

Vodstvo ni novo zdanjih dobrih 6 mesecev. Torej, če je dovolilo to sranje, bo še dovolilo to sranje ukiniti.

finese https://ostaajokorttikorkort.com/

Volim tisto stranko, ki ukine RTV.

To je edini način, da se RTV očisti odvečnega kadra. Redno zaposlenih bi moralo biti kvečjemu 50 ljudi, ne pa 2.000.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close