Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Rtv je na najnizji stopnji do zdaj

Rtv je na najnizji stopnji do zdaj

Se nikoli niso bili tako nizko, poznam novinarko tam, prakticno enga  stavka ne mores povedat brez kontrole.. Po drugi strani izgubljajo gledalce, vse po vrsti od zabavnih, do politicnih oddaj.. Tako nizko se niso bili, odkar jih je Jansa vzel pod komando.

Pravi da ji je strasno zal, da ni sla na POP ali drugam, kot marsikater tam zaposlen..

Odgovor na objavo uporabnika
Yutub, 30.03.2022 ob 11:28

Se nikoli niso bili tako nizko, poznam novinarko tam, prakticno enga  stavka ne mores povedat brez kontrole.. Po drugi strani izgubljajo gledalce, vse po vrsti od zabavnih, do politicnih oddaj.. Tako nizko se niso bili, odkar jih je Jansa vzel pod komando.

Pravi da ji je strasno zal, da ni sla na POP ali drugam, kot marsikater tam zaposlen..

Grozno je res. Nekaj oddaj ukinjenih, nekaj prirejenih. Kako so lahko dopustili, da je jj to naredil?!! Pa a ni pri nas demokracija?

Zadeva ne ostane brez posledic, namreč ko enkrat gledanost pade še pod nivo noretv (ker verniki sds fizično ne morejo gledati obojega) , se izkažejo nesposobnost, norost in neupravičenost takih prevzemov.

Naša družba ni več primerna za partijski način vladanja, ki je edini, ki ga pacient obvlada.

Zakaj ne stavkajo, če jih je jebeno več? Oziroma naredijo oddaj v živo mimo kontrole, s kolektivno nepokorščino, če jih je jebeno več?

Narobe je pri nas žal to, da znani špotniki ne stopijo na stran naroda. če bi Savšek v živo na podelitvi provokativno rekel, medalje sem vesel, a ne tako zelo, kot bom vesel vrnitve demokracije na RTV, bi to zbudilo mnoge. Za njim pa še Janja Garnbret in Peter Prevc. Slavnim športnikom privoščim ves uspeh in podpiram državno financiranje in tudi splošno apolitičnost njihovega delovanja, ampak kar je dovoljeno vrhunskemu pevcu New Swing Quarteta Otu Pestnerju mora biti dovoljenu tudi vrhunskim športnikom. Politična situacija ni običajna. Grozi vojna, lakota, gospodarska recesija. Zdaj biti tiho ni moralna kvaliteta. jaz grem volit, čeprav še ne vem koga, vem pa vsaj koga definitivno ne.

Janšek misli, da mora prevzeti dobro gledano TV, in nato ga bomo vsi gledali in poslušali. Ne vem, zakaj noče in noče razumeti, da ljudje gledamo: 1. program, ki je kakovosten. Pod njegovim vodstvom pa program ni kakovosten. 2. da njega pač nočemo gledati in poslušati. In katerokoli medijsko plaformo bo prevzel, bo tej platformi usojen propad. Ker njega nočemo gledati in poslušati.

Ma ne vem no…mislim, da to ni tako težko razumeti. Ampak Janšek pač noče ali ne zmore.

ničesar več ne razumem, 30.03.2022 ob 11:42

Zakaj ne stavkajo, če jih je jebeno več? Oziroma naredijo oddaj v živo mimo kontrole, s kolektivno nepokorščino, če jih je jebeno več?

Narobe je pri nas žal to, da znani špotniki ne stopijo na stran naroda. če bi Savšek v živo na podelitvi provokativno rekel, medalje sem vesel, a ne tako zelo, kot bom vesel vrnitve demokracije na RTV, bi to zbudilo mnoge. Za njim pa še Janja Garnbret in Peter Prevc. Slavnim športnikom privoščim ves uspeh in podpiram državno financiranje in tudi splošno apolitičnost njihovega delovanja, ampak kar je dovoljeno vrhunskemu pevcu New Swing Quarteta Otu Pestnerju mora biti dovoljenu tudi vrhunskim športnikom. Politična situacija ni običajna. Grozi vojna, lakota, gospodarska recesija. Zdaj biti tiho ni moralna kvaliteta. jaz grem volit, čeprav še ne vem koga, vem pa vsaj koga definitivno ne.

Tudi mene zanima, zakaj ni stavke.

Gre za manj kot mesec,  službe jih bodo počakale, sploh če stavkajo res vsi, od lučkarjev do urednikov.

Iiiiiiiha, 30.03.2022 ob 11:44

Janšek misli, da mora prevzeti dobro gledano TV, in nato ga bomo vsi gledali in poslušali. Ne vem, zakaj noče in noče razumeti, da ljudje gledamo: 1. program, ki je kakovosten. Pod njegovim vodstvom pa program ni kakovosten. 2. da njega pač nočemo gledati in poslušati. In katerokoli medijsko plaformo bo prevzel, bo tej platformi usojen propad. Ker njega nočemo gledati in poslušati.

Ma ne vem no…mislim, da to ni tako težko razumeti. Ampak Janšek pač noče ali ne zmore.

Je zelo razumljivo.

Zakaj se ne potrudijo na Novitv in tam ustvarjajo še več oddaj, ki bi bile vodji po godu ? Gledanost je tam – vsi njegovi oboževalci gledajo. To je dovolj.

Tudi mene so  razočarali RTV jevci. Sem mislila, da se bodo bolj bunili. Res je pa, da je med njimi vse več pristašev vlade.

Lahko so srečni, da nimajo blokiranih žiro računov kot jih ima državna tv BIH.

Uh, kakšno nabijanje. Čisto nič slabše ni, kot je bilo. Pravzaprav je sedaj še več svobode. Samo enim ni všeč, ker se jim godi kao krivica, ker……

Se pa popolnoma strinjam, vse TV hiše morajo biti komercialne. Neodvisnega medija v 21. st. ni.

mat k****, tale rtv je vsak dan bul beden. ko prideš zvečer s cuga dol pa se s pirom počeš na kauč, hočeš de je pr Intervjuju vsak ena lepa pa pametna baba, ne pa dva debila za mizo. ma ne na vsake tri tedne, USAK teden hočm uno Ksenijo gledat in poslušat. USAK teden, pa magar dvakrat. al pa tud trikrat. mater, Slavc, pejt nazaj za strojevodjo, če ne morš niti ene lušne babe za eno uro na teden na ekrane spravt.  buhdej Replika četna dika, al kva si že. ti se pa ker naprej na temle rtv cugu furaj, ke maš itak letno karto, je reku Popaj.

Četni babjek

simpl je tanajtaboljš, 30.03.2022 ob 12:00

Uh, kakšno nabijanje. Čisto nič slabše ni, kot je bilo. Pravzaprav je sedaj še več svobode. Samo enim ni všeč, ker se jim godi kao krivica, ker……

Se pa popolnoma strinjam, vse TV hiše morajo biti komercialne. Neodvisnega medija v 21. st. ni.

če ne vidiš razlike, potem res škoda, pote nikoli nisi aktivno spremljal novic s svojimi možgani.

Mislim samo en momentek in izrek, ki je jasno viden v zadnjih dneh  – v info oddajah novinarji pri poročanju iz UA ali o UA so začeli umetno dodajati laž, kako zelo so Ukrajinci hvaležni Sloveniji in da to povsod ponavljajo na veliko,  da izražajo hvaležnost Sloveniji za vso podporo… lepoooo prosim laž vidna že na daleč… ampak je namenjena samohvali in poveličevanju Janše…

ogabno, takšnih novic nočemo in rtv bo oz. je že izgubila zaupanje in ko to gre je konec

ti trolar, ke se rajcaš na stare dece s kozjo bradico, se pa s tega cuga dol sprav, pa pejd na unga Nova TV za kerga si karto plačal. Kajuh prav gej je okej, sam usak se mora pa na postaj na taprau cug gor spravt, de se u tapravo smer odpele. ti si na napačnem cugu, to vsi potniki vidmo. Drgač maš pa tut ti mau prau, Ksenija je nartabolš, simpl ku pasulj.

Četni Babjek

Če kot novinar nekje ne moreš delati kot naj bi novinarjem pritikalo, greš pa tja, kjer boš lahko svoboden bla bla bla. Danes imaš novinarskih hiš kolikor hočeš, za vse se na prvi pogled vidi, kam pes taco moli. Nekega neodvisnega raziskovalnega novinarstva pri nas ni, saj so vsi zlizani z nekom.

nepismeno, 30.03.2022 ob 12:09

če ne vidiš razlike, potem res škoda, pote nikoli nisi aktivno spremljal novic s svojimi možgani.

Mislim samo en momentek in izrek, ki je jasno viden v zadnjih dneh  – v info oddajah novinarji pri poročanju iz UA ali o UA so začeli umetno dodajati laž, kako zelo so Ukrajinci hvaležni Sloveniji in da to povsod ponavljajo na veliko,  da izražajo hvaležnost Sloveniji za vso podporo… lepoooo prosim laž vidna že na daleč… ampak je namenjena samohvali in poveličevanju Janše…

ogabno, takšnih novic nočemo in rtv bo oz. je že izgubila zaupanje in ko to gre je konec

Jaz gledam zadnje čase HRT, tudi A ….ko me zanima, kako je v Ukrajini in kaj dogaja okrog tega.

Naših prirejenih poročil že nekaj časa ne spremlam več.

Replika325, 30.03.2022 ob 11:46

Tudi mene zanima, zakaj ni stavke.

Gre za manj kot mesec,  službe jih bodo počakale, sploh če stavkajo res vsi, od lučkarjev do urednikov.

Če bi bilo pred volitvami še veliko slabše, če bi RTV ugasnila. Ker nekaj normalnih vsebin se še najde. Štrajka si želi samo Janša.

in kako dnevno pri poročilih objavljajo govore Zelenskega in raznoraznih ministrov in povelnikov iz Ukrajine. Včeraj so predvajali na vsakih poročilih govor enega ukrajinskega generala..Zakaj je to potrebno..?

Informativni program se je poslabšal za vsaj 50%, Možina je že pri vsakem drugem prispevku ali Utripu, da ne govorimo o Pirkoviču, kako so mu krila zrastla na Twiterju, zadnjič se je z unim posebnežem od Kdo vam laže slikal in objavil..OMG..

Za gledat je še edino Kaj dogaja, drugo pa je poden.

je pa res, da nekako ne maram Štefančiča in studia city, za njega mi je nekako vseeno. Absolutno prepotenten.

kva je siplminded, a zdej mi boš pa še mjavkav na cugu? kva bo še pršlu? a boš še sedeže na siemensu poscal? ti nisem reku, de pejd na cug u drugo smer?

gtohčsćš, 30.03.2022 ob 12:13

Če bi bilo pred volitvami še veliko slabše, če bi RTV ugasnila. Ker nekaj normalnih vsebin se še najde. Štrajka si želi samo Janša.

Ne verjamem. Ampak ej, tudi ok.

te novice, 30.03.2022 ob 12:13

Jaz gledam zadnje čase HRT, tudi A ….ko me zanima, kako je v Ukrajini in kaj dogaja okrog tega.

Naših prirejenih poročil že nekaj časa ne spremlam več.

Tudi jaz ne gledam več info oddaj pri nas (zadnje čase, žal, tudi ne na RTV). Pogledam kakšno nemško, avstrijsko, tudi hrvaško. Če se primerja, so si vesti precej podobne. Toliko, da vem približno.

Glede naših volitev tudi ne spremljam več. Vem , koga bom volila, čakam dan volitev in to je to.

Kako hitro po 24.4. se bo stvar vrnila nazaj v svoje tire?

Ja to je pa posledica slovenskih kurb, ki so se prodale ameriki in so šle tam okoli 17, 18 let nazaj na RTV referendum glasovati za Janšo, ker jim je obljubil, da bo znižal RTV naročnino.

Ali pa kurbe sploh na referendum niso šle, saj jih je brigalo za RTV saj so one prdele in rigale ob vulgarnem humorju od Zrneca in Ladota. In gledale ameriško sranje.

Zdaj pa mamo. Pa je bila to včasih nacionalna televizija, ki je bila boljša od zahodnih nacionalnih televizij.

Pa saj so vse javne službe uničili do nerazpoznavnosti.

Zdravstvo itak, sodstvo farsa, pošta deluje na 10% prejšnje kapacitete, železnice so tik tik, šolstvo je padlo na prej nesluteno dno, zakaj bi bili mediji izjema?

This topic is pending moderation.
This topic is pending moderation.

How fast after 24.4.https://registriertenfuhrerschein.com/

will the thing get back on track?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close