Najdi forum

Potrebujem pomoč pri nastavitvi routerja warless. To delam prvič in se čisto nič ne spoznam na wirlesspovezave. Ker je bil računalnik okužen z virusu smo ga morali “sesuti” in postaviti nazaj. Zdaj pa ne deluje povezava. Router dela (vsaj tako pravijo na telemachu), pingam iz računalnika lahko, z namestivenem CD, da vzpostavitvev povezave med rač. in routarjem, pa mi napiše Omrežni kabel je izključen! Povezava 192.168.1.1. ne deluje, zadaj na kartici gori zelena lučka..ker nimam računalnika tukaj in samo premišljujem, a lahko ovira mrežna kartica integrirana, jo moram disablat?

Prosim za pomoč

hvala

Tule bo verjetno pomagalo:

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

pero, po mojem če bi napisala kakšen usmerjevalnik ima, bi že dobila
vse odgovore, tako pa …

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Imam ruter NETGEAR WPN824 v2

V ruterju je treba nastaviti PPPoE povezavo in vpisati upor. ime in geslo za dostop do interneta. Potem bo verjetno delalo.
Kakor se pa spomnim, ima netgear nek svoj izraz, za PPPoE. Ali je pod other nastavitvijo, ali piše ..provider request user name and password, nekaj v tem stilu.Če ti to še vedno dela težave,boš rešitev našla tu:

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

hvala….na kabel mi deluje, brez kabla pa ne…tako, da zdaj čakam na nekoga, ki mi bo prišel to zrihtat, še enkrat hvala

ja in -. če ti na kabel deluje – pa imaš vključen kabel v usmerjevalnik
in potem na kabelsko ???
Pač samo pregledaš/popraviš nastavitve – pa ti bo delalo tudi brezžično.

klemen me gre vse sem naredila, vse nastavitve popravila, kabli vključeni…samo ne dela, sem obupala in čakam in upam ,da bom dočakala človeka, da mi bo prišel zritat

hvala ti

ej ..nja boš počakala nekaj minutk, da porežem te nesreče od filmov, pa se
ti oglasim in bova v hipu rešila tvoje muke z usmerjevalnikom ??

lp

…nja – greva midva teb tvoj router uštimat 🙂
povej, ali se lahko povežeš preko kabla na router ??
prideš do konfiguracijskih parametrov =??

..nja – evo me .. prost za tvoje routerske probleme

klemen šele danes sem vidla, da si mi hotel pomagati, no naj povem, da sem po tistem zadnjem oddanem postu tukaj, ugasnila računalnik in šele danes v službi pogledala malo sem…kaj naj rečem, men se zdi da sem prebrala 100 strani v ang kako in kaj se naštima in na koncu sem čist pop**** in računalnik z routerjem dala enemu, da ga zrihta…če ga ne zritha te bom pa našla, hehe

lep dan in hvala

eh škoda – če bi včeraj počakala nekaj minutk dlje – bi ti danes
brezžično omrežje že delovalo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close