router
Potrebujem pomoč pri nastavitvi routerja warless. To delam prvič in se čisto nič ne spoznam na wirlesspovezave. Ker je bil računalnik okužen z virusu smo ga morali “sesuti” in postaviti nazaj. Zdaj pa ne deluje povezava. Router dela (vsaj tako pravijo na telemachu), pingam iz računalnika lahko, z namestivenem CD, da vzpostavitvev povezave med rač. in routarjem, pa mi napiše Omrežni kabel je izključen! Povezava 192.168.1.1. ne deluje, zadaj na kartici gori zelena lučka..ker nimam računalnika tukaj in samo premišljujem, a lahko ovira mrežna kartica integrirana, jo moram disablat?
Prosim za pomoč
hvala
V ruterju je treba nastaviti PPPoE povezavo in vpisati upor. ime in geslo za dostop do interneta. Potem bo verjetno delalo.
Kakor se pa spomnim, ima netgear nek svoj izraz, za PPPoE. Ali je pod other nastavitvijo, ali piše ..provider request user name and password, nekaj v tem stilu.Če ti to še vedno dela težave,boš rešitev našla tu:
klemen šele danes sem vidla, da si mi hotel pomagati, no naj povem, da sem po tistem zadnjem oddanem postu tukaj, ugasnila računalnik in šele danes v službi pogledala malo sem…kaj naj rečem, men se zdi da sem prebrala 100 strani v ang kako in kaj se naštima in na koncu sem čist pop**** in računalnik z routerjem dala enemu, da ga zrihta…če ga ne zritha te bom pa našla, hehe
lep dan in hvala
Forum je zaprt za komentiranje.