ROP- kolerik???
Katja, teoretik in podobna druščina:
usmiljenja ste vredni !!!!
Hlipate, kako vas nihče ne razume in se zgovarjate na IQ, HALOOOO?????
Kdo pa ste, da takole manipulirate z množico? Reveži, ki ste imeli korist od komunističnega sistema, ROParji, tatovi povprečnih ljudi (da, tudi če ne želite: povprečneži niso neumneži), pokradli ste večino davkoplačevalskega denarja in zdaj bi radi v ožigosali vstali narod z neinteligenco!!!!!!
Skorumpirani, razvajeni, egoistični, prepotentni zagovorniki propadlega sistema, VI VSI STE SOKRIVI za trpljenje, ki ga preboleva mnogokateri Slovenec (ki pa je tako nizek, da ga vi seveda sploh ne vidite), vi vsi ste de dolžni javno opravičiti slovenski javnosti za kraje in goljufije, ki ste jih povzročali v zadnjem desetletju!!!!
Kaj pa ste mislili, da je Slovenski narod? In sedaj jokate nad nizkim IQjem. KOmu pa ste kradli, če ne poštenim ljudem? In komu bi lahko, če bi bili vsi LDSovci??? Komu? Sami sebi?
Nodite tiho, ker bo še prehitro prišel dan, ko boste kaznovani za vse to. Božja palica raste za vse.
In ne, samooklicani IQ še človeka ne označi za pametnega.
hja, če imate takšno upanje, da vam desnica ne bo kradla (hmm… le kam je šlo vse tisto orožje iz postojne, če se ne motim…), potem vam moram povedati samo – eh, nima smisla…
Da se potem ne bo kdo razburjal, ko bo desničarska vlada še več slovenske zemlje vrnila cerkvi (pa ne me narobe razumet, sem krščansko vzgojena), kot jo je levičarska…
pa ko bo verouk pristal v osnovnih šolah (mogoče celo kot redni predmet)…
– pa da ne nadaljujem…
lp
Odgovor Travci:
Citat 1 (Travca):
“Se vam ne zdi , da je naš “bivši” predsednik vlade g. Rop totalni kolerik?
(…), Očitno slabo prenaša poraze……..”
Citat 2 (Travca):
“Ampak , prosim, te, ta forum tukaj ni zato, da bi žalil ljudi, “
Odgovor knedli:
Ja, žal, boli, hudo boli in vedno znova boli in bo bolelo do konca, namreč neizmerna neumnost ljudi, zlasti tistih, ki se skrivajo v množicah.
Katja mene samo zanima 12 let je bila LDS na vladi, 12 let si jih volila potem so tudi tebi LDS nekako zaslepili tvoj IQ kot trdiš sedaj za SDS. Če bi bila tako pametna kot trdiš, da si ne bi nasedala vsaki besedi,ki jo rečejo novinarji in ko delajo javne raziskave. Saj so pred volitvami vsi mediji govorili LDS bo zmagovalka pa ni bila. Ampak mislim ti poslušaš in bereš samo tisto, kar je tebi všeč in je tvoje prepričanje kar je pa okoli pa ne prebereš ali pa se zmrduješ tukaj se vidi tvoj IQ. Ista si kot volilci SDS če že hočeš vedeti gledaš enostransko samo, da ti LDS. Zato nimaš pravice tukaj na tem forumu žaliti ljudi. Majhen se skuliraj najprej.
Ej, punce (in fantje) z vprašanja o osebnostni lastnosti ste zašli v politiko! No, saj ni čudno.
Imela bi samo repliko na teoretikovo teorijo oz na to , ko se sprašuje, če ni Rop prepameten, kultiviran, izkušen itd.
Izkušen – ja, zelo. Še najbolj pa mu gre od rok umetnost, kako tuje zamisli prevzeti, prebesediti in potem prodajati kot svoje. No saj, politik pač.
Izobražen – nima samo on magisterija, veš.
Pameten – ja, mislim, da je zelo pameten, pa tudi prebrisan.
Kultiviran – tukaj se pa ne bi (vedno) strinjala s tabo. V javnosti je, vsaj do sedaj, res dajal nek “kul” videz, v vsakdanjem delovnem okolju (vsaj, ko je še ministroval) pa ni bilo tako. Mi je včasih kakšna druga beseda prišla na misel:))
Teoretik!
Nakazuješ, da s tem , ko sem rekla, da je G.Rop kolerik s tem žalim njega.Pa ni čisto tako. On se je namreč s svojo javno funkcijo izpostavil, kot predsednik vlade zastopal vse nas. Vso pravico imamo ocenjevati njegovo obnašanje na sceni !!!!
Kar pa se tiče tvojih in Katjinih žalitev , predvsem volilcev SDS.ja, ki jih sodita kar tako na povprek in na podlagi nekih javnih raziskav izobrazbe volilnega telesa je podlo in pokvarjeno.Sicer smo pa videli, kako te javne raziskave držijo??!!LDS je vodila vse do volitev……..
Ste pa res zanimivi. Vsak vleče na svojo stran, verjetno glede na to, koga ste volili.
Jaz nisem lovila ne SDS niti LSD. Sem izpolnila anketni vprašalnik na internetu in dobila rezultate. Pa sem se odločila na podlagi tistega.
Vsekakor mislim, da je treba počakati, kaj nam bo prinesla nova vlada. Mogoče veliko, mogoče pa čisto nič. Ampak moje mnenje je, da se še vedno vsi politiki prizadevajo, da bodo njihovi stolčki čim višje in s tem skladno tudi plača.
LP
Meni si je pa zdel tisti vprašalnik kar cool saj res nisem imela veliko časa spremljati predvolilne dabate tam sem obkrožila kao moje poglede in mi je rač. kao sam predlagal katera stranka ima moje poglede se mi je zdelo kar zanimivo na koncu. Razultat. Pa mislim da tisti vprašalnik ni bil kao misli s svojo glavo ampak ti je dal na koncu realno sliko katera stranka tebi kao ustreza brez simpatije. (ker mislim da veliko volilcev da veliko na simpatijo na prvi pogled velikokrat pa kar spregledajo kaj sploh ta človek govori).
Karkoli poveš – vedno dokažeš isto.
Sicer pa ne vem, zakaj se trudiš prepričevati bralce na tem forumu, kako si brihtno glaovala, če istočasno priznaš, da se NE ukvarjaš s politiko. To je približno tako, kot če bi hotela preplavati zaliv, pa ne bi imela pojma kje sploh je voda, kaj šele kako se plava.
To je meni – glupo. Puhlo, pač.
Politika ni za take ljudi. Če ne zmoreš, pusti.
Bom še jaz povedal svoje mnenje o politikih, oz. ljudeh na položajih. Imam kar nekaj izkušenj iz tega, kako položaj vpliva na ljudi, Le redki so, ki lahko ohranijo “trezno glavo” in ostanejo na realnih tleh, ko se jim svet razpotegne pod nogami. Treba je pomislit na to, da imajo “ritoliznikov” in prisklednikov kolikor hočete, ki vam govorijo stvari, ki jih radi slišite, vas povelučujejo, vam dobrikajo in sio pripravljeni delati drobne usluge in poklone. to se vam dogaja vsak dan, kamor pridete vam dobrikajo in ljudje se zares spremenijo – večinoma, včasih do nerazpoznavnosti. Večkrat sem bil kar žalosten, ko sem opazoval transformacijo včasih zelo dobrega, razsodnega in mirnega človeka. To je žalostno, a taka je izgleda usoda večine ljudi “na položajih”. Podobne trende lahko opazujemo tudi v evropski politiki, ki je življenje v oblakih prisotno kar pri večini politikov in je odmik od realnega življenja in od želja, potreb in hotenj “ljudstva”, ki jih je volilo. To niso opravičila tem ljudem! Trdne osebnosti z močnimi moralnimi načeli bi morale biti “voditelji ljudstva”, in to bi morali ovrednotiti na volitvah. Sicer pa si jih sami izbiramo na volitvah!
Še o delu-mislim, da večina trdo dela, seveda pa je odvisna uspešnost in učinkovitost, ta pa mislim, da je večinoma teoretična (vsaj glede na običajne zasedbe političnih elit-razni dr. in mag. brez referenc v praktičnem delu), tu pa mislim, da bi morali vedno pogledati pedigre kandidata in konkretne rezultate-preverjene v njihovem življenju.
Saj clovek spremlja dnevno informativne oddaje, bere casopise (ne samo en teden pred volitvami), spremljas aktualna politicna dogajanja, pa ja moras hudica vedet oziroma poznat program vsake stranke in imet o vsej zadevi svoje mnenje, ne pa da cakas da bo misli namesto tebe tisti, ki je anketo sestavil.
Sicer so pa programi strank, ki so napisani, velikokrat v praksi in dejanjih posamezne stranke povsem neprepoznavni!
Primer ene izmed ekoloskih strank: programsko zelo ekoloski, socialni, pravicni ipd., v praksi pa propagirajo najbolj umazane in nazadnjaske tehnologije, njihova predsednica je celo direktorica sezigalnice, so pa v tesni navezi z MOPE.
Takih primerov je ogromno, pa ne samo iz ekoloskih podrocij.
Tukaj pa ankete odpovejo in nastopi zdrava pamet in svoja glava.
Forum je zaprt za komentiranje.