Ronic-Original 50
Odkar imam ROnic-Original 50 je moje življenje lepše. Jem bolj zdravo hrano in porabim manj časa in denarja. Ob večerih se vsi skupaj zberemo pred aparatom in zelo zabavno ga je opazovati kako pripravlja hrano. Naše življenje ni več dolgočasno odkar imamo aparat Ronic-Original 50. Ni mi žal da sem nabavil aparat Ronic-Original 50. In ta aparat Ronic-Original 50 je tako majhen, da ga lahko vzamemo zraven na potovanje in pa shranimo pod posteljo… hehehe
Jaka,pozdravljen! Tudi jaz sem zelo zadovoljna.Ni primerjati s starim “multipraktikom”.Imam tudi sokovnik in mesalec za smetano,biskvitno testo…Mislim,da se je nakup res splacal.Celo testenine delam sama,pa sadni nekaloricni sladoled,svez sok in poleti zeliscno juho brez kuhanja in se pa se.Na demonstraciji so me 100 procentno prepricali.Je stalno pri roki in tudi videz je zelo estetski.Edino me vcsaih moti,ker se pokrov malo tezje odpre.Pa nic zato.
Lepo se imejte in uzivajte ob pripravljenih dobrotah. Pepsi
Jaka,hej! Saj se ni prvi april.Nic zato,sem pac naivna odkar vem zase.Kot nimas aparata Ronic,verjetno nimas niti druzine. Da,tudi testenine lahko delas.Stane pa 120.000.Za resno gospodinjstvo mi ni zal,da sem ga kupila.Sicer si pa uganil,res jem zdravo in tudi kak tolar prihranim. Now i’m really silly Pepsy.By-bye
Forum je zaprt za komentiranje.