Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Ronic-Original 50

Ronic-Original 50

Poleti sem dobila aparat kot mokser itd. Ronic,ki nadopmesca kup gospodinjskih aparatov.Ga kdo ima? Ste zadovoljni z njim? Hvala za odgovore. Lp Pepsi

Odkar imam ROnic-Original 50 je moje življenje lepše. Jem bolj zdravo hrano in porabim manj časa in denarja. Ob večerih se vsi skupaj zberemo pred aparatom in zelo zabavno ga je opazovati kako pripravlja hrano. Naše življenje ni več dolgočasno odkar imamo aparat Ronic-Original 50. Ni mi žal da sem nabavil aparat Ronic-Original 50. In ta aparat Ronic-Original 50 je tako majhen, da ga lahko vzamemo zraven na potovanje in pa shranimo pod posteljo… hehehe

Jaka,pozdravljen! Tudi jaz sem zelo zadovoljna.Ni primerjati s starim “multipraktikom”.Imam tudi sokovnik in mesalec za smetano,biskvitno testo…Mislim,da se je nakup res splacal.Celo testenine delam sama,pa sadni nekaloricni sladoled,svez sok in poleti zeliscno juho brez kuhanja in se pa se.Na demonstraciji so me 100 procentno prepricali.Je stalno pri roki in tudi videz je zelo estetski.Edino me vcsaih moti,ker se pokrov malo tezje odpre.Pa nic zato.
Lepo se imejte in uzivajte ob pripravljenih dobrotah. Pepsi

hehe brez zamere Pepsi, samo jaz sploh ne vem kaj je to Ronic-Original 50…hehe samo malo sem se hecal! Pa veliko veselja s to čudežno napravo! Lep pozdrav Jaka p.s. kaj testenine se da tudi delat s tem? To pa bi bilo za mene, kolko pa stane ta hec?

Jaka,hej! Saj se ni prvi april.Nic zato,sem pac naivna odkar vem zase.Kot nimas aparata Ronic,verjetno nimas niti druzine. Da,tudi testenine lahko delas.Stane pa 120.000.Za resno gospodinjstvo mi ni zal,da sem ga kupila.Sicer si pa uganil,res jem zdravo in tudi kak tolar prihranim. Now i’m really silly Pepsy.By-bye

nihče ni rekel da si naivna in tudi nihče ni rekel da nimam familije…..hehehe lp!

Kje se ga pa kupi?

High Quality d.o.o. eskluzivni uvoznik Ronic industries Francija
Zastopstvo in prodaja Stegne 27 Ljubljana Tf: 01 5001175

Demonstracije imajo po vecjih trgovskih centrih.

Jaka,kaj pa je drugega kot naivnost,ce verjamem vsem anonimnim sporocilom,ki sem jih do danes jemala resno. Pepsi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close