Najdi forum

romunija

oj!

a je bil kdo na crnomorski obali.. kam se kaj splaca it? casa mam samo 2-3 dni..
hvala:)

Jaz bi šel raje v Karpate, pa malo grofa Drakulo pogledat!

Bil (leta 2002). Nic posebnega morje in plaze so umazane, ceprav tisti ki so bili pred kratkim pravijo da se zadeve izboljsujejo … Bil pa sem v vec mestih ob obali romunskega crnega morja. Kraji so si med seboj precej podobni tako da ni posebnega mesta. Vecinoma so takoj ob obali kaksni stari hoteli in podobno. Avtokampi so bili obupni.

cau

upam, da nisem prepozna. No, jaz sem bila v Romuniji in Bolgariji 1 teden nazaj. V Romuniji se splača pogledat Brasov, Sinaio, Sigishoaro, drugače je pa s Konstanto – popolno razočaranje, vse nekaj porušeno, vse kar lahko vidiš je pristanišče in nič drugega. Bukarešta je bila prav tako razočaranje (v primerjavi s Sofijo).

nad obalo boš razočaran, stanje se sicer popravlja in sicer tako, da na veliko gradijo nove hotele, predvsem za party turizem 🙁

oj ja hvala za info.. sem sicer ze nazaj 🙂 obala res ni bog ve kaj, sicer smo ga fajn zazural (ker druzga res ni blo za pocet), smo mel pa ene par ful spooky scen v teh mestih ob morju, ker smo bli tam pred sezono in ni blo zive duse.. sploh pa ponoci z rentanim avtom iskat avtokamp – rajs ne!;)
sinaia, brasov – velik boljse, lepse, ceprav sploh sinaia cisto turisticno.. je pa res, da sem bil dol na kongresu in nismo mel lih ful casa naokol hodit.

ja, vem kaj misls, da ni blo zive duse nikjer. Constanta je pa sploh živo razočaranje!
aja, opiš kakšno “spooky” sceno 🙂 pls
Jaz in moja prijateljica sva v Bukarešti (BOL), ko sva sledili po LP vodiču za star del mesta, po dveh urah ugotovili, da sva videli morda max.10 ljudi -no, vsi ostali so bili pa v shoping centru 10 minut stran:))

Ali ste se tudi kaj v Mamaii ustavili?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close