Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Romantika

Romantika

Lajf je lahko pravljica.. odvisno je le od nas samih kakšna bo ta pravljica.. 🙂

Lajf je lahko pravljica.. odvisno je le od nas samih kakšna bo ta pravljica.. :)[/quote]

A si ti tisti, ki sedi na oblačku levo zgoraj?:))

Lajf je lahko pravljica.. odvisno je le od nas samih kakšna bo ta pravljica.. :)[/quote]

A si ti tisti, ki sedi na oblačku levo zgoraj?:))[/quote]

🙂 sedenje v oblakih je zakon.. probaj 🙂

A si ti tisti, ki sedi na oblačku levo zgoraj?:))[/quote]

🙂 sedenje v oblakih je zakon.. probaj :)[/quote]

Saj probam, nč bat. Samo se vedno kdo najde, ki me hoče dol porint:).

No ja, ne bi se jo branila, čeprav sem čisto neromantičen tip ženske. 🙂 No priznam, imam kake trenutke a so res res redki. Mi pa zelo paše, če je moj toliko bolj romantičen. 🙂

🙂 sedenje v oblakih je zakon.. probaj :)[/quote]

Saj probam, nč bat. Samo se vedno kdo najde, ki me hoče dol porint:).[/quote]

Narobe si razlagaš… morda pa samo hoče ob tebi sedet. Malo mrdni z ritko in naredi nekaj prostora. 🙂

Oksimoron?

Torej pričakuješ, da ne boš delala, čeprav nimaš pričakovanj…… ženska klasika….. 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj probam, nč bat. Samo se vedno kdo najde, ki me hoče dol porint:).[/quote]

Narobe si razlagaš… morda pa samo hoče ob tebi sedet. Malo mrdni z ritko in naredi nekaj prostora. :)[/quote]

Hmm…to bo ja:). Ful gužva, oblaček pa le za enega:))).

Oksimoron?

Torej pričakuješ, da ne boš delala, čeprav nimaš pričakovanj…… ženska klasika….. 😉 :))))[/quote]

Dej On_ noooo…ne se preveč poglabljat:). Rada delam, samo sekanje drv prepuščam močnejšemu spolu (fizično, ne mentalno haha).

Po celi sobi mi je obesil ducat vrtnic z ljubezenskimi sporočilci. Aaah!

@ poet: romantika je dobrodošla ob pravem času in s pravim človekom. Glede na to, da ni ravno popularna med moškimi, sem prepričana, da mora imeti moški cojones za kaj takega. Sploh da prizna. 🙂

ps; izbor pesmi pa… če bi mi jo zavrtel kakšnih 20 let nazaj, bi te kar jaz povabila v kočo ;)))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Danes mu je žal, ker se je vrgel stroške!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ah, 80-ta so bila prežeta z romantičnimi komadi, ki so večni..recimo tale…
http://www.youtube.com/watch?v=RWnuKDJSgmY

bemu…. pa kdo je vse to potem SPUCAL!?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

En romantični vložek se spominjam iz filma Butec in butec, ko se en butec zatreska v lepotičko in pravi drugemu; “ah kako me prevevajo romantični občutki….. vse bi dal, da bi jo podrl!”….

Narobe si razlagaš… morda pa samo hoče ob tebi sedet. Malo mrdni z ritko in naredi nekaj prostora. :)[/quote]

Hmm…to bo ja:). Ful gužva, oblaček pa le za enega:))).[/quote]

Ne seri… vedno se najde plac .. če se hoče, če ne gre drugače pa v naročju 🙂

Paco, nisi on, da bi vedel. 😀
On, pobrala sem jih v šopek.

Zakaj je potem “tvoj bivši”, če je bilo vse tako lepo in romantično?

romantika je samo pocukrana fraza, da so bejbe nakurjene, potrebne, hočejo oplajanje

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ker po tem ni bilo več vse tako lepo, vrtnice so ovenele in podobno…. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Antilopa, ker ni bilo vse. 🙂 To je pa bil en lep segment.

Se strinjam. Romantika je pomembna, ampak ni najpomembnejša. :))

Se strinjam. Romantika je pomembna, ampak ni najpomembnejša. :))[/quote]

Če je pa ni, hitro postane najpomembnejša:).

Se strinjam. Romantika je pomembna, ampak ni najpomembnejša. :))[/quote]

Če je pa ni, hitro postane najpomembnejša:).[/quote]
pomembno (po DeBalzacu) je: hladno piti, toplo jesti in mehko se otrebiti in trdo vtikati ☺

fu.kat babnice je pa nujno zlo … kot spremljat kakšen šport, da imaš temo za debato s frendi ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Romantika je,
kot veter na obzorju,
pride še hitreje odide,
kot roža, ki zacveti,
še hiteje uveni,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close