Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Romantika

Romantika

Pozdrav vsem na forumu!

Rada bi vaš nasvet v zvezi s prihajajočo dvajseto obletnico poroke. Kaj lepega naj podarim možu? V mislim imam romantičen vikend v zdravilišču ali kaj podobnega. Veste za tako možnost kje v Sloveniji? Imajo v katerem našem zdravilišču kako tako ponudbo?
Hvala za nasvete, Miranda

V Laškem lahko najameš Apolonovo ali dianino kopel, ne vem koliko je cena, v glavnem prej dobiš še aperitiv in potem greš na večerjo. Sama sta v mini bazenčku, z romantično glasbo.

Kaj pa kakšen vikend paket na gradu, kjer je za mladoporočence (Otočec). Vikend v Hotelu 5 zvezdic (Portorož, Bled..).

Tudi v Dolenjskih Toplicah imaš v novem kompleksu (Balnea) bazenčke za dva in pa romantično nočno kopanje. Poglej njihovo spletno stran in mogoče ti bo kaj všeč.

Cena teh dveh kopeli je 10.000 za oba z večerjo (ki pa ni kaj posebnega). Jaz sem kupila zraven še masaži in je vse supaj prišlo 25.000 tisoč.

Toda, če sem odkrita, bi bilo mojemu bolj všeč, če bi šla za tri dni v kakozdravilišče ali v morje. Vikend paketi niso tako dragi, pa še oddahneta si.

LP

Romantična grajska večerja za dve osebi , potem pa seks pod baldahinom …….

zanimive in malce drugačne destinacije.

Se res potrudijo in presenečenje je popolno, prijetno , uživaško in nežno !!!!!!!!!!!!!!!!!

Na voljo imata Dvorec Trebnik ali grad Strmol , za otočec pa nisem sigurna .

lp

Eni pa imate denarja,da ne veste kaj z njim.

Živjo!

Mislim, da bi morala tvojemu možu prepustiti možnost, da ti podari nekaj romantičnega. Čisto drug občutek boš imela, če te bo povabil on, mož pa tudi se bo počutil kot veliki ljubimec.
Kako mu pa to sporočiti, je pa velika umetnost. Ti mu seveda ne smeš reči. Najboljša varianta je, da mu kaj takega svetuje njegov prijatelj – moški. Morda je kdo, ki bi ga lahko naprosila, da ti naredi to uslugo??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close