Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Romantika po (Ž)

Romantika po (Ž)

misonka je čisti grauvž (od ženske??), izraža se slabše ko zapit, zakajen star prdec

Nisem jaz tu začela z offtopikom oz če je za lady missonko tisto romantika, na kar se nanaša to moje pisanje, pač nadaljujem romantiko po njenem.[/quote]
Ampak ti bi rada pokazala, da si boljša, pa si z ritjo vse podrla!
Beri še malce Balantiča in se kaj nauči![/quote]Jaz tako ne govorim, v kolikor je boljše, naj ostane to stvar osebne presoje vsakega posameznika,je pa družbeno bolj sprejemljivo. Balantič nima ničesar s tem, on ni bil ideolog ali učitelj, samo pesnik, ki je pri svojih še ne 22 letih zgorel nekje na notranjskem kot žrtev nesrečnih okoliščin državljanske vojne, ki je bila med drugo sv. vojno pri nas in potem še dolga leta zamolčana. Paco, meni se zdi, da ti tudi tako malo tja v en dan nekaj pišeš.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ampak ti bi rada pokazala, da si boljša, pa si z ritjo vse podrla!
Beri še malce Balantiča in se kaj nauči![/quote]Jaz tako ne govorim, v kolikor je boljše, naj ostane to stvar osebne presoje vsakega posameznika,je pa družbeno bolj sprejemljivo. Balantič nima ničesar s tem, on ni bil ideolog ali učitelj, samo pesnik, ki je pri svojih še ne 22 letih zgorel nekje na notranjskem kot žrtev nesrečnih okoliščin državljanske vojne, ki je bila med drugo sv. vojno pri nas in potem še dolga leta zamolčana. Paco, meni se zdi, da ti tudi tako malo tja v en dan nekaj pišeš.[/quote]
Ne zdi se samo tebi…

Menda so si dale nekatere “duška” tam ’86 po diskačih, vendar ne brez posledic. 🙂
Jezik je ostal na pivski ravni in cigaretnem zadahu. ;)[/quote]

Žal te mora tudi tokrat razočarati.Ne konzumiram alkohola in ne kadim.Svoj pepelnik sprazni pred seboj,sem se voha smrad od tebe.

Menda so si dale nekatere “duška” tam ’86 po diskačih, vendar ne brez posledic. 🙂
Jezik je ostal na pivski ravni in cigaretnem zadahu. ;)[/quote]

Žal te mora tudi tokrat razočarati.Ne konzumiram alkohola in ne kadim.Svoj pepelnik sprazni pred seboj,sem se voha smrad od tebe.[/quote]

Misonkka, spoštovanje z moje strani glede konzumiranja alkohola in kajenja. Robert de Niro je v filmu “Njeni tastari” rekel, da je kajenje znak šibkosti.

romantika po žensko:

Skidaj gače da se upoznamo!

evo tko 😉

Tale exotic mi je vedno bolj všeč.. 🙂

haha bi te mogla vidt v zivo bi takoj vedla ce tud ti men 😉

haha bi te mogla vidt v zivo bi takoj vedla ce tud ti men ;)[/quote]

pa ce smo ze pr gacah…ne v zivo vidt zarad pojave same, ampak zato da po postavi presodim kaksno je stanje v hlacah (romantika), da se ne zajebem predno dobesedno NAjebem.. 😀 sej vem, ful sm romanticna punca. 🙂

haha bi te mogla vidt v zivo bi takoj vedla ce tud ti men ;)[/quote]

pa ce smo ze pr gacah…ne v zivo vidt zarad pojave same, ampak zato da po postavi presodim kaksno je stanje v hlacah (romantika), da se ne zajebem predno dobesedno NAjebem.. 😀 sej vem, ful sm romanticna punca. :)[/quote]
Po postavi ti presodiš stanje v hlačah?
wauuuu

pa ce smo ze pr gacah…ne v zivo vidt zarad pojave same, ampak zato da po postavi presodim kaksno je stanje v hlacah (romantika), da se ne zajebem predno dobesedno NAjebem.. 😀 sej vem, ful sm romanticna punca. :)[/quote]
wauuuu[/quote]

in rokah in nogah in neki vmes…pa mal instinkta… do sedaj moj nacin presoje se nikoli ni zatajil 😀 wauuu ane.

zdej pa rajs neham ker bom oznacena za se vecjo prostakinjo kot tale nasa Missionka 😀

wauuuu[/quote]

in rokah in nogah in neki vmes…pa mal instinkta… do sedaj moj nacin presoje se nikoli ni zatajil 😀 wauuu ane.

zdej pa rajs neham ker bom oznacena za se vecjo prostakinjo kot tale nasa Missionka :D[/quote]

Nehaj dokler lahko… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close